Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 13-09 om 11:39
Het gaat nu gelukkig stuk beter, heb geplast en heb het ziekenhuis verlaten (nu in de auto naar het centrum trek in een lekker broodje.
Pijn voelt nu beetje als menstruatie zeg maar dus kan wel gewoon (rustig aan) lopen ;-) 
Volgende week vrijdag heb jk etentje van mijn man zijn oma die 80 wordt en dan ga ik lekker carpaccio eten extra veel nu kan ik het toch nemen dus ga het er van nemen ;-) en denk meteen maar lekker een weekendje weg moet dit nieuwes toch een plaatsje zien te geven.
Hoop voor jullie natuurlijk wel op veel positieve testen deze maand
In november zal mijn terugplaatsing zijn (indien er embryo s zijn ontstaan ze gaan ze tot dag 5 laten groeien)
3230 antwoorden en 31006058x bekeken
meid22 - schreef op 13-09 om 11:41
Het gaat nu gelukkig stuk beter, heb geplast en heb het ziekenhuis verlaten (nu in de auto naar het centrum trek in een lekker broodje.
Pijn voelt nu beetje als menstruatie zeg maar dus kan wel gewoon (rustig aan) lopen ;-) 
Volgende week vrijdag heb jk etentje van mijn man zijn oma die 80 wordt en dan ga ik lekker carpaccio eten extra veel nu kan ik het toch nemen dus ga het er van nemen ;-) en denk meteen maar lekker een weekendje weg moet dit nieuwes toch een plaatsje zien te geven.
Hoop voor jullie natuurlijk wel op veel positieve testen deze maand
In november zal mijn terugplaatsing zijn (indien er embryo s zijn ontstaan ze gaan ze tot dag 5 laten groeien)
*Lotus* - schreef op 13-09 om 12:05
Och meid wat enorm naar dat de tp niet doorkangaan maar daarentegen hoop ik op veel prachtige bevruchtigingen let wel meid hier zitten misschien jullie as kindjes tussen.. Ik hoop dat november een prachtige maand voor jullie gaat worden het is sowieso voor ons een bijzondere maand november want ons zoontje wordt 6 jaar 21 november 2018
Marie - schreef op 13-09 om 13:01
Meid22, wat ben je een kanjer!!! Hoofd omhoog houden, lekker carpaccio gaan eten en focus op november! Gelukkig was er maar 1 rietje nodig! En je mag trots zijn op je lijf dat het toch zomaar 21 eitjes heeft gemaakt... jammer dat je daardoor langer moet wachten, maar misschien is het wel de enige keer dat je een punctie gaat krijgen omdat ze zo'n goed resultaat hebben nu! Ik duim heel hard dat er mooie embryo's ontstaan!
Probeer ook samen van deze geforceerde 'pauze' te genieten, doe dingen die je niet met kinderen kunt doen en laad jezelf op voor november met positieve energie. Jij kunt de hele wereld aan & natuurlijk mag je even verdrietig zijn dat je niet nu al een tp krijgt.. want feit is, dat het iets is waar je naartoe hebt geleefd. 

Ik ben weer een beetje opgeknapt van m'n migraine. Vandaag weer aan het werk, ondanks dat ik nog wel wat hoofdpijn heb. Vanavond ga ik lekker naar de kapper, even mezelf laten verwennen. Morgen nog een dagje werken en dan is er alweer een week voorbij. Ik merk verder weinig van de wachtbank en/of een innesteling... ik laat me niet gek maken en ga lekker relaxed doen deze en volgende week! 

Zijn er al dames die mogen testen?! 
Nina - schreef op 13-09 om 13:03
Dubbel
Nina - schreef op 13-09 om 13:04
Meid he instelling is super. Lekker van alles gaan genieten wat nu nog 'mag'. Als iets tegenvalt moet je er op de een of andere manier iets goeds van zien te maken. Iets anders kan je toch niet doen. Heel veel succes komende tijd hoor. Blij dat je beetje wat kan doen geniet van je lunch enz.

Betty - schreef op 13-09 om 19:36
He fijn dat je nu weer door kunt Miley. Ik duim voor je dat de 150 beter helpt. 
Spannend Nina, die laaste paar dagen zijn lastig he. Ik heb tussen vanavond en zaterdag mn nod. Tot nu toe alleen de bekende pms symptomen, dus ik vrees dat het weer niks wordt. 
Nancy jee 20! Hopelijk gaat alles volgens plan. 
Oh pff Marie wat naar die beroerde migraine. Ik wacht op de hoofdpijn voor mn ms. Hopelijk blijft die uit, maar kan vanavond of morgen ook nog komen. Gelukkig vanaf de zwangerschap van mn zoon geen hele heftige aanvallen meer gehad. Werk ze nog even! 
Ooh meid, heb je de punctie knap doorstaan en dan krijg je dit nieuws. Ik ga heel hard hopen op goede resultaten wat betreft de bevruchting en invriezen. Lekker nog even van elkaar en de vrijheid genieten en hopelijk beloont alle moeite en het wachten zich snel! 
meid22 - schreef op 13-09 om 23:00
@Betty spannende dagen voor jou hoop op een mooie verrassing voor je
We balen nog steeds behoorlijk van net nieuws denk dat het nog eventjes moet verwerken, het is niet niks dit proces is al een behoorlijke emotionele rollecoaster en dan het goede nieuws en vervolgens  de klap van de telleurstelling (je kijkt toch al maanden uit naar deze maand en het wachten duurt al zo verschrikkelijk lang allemaal helaas)  
Heb ook onwijs veel respect voor jullie allemaal weet dat veel meiden hier al veel langer bezig zijn ;-) we hebben sinds vanavond het hondje van me schoonvader voor 4 weken dus heb wel lekker afleiding  
Hoop dat dit voor jullie allemaal een prachtige maand mag worden met veel mooie testen
Slaap lekker zo
meid22 - schreef op 14-09 om 07:54
Goedemorgen Dames,
@Nancy heel veel succes met de echo vandaag  hoop dat de follikels mooi zijn gegroeid
Ik ga zo de hond (van mijn schoonvader) uitlaten en daarna naar mijn werk (begin altijd 08:30).
Voel me momenteel eigenlijk al bijna weer “de oude” had ik niet verwacht gisteren ochtend ;-)       Blij dat me lichaam zo goed hersteld (tot op heden in elk geval)
Mocht het niet gaan op me werk dan ga ik uiteraard wel naar huis ;-) (huis is 3 minuten van werk)
Liefs 
Nancy - schreef op 14-09 om 08:10
Nou meiden,vandaag weer voor een echo. Hopelijk zijn m'n eitjes mooi gegroeid en horen we vandaag wanneer de punctie gaat zijn.
Het spuiten wordt steeds wat lastiger..mijn buik is echt beurs..allemaal blauwe plekken ook..ziet er niet uit.
Ik hou jullie op de hoogte
Nancy - schreef op 14-09 om 08:21
Meid, dank je wel. 
Goed om te horen dat je lichamelijk weer bijna de oude bent. Pak lekker je rust en goed naar je lichaam luisteren.
Geniet maar fijn van het hondje.
meid22 - schreef op 14-09 om 08:21
Dubbel
*Lotus* - schreef op 14-09 om 09:12
Nancy heel veel succes...
Nancy - schreef op 14-09 om 09:32
Dank je wel lieve Lotus 
Nancy - schreef op 14-09 om 12:35
Hai meiden,

Net terug van de echo. We weten nog niet wanneer de punctie is. Mijn eitjes zijn zo goed aan het groeien,maar ze hebben nog even wat meer tijd nodig.
Het zijn er behoorlijk veel...ze kwam weer op een stuk of 20. De grootste is nu 17.8mm,verder zitten ze gemiddeld tussen de 13 en 15mm. 
Maandagochtend mogen we weer terug komen. Hopelijk horen we dan wanneer de punctie is. Ze verwacht dat het woensdag gaat zijn.
Ik moet mezelf wel goed in de gaten ivm evt overstimulatie,maar ik voel me nog goed en alles zag er goed uit.
Waarschijnlijk moet ik wel wat minder gaan spuiten,maar dat hoor ik vanmiddag. 
meid22 - schreef op 14-09 om 12:41
Hee Nancy,
Wat fijn van de goede echo  klinkt alsof de punctie al redelijk dichtbij begint te komen  spannend 
Wil je absoluut niet bang maken maar ik heb ook geen enkele klacht van overstimulatie gehad maar mocht dus alsnog geen terugplaatsing  voelde me voor de punctie echt kiplekker, en nu voel ik me ook bijna de oude (soms wat buikkrampjes maar minder heftig dan bij een menstruatie dus goed te doen).
Hoop voor jou dat je wel een terugplaatsing mag  maar eerst op naar een goede punctie heel veel succes
Nancy - schreef op 14-09 om 12:59
Hai Meid,
Ik hou jouw verhaal ook zeker in mijn achterhoofd...dat de terugplaatsing niet door kan gaan. Voor nu ben ik erg blij,dat er zoveel eitjes zitten. Dit hadden ze nooit verwacht in het ziekenhuis ivm mijn leeftijd.
En mocht dan de terugplaatsing niet door kunnen gaan,hebben we in ieder geval genoeg eitjes die ze kunnen proberen te bevruchten .
Meid,we wachten al zo lang...deze tijd overleven we dan ook nog wel 
*Lotus* - schreef op 14-09 om 13:06
Wouw ook al zo mooie opbrengst. Hou er idd rekening mee dat tp miss niet doorgaat. Maar je hebt dan straks goede kans in november dat dan een geluksmaand wordt maar wie weet oktober of september. Ik blijf duimen voor je nancy
En natuurlijk ook voor jou meid.  
Nancy - schreef op 14-09 om 13:09
Dank je wel lieve Lotus.
In het ziekenhuis gaan ze ervoor om de TP gewoon door te laten gaan. Daarom waarschijnlijk ook minder spuiten.
Ik hou het gewoon in mijn achterhoofd,dan kan het alleen maar meevallen toch 
meid22 - schreef op 14-09 om 13:12
Ja begrijp ik heel goed ;-) kan natuurlijk ook goed zijn dat ze bij jou wel gaan terugplaatsen is denk ik ook afhankelijk van het ziekenhuis en ze zeiden dat ik een verhoogd risico was ivm me leeftijd (ben 23) ;-) het klopt dat die 6 weken dan ook niet heel veel verschil maken maar een verse terugplaatsing maakt (statistisch gezien) wel een betere kans dan een cyro dus daarom vind ik het nog steeds wel erg jammer plus het feit dat ze me bang hebben lopen te maken door te zeggen dat ze niet wisten of er op dag 5 wel wat in te vriezen was en dat ik dan dus weer opnieuw moet beginnen met stimuleren  
Als ik dinsdag te horen krijg dat ze wat hebben kunnen invriezen dan zal mijn onbegrip ook wel weg gaan ;-) maar stel dat mijn ergste nachtmerrie uitkomt en er niks is om in te vriezen dan weet ik niet of ik bij dit ziekenhuis wil blijven, heb sinds januari 11 verschillende artsen gehad (heb nooit een arts 2x gehad) dus vind het allemaal maar een rare werkwijze.
Ga voor jou en alle andere meiden duimen
Nancy - schreef op 14-09 om 13:34
Nu ben ik wel benieuwd of je op jonge leeftijd sneller kans hebt op overstimulatie dan op oudere leeftijd...aangezien ze tegen jou zeiden dat je een verhoogd risico hebt ivm je leeftijd.
Wat rot dat je toch niet zo'n lekker gevoel hebt bij dit ziekenhuis. Het lijkt mij ook erg ongemakkelijk om steeds een andere arts te hebben.
Ik heb 2 fertiliteitsartsen en 2 gynaecologen,echt super hoor. 
Bah,voor jou blijft het dus nog even heel spannend. Ik ga voor je duimen dat ze een mooi aantal in hebben kunnen vriezen.
meid22 - schreef op 14-09 om 13:34
Dubbel
meid22 - schreef op 14-09 om 13:35
dubbel
meid22 - schreef op 14-09 om 13:40
Dubbel
Lizzy - schreef op 14-09 om 18:25
Meid22, wat ontzettend balen dat je deze maand geen terugplaatsing krijgt. Maar ik denk echt dat je goede kansen hebt om er een paar in te vriezen. Ik heb wel eens gehoord dat vaak steeds ongeveer de helft afvalt. Dus bijv. 10 eicellen bij de punctie, 5 goede bevruchtingen en 2,5 om terug te plaatsen/in te vriezen. Ik kan je geen garanties geven, maar bij mij was het ook ongeveer zo. En bij directe terugplaatsing zijn inderdaad het aantal zwangerschappen groter, maar mijn arts zei laatst dat het niet helemaal een eerlijke vergelijking is, omdat ze altijd de mooiste gelijk terugplaatsen. En dames die voor een cryo gaan hebben (meestal) al een mislukte terugplaatsing gehad, dus dat allervruchtbaarste dames zijn dan al zwanger en krijgen geen cryo meer. Ze zijn zelfs aan het onderzoeken of het niet beter is om alleen cryo's te doen. Ik raakte ook niet zwanger van de directe terugplaatsing, maar wel van de cryo. Hopelijk beurt dit je een beetje op. Je hebt echt nog hele goede kansen op mooie ingevroren cryo's. Ik zal voor je duimen!

Nancy, jij hebt ook mooie aantallen hoor! Hopelijk geen overstimulatie... Hopelijk groeien alle eitjes goed door! Ben benieuwd maandag.

Ik ben vanochtend ook weer geweest voor een check. En ik had 6 eitjes van meer dan 10mm! Echt heel blij mee, zeker omdat ze op cd 2 er maar een stuk of 7 in totaal telden. Ze zaten gek genoeg allemaal links. Rechts was alles nog klein en het zou goed kunnen dat daar ook niks meer gaat gebeuren helaas. De 6 eitjes waren 11,13,14,14,15 en 19 mm. Nu moet ik zondag weer komen en dan waarschijnlijk dinsdag of woensdag de punctie. In mijn fertiliteitscentrum heb ik ook regelmatig een andere arts. Ik denk een stuk of 6 verschillenden die ik allemaal wel een keer gehad heb. Ik heb liever ook steeds dezelfde en sommigen vind ik fijner dan anderen, maar ik denk dat het allemaal ook erg lastig plannen is met de verschillende cyclussen.

Meiden, hou vol, koppie op! Nog dames binnenkort met een NOD? Ik zou graag weer eens een positieve test zien! Fijn weekend allen!
meid22 - schreef op 14-09 om 18:57
@Lizzy bedankt voor je lieve woorden       


Wat fijn dat er toch nog meer eitjes bij zijn gekomen  soms kunnen ze ook ineens een hele grote groeispurt maken  zo had ik bij een follikel op vrijdag 15mm en di was hij 21mm
Hoop op een mooi resultaat volgende week


   Weet dat ik er toch niks meer aan kan veranderen dus probeer het ook te laten rusten maar het had fijn geweest als ze van te voren hadden gezegd dat er een kans bestond dat er geen terugplaatsing zou zijn, dit hebben ze mijn namelijk nooit verteld en daarom kwam de klap denk ik wel (extra) hard aan.


Natuurlijk ben ik ook blij met de hoeveelheid eitjes die ze hebben kunnen pakken  ze maken me alleen zo onzeker door te zeggen dat ze misschien niks kunnen vriezen  en het je bent nog jong daar was ik al een tijdje klaar mee en het is vast niet slecht bedoeld hoor maar als je net een klap hebt gehad dan komt zoiets toch verkeerd over bij mij ;-) 

Begrijp heel goed dat ik niet steeds dezelfde arts kan krijgen maar heb echt elk onderzoek (die allemaal op dezelfde afdeling zijn) een andere arts en dat maakt me ook een beetje onzeker zeker omdat ze mekaar soms ook tegenspreken.
meid22 - schreef op 14-09 om 19:01
Dubbel
meid22 - schreef op 14-09 om 19:01
Dubbel
stff48 - schreef op 14-09 om 21:23
Wat een harde verhalen weeral zeg  hoop op zo vlug mogelijk goed nieuws voor iedereen ! 
Hier zeer licht bloed verlies , dus de ms gaat doorbreken... ik heb het even gehad , zondag hebben we een feest .. ik ga gewoon genieten en een glas meedrinken , niet teveel nadenken momenteel .. 
Onder het motto ' je leeft maar een Keer' ga ik zo meteen nog even een citytrip boeken naar Barcelona .. even genieten & alles loslaten ...
*Lotus* - schreef op 15-09 om 00:02
Ach stff wat sjit. Ik had zooo gehoopt op een lichtpuntje in al deze moeilijke momenten genjet in barca  en op naar nieuwe ronde. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan