Het gezellige mmm groepje deel 5 - Zwanger worden forum

Nancy - schreef op 30-09 om 14:41
Lizzy, meid...ben ik helemaal vergeten om jullie op de hoogte te stellen? 
Ik mocht na 1 nacht gelukkig weer naar huis. Door het infuus en trombose spuit,zijn mijn bloedwaardes weer de goede kant op gegaan.
En..we hebben zelfs dinsdag de terugplaatsing van ons toppertje gehad!! 
We hadden nooit meer verwacht dat het door zou gaan,dus we waren super blij verrast.
Afgelopen week nog thuis gezeten,moest heel rustig aan doen en mezelf goed in de gaten houden.
Mijn buik is weer een stuk geslonken en ik voel me stukken beter.
Nu afwachten of het geluk aan onze kant staat en wr positief mogen testen.

Wat vervelend dat je zo ziek bent geworden meid. Hopelijk knap je snel op.
Sterkte 
3230 antwoorden en 31002909x bekeken
meid22 - schreef op 30-09 om 15:10
@Nancy wat fijn dat je snel weer naar huis mocht en weer bent opgeknapt ;-) 
En super dat je terugplaatsing door mocht gaan  hoop dat het mag gaan lukken  
Ben momenteel niet ziek, ik werd vorige maand ziek van de gonal-f maar dat is gelukkig al weer een tijd voorbij  heb alleen nog last van dat ik minder energie heb, denk dat het nog de nasleep is van al die eitjes vorige maand.
Hier nog altijd wan het wachten over dikke 2 weken verwacht ik mijn menstruatie, 18 oktober evaluatiegesprek over de behandeling, verwacht eind okt/begin nov de terugplaatsing (is afhankelijk van hoe me cyclus nu gaat zijn).
Ga wel met de evaluatie aangeven dat ik niet erg blij ben met de gang van zaken, had het er gisteren nog over met de tante van mijn man, zij heeft zelf chemo s gehad en kon daarom enkel zwanger worden door middel van eiceldonatie hierdoor weet ze wel goed hoe wij ons voelen ;-)
Dat de terugplaatsing toen niet is doorgegaan zit me nog steeds echt niet lekker, mijn bloedwaarden waren namelijk helemaal in orde en voelde me toen echt heel goed en de opmerking van je bent nog jong heb hebt nog alle tijd hoor haar het nog zeggen vind het gewoon echt niet kunnen leek echt of ze gewoon niet gunde.. en ja weet dat ik er niks meer aan kan veranderen maar dat maakt me niet minder verdrietig/telleurgesteld ;-)
Nancy - schreef op 30-09 om 15:49
Meid, ik begrijp je teleurstelling en verdriet.
Ik snap ook echt niet waarom het bij jou niet door is gegaan. Als je bloedwaardes goed zijn,zouden ze gewoon een terugplaatsing in kunnen plannen.
Kijk maar naar mij. Mijn bloedwaardes waren nog niet helemaal goed,maar gingen de hele goede kant op. En de TP werd gelijk ingepland.
Het enige wat je dan moet doen,is jezelf goed in de gaten houden (gewicht en omvang buik).

Ik hoop voor je dat je snel (sneller dan verwacht) je menstruatie krijgt,zodat jullie snel de TP kunnen krijgen.
meid22 - schreef op 30-09 om 16:16
@Nancy ben in elk geval erg blij voor jou dat je wel een terugplaatsing hebt gekregen  
Heb je eigenlijk ook nog cyro’s?
Werd vorige week door het ziekenhuis gebeld dat ze me afspraak van de 17 okt wilde verplaatsen omdat ze een stroomtest gingen doen, wilde ze me afspraak naar vroeg in de middag zetten wat ik dus niet wilde ivm mijn werk en het werk van me man (moest al 3 weken wachten om een laat tijdstip te kunnen en dan willen ze het dus alsnog naar vroeg zetten) uiteindelijk is hij dus 1 dag verzet naar wel een tijd om 15:30, toen zeiden ze dan heb je alleen wel een andere arts, toen zei ik dat me dat niet uitmaakte omdat ik nog nooit dezelfde arts heb gehad dat dit al nummer 12 werd, toen vroegere ze wie me hoofdbehandelaar was, toen zei ik dat ik dat niet wist ging ze in me dossier kijken bleek dat ik geen hoofdbehandelaar had.
Toen zei ze je mag zelf een hoofdbehandelaar kiezen toen heb ik ook gezegd dat ik geen idee had wie te kiezen omdat ik elke arts maar 1x heb gezien en dat ik onderhand ook niet meer weet wie wie is ;-) 
Maarja ben benieuwd de 18de ;-) 
Mijn menstruatie verwacht ik over 15 dagen ;-) op dag 13 van die cyclus dan een echo om naar het baarmoederslijmlies te kijken en dan kunnen we eindelijk de terugplaatsing inplannen ;-)
Tot die tijd houd ik me bezig met andere dingen waar ik wel blij van wordt  
meid22 - schreef op 30-09 om 16:18
Dubbel
Miley - schreef op 01-10 om 09:32
Heey meiden , ik kom hier wat van me afschrijven . Wij zijn er ondertussen achter gekomen dat ook clomid 150 niet werkt voor ons , voor ons is dit dus einde verhaal door mijn fobie voor naalDen ( nee dit is veel erger dan gewone angst ) nu is er dus geen stap vooruit meer voor ons manlief wil gewoon natuurlijk verder proberen . Het ziekenhuis wil dat ik 150 blijf nemen voor te kijken of het echt geen resultaat heeft . . En ik weet het allemaal niet meer , ben echt ingestort ... mijn dochter is er helemaal natuurlijk gekomen ... ik snap het niet 
Nancy - schreef op 01-10 om 09:59
Meid, wij hebben 8 5 dagen oude blastocystes in de vriezer liggen,we zijn er zo blij mee!
Ze zeiden ook dat het allemaal toppertjes zijn. Dus er moet er vast wel 1 tussen zitten,wat ons wondertje gaat zijn .
Wat raar dat je zoveel andere artsen hebt gezien zeg...lijkt me best ongemakkelijk.
Hopelijk vind je er 1 waar je je het beste bij je op je gemak voelt.

Miley, wat erg om te lezen! Ik kan me goed indenken,dat als je angst zo groot is voor naalden,dat je de stap ook niet durft te nemen.
En als je man ze zou zetten? Zou dat niet helpen?
Sterkte meid
Jenny00 - schreef op 01-10 om 11:05
Miley als ik jou was zou ik, mits je er vertrouwen in hebt, een paar maanden zonder medicatie proberen. Bij mij werkte de Clomid ook niet meer, dus zou ik een HSG onderzoek krijgen. Juist in die maand zonder Clomid zomaar ineens een eisprong op dag 15, wat voor mij onwijs vroeg was! Besloten de HSG af te blazen en ervoor te gaan.. en.. vandaag is daar mijn uitgerekende datum. 
Blijkbaar heeft de Clomid toch wat voor mij gedaan in de maanden dat ik het heb geslikt. Natuurlijk 0% garantie, maar misschien het proberen waard. Daarna kun je altijd nog voor vervolg opties gaan kijken. 

Voor de rest ook heel veel liefde en sterkte. Ik lees zo af en toe nog wel eens wat mee en vindt jullie allemaal zo sterk! Hopelijk mogen jullie allemaal een kindje voelen groeien in jullie buik. Het neemt echt niet alle verdriet weg, maar plaatst het wel in een ander perspectief. Succes lieve meiden  
Marie - schreef op 01-10 om 13:06
Miley, ik snap dat je hiermee het gevoel hebt dat je droom instort... Een angst/fobie kan zo diep zitten dat het niet 1,2,3 te overkomen is, maar misschien als de tijd rijp is dat je hier wel mee aan de slag kunt. 
Hier zit je misschien niet op te wachten, maar het kan nu een goed moment zijn voor jou om aan je fobie te werken.. Neem professionele hulp om je angst te overwinnen - niet alleen voor je kinderwens, maar ook voor jezelf. 

Sterkte!

Nancy, wat goed!!! Dan zou je toch wel haast zeggen dat dit wel MOET goedkomen   Ik duim in ieder geval!

Nancy - schreef op 01-10 om 13:09
Marie,dank je wel meid. Natuurlijk hopen we dat het nu al raak gaat zijn van ons eerste toppertje....maar ik ben toch een beetje bang dat het niet raak is nu (weet niet waarom...zo'n gevoeltje).
Het is wel een heel fijn idee dat er nog 8 toppertjes op ons liggen te wachten.
Hoe gaat het nu met jou?
Betty - schreef op 01-10 om 13:29
Oh miley wat naar dat het zo einde wens zou zijn. Ik snap dat je wereld nu even instort. Ik weet ook niet hoe ver ik zou gaan in de mm ivm mijn angst. 
Zou je niet een terapie op kunnen zoeken om iig deels van je fobie af te komen? 
Wat appart zeg meid dat je geen hoofdbehandelaar hebt gekregen. Wat een domme fout. Misschien 1 met veel ervaring of juist iemand die met jullie mee denkt. Iig niet diende tp niet door liet gaan zeker! 
Ik denk dat ik de volgende maand eens ga temperaturen. Mn cyclus lijkt niet meer zo regelmatig als het was. Normaal zou ik gisteren mn ei moeten hebben, maar geen vruchtbaar slijm of eipijn en ook maar bar weinig zin in sex. Vorige mnd ineens 30 dagen ipv 27. Ik ben ook wel klaar met het moeten vrijen in die periode, zeker als ik niet weet wanneer en mn man houd het nu ook niet meer bij. Die dacht dat we nog een week te gaan hadden, dus daar heb ik ook niks aan. Nog zeker 2mnd te gaan zonder mm..
Ik duim ondertussen voor de meiden op het wachtenbankje!! 
meid22 - schreef op 01-10 om 13:52
@Nancy wat een geweldig resultaat 

@Miley ik ben ook vanaf kind af aan heel bang voor naalden, al als ik ze op tv zag laatstaan als ze mijn lichaam in moesten  
Zag dus erg op tegen het spuiten, was ook erg bang  bloed prikken in het ziekenhuis was al echt een stap voor mij, maar uiteindelijk heb ik me er toch overheen gezet al was het zeker niet makkelijk.
Voor mij was mijn kinderwens groter dan de angst, maar laat je vooral niet pushen meid, volg je gevoel  hoop dat jullie op wat voor manier dan ook uiteindelijk een wondertje in jullie armen mogen sluiten 
Liefs 
meid22 - schreef op 01-10 om 14:01
Dubbel
Miley - schreef op 01-10 om 14:36
Dankje iedereen , de prikfobie is hetgene dat ons echt tegenhoud , het is niet dat ik er bang van heb maar vooral dat ik enorm zware paniekaanvallen krijg , mijn vriend kan ze niet zetten want ik slaag ook echt in het rond dan . Bloed trekken heb ik zelfs niet moeten doen door mijn fobie.  Wij stoppen dus ook met de clomid en gaan inderdaad kijken of het natuurlijk toch niet zou lukken ... hoewel ik vrees dat de kans hier klein voor is . Heb wel altijd een eiersprong normaal hoor , gewoon vrij laat . Is het echt zo dat je bij elke eiersprong vruchtbaar bent ? Of is het dat als dit te laat in de cyclus gebeurd dat het geen nut meer heeft of een slecht ei is dan ?
meid22 - schreef op 01-10 om 15:12
Dubbel
Betty - schreef op 01-10 om 22:35
Ooh wat blijft het toch een rolercoaster van emoties he lizzy. Morgen met ochtendurine dan  nog maar een keer als de sluizen nog niet open staan? 
Ik ben mn lijf zat. Zo onduidelijk allemaal. Ik wou ovutesten bestellen, werkt de ipad niet mee met betalen. Pff  Ik ga daar naast ook maar beginnen met tempen. Eens kijken of ik daar wijs uit word. Niks doen werkt ook niet. 
Louisag - schreef op 02-10 om 07:04
Lizzy idd wat Betty zegt deze ochtend nogmaals testen met ochtendurine anders blijf je maar malen.

Meid22 nog ongeveer 4weekjes wachten en dan kan het echte wachten van 14dgn beginnen.

Miley een prikfobie is niet niks. Luister naar je gevoel wellicht lukt het op de natuurlijke manier en anders zijn er zoals meerdere dames al beschreven nog mogelijkheden voor hulp bij het aanpakken van je fobie. Dat zou een hele overwinning voor jezelf zijn.

Nancy wat een geweldig nieuws! Nog 8cryos in de vriezer. Daar moet idd jullie wondertje wel bij zitten.

Marie hoe gaat het met jou? Heb je nog een test gedaan of ben je er inmiddels zeker van dat dit je ms was?

Inmiddels heb ik nu al 8dgn deca gespoten. Na 2 dgn stoppen pil is de ms al doorgebroken waardoor ik gisteren op CD 2 al kon starten met gonal f 137,5mg. 9-10 naar de fertiliteitsarts voor de eerste echo. Benieuwd wat er in mijn lichaam allemaal gegroeid is.
Vooral het spuiten van de deca is niet prettig, heb sinds gisteren last van hoofdpijn en merk dat mijn lichaam meer opgezet is (2kg aangekomen) maar ach... Mijn lichaam functioneert zoals het moet functioneren en als dit alle klachten zijn dan is het goed te verdragen. De positiviteit overheerst en ben stiekem toch wel trots op mijn lichaam dat het tot nu toe doet wat het moet doen.

meid22 - schreef op 02-10 om 07:53
@Lizzy hoe gaat het met je?  hoop dat het bij het drupje bloed is gebleven
@Miley ik moest verplicht bloed laten afnemen anders mocht ik niet het traject in  heb wel gezegd dat ik echt bang ben en mijn man mocht er dus ook bij blijven om me te steunen en afleiden, heb mijn man ook de hormoon spuiten laten zetten, tot de dag dat hij een avond niet thuis was en ik er dus ineens alleen voor stond, heb er dagen lang druk over gemaakt angstig voor geweest maar uiteindelijk is het me toch gelukt, ben nu overigens nog steeds niet van mijn angst af maar wel blij en trots dat ik dit heb kunnen doorstaan al zou ik er nog goed over na moeten denken of ik het nog ren tweede keer zou doen (mocht dat nodig zijn)
@Lousia heel veel succes met het spuiten, zelf kreeg ik juist van de gonal f veel bijwerkingen (diarree,koorts,duizeligheid) deca heb ik nooit gespoten dus daar heb ik geen ervaringen mee ;-) hoop op een mooi resultaat  
Wat betreft mijn eigen behandeling ga ik echt 18 oktober afwachten, durf op dit moment eigenlijk niet meer te hopen dat we over maand terugplaatsing zullen krijgen dit komt waarschijnlijk omdat ze me toen ook maanden lang terugplaatsing hebben voorgehouden en op laatste moment hebben afgeblazen, dus durf gewoon niet meer te hopen.
Maar voor nu richt ik me op andere (wel leuke) dingen :-) vanavond film avond, we gaan naar 3 films vanavond/vannacht in de bioscoop en tussendoor gezellig een terrasje pakken  lekker gedachten verzetten.
meid22 - schreef op 02-10 om 08:16
@Lizzy hoe gaat het met je?  hoop dat het bij het drupje bloed is gebleven
@Miley ik moest verplicht bloed laten afnemen anders mocht ik niet het traject in  heb wel gezegd dat ik echt bang ben en mijn man mocht er dus ook bij blijven om me te steunen en afleiden, heb mijn man ook de hormoon spuiten laten zetten, tot de dag dat hij een avond niet thuis was en ik er dus ineens alleen voor stond, heb er dagen lang druk over gemaakt angstig voor geweest maar uiteindelijk is het me toch gelukt, ben nu overigens nog steeds niet van mijn angst af maar wel blij en trots dat ik dit heb kunnen doorstaan al zou ik er nog goed over na moeten denken of ik het nog ren tweede keer zou doen (mocht dat nodig zijn)
@Lousia heel veel succes met het spuiten, zelf kreeg ik juist van de gonal f veel bijwerkingen (diarree,koorts,duizeligheid) deca heb ik nooit gespoten dus daar heb ik geen ervaringen mee ;-) hoop op een mooi resultaat  
Wat betreft mijn eigen behandeling ga ik echt 18 oktober afwachten, durf op dit moment eigenlijk niet meer te hopen dat we over maand terugplaatsing zullen krijgen dit komt waarschijnlijk omdat ze me toen ook maanden lang terugplaatsing hebben voorgehouden en op laatste moment hebben afgeblazen, dus durf gewoon niet meer te hopen.
Maar voor nu richt ik me op andere (wel leuke) dingen :-) vanavond film avond, we gaan naar 3 films vanavond/vannacht in de bioscoop en tussendoor gezellig een terrasje pakken  lekker gedachten verzetten.
Nancy - schreef op 02-10 om 08:53
Lizzy, Ik begrijp je gevoelens zo goed!! Heeft het al doorgezet? Of is het bij het druppeltje gebleven?
Wat een onzekerheid he.. Hou moed meid,niet opgeven hoor.
Ik zou donderdag de bloedtest hebben...maar we hebben vanmorgen een early test gedaan. Mijn gevoel zei,dat het niet raak zou zijn en we wilden het toch al testen. En inderdaad...negatief...
Misschien te vroeg getest,maar ik ga er vanuit dat het niks gaat worden deze ronde...voel helemaal niks...

Louisag, wat spannend allemaal meid. Ik hoop op een mooie echo binnenkort. 
We kunnen ook zeker trots zijn op ons lichaam...ze doet het maar wel allemaal. 

Hou moed meiden, ook voor ons is ooit het geluk aan onze zijde.
Marie - schreef op 02-10 om 09:32
Louisag , ik ben er niet zeker van maar symptomen heb ik niet dus ik laat het voor wat het is. Dus geen test voor mij... als het zo is, dan komen we er volgende NOD wel achter... ik laat dingen die schadelijk kunnen zijn voor een zwangerschap toch achterwege deze periode.  Eind deze week zou mijn eisprong moeten zijn, dus ga ik daarvoor testen - dan ga ik ook wel merken of het raak is of niet.. 
Louisag - schreef op 02-10 om 10:50
Marie knap dat je dat kan! Maar ik begrijp het ook heel goed. Hoe langer dit hele proces duurt hoe geduldiger ik word.
In 2jaar tijd heb ik ook pas 2x getest en dit was helemaal in de beginperiode. Inmiddels heb ik geleerd te wachten.
Lizzy - schreef op 02-10 om 19:40
Meiden, helaas slecht nieuws. Het bloed werd gisteren al iets meer. Vanochtend nog wel getest maar was dus negatief en daarna is het helemaal losgebarsten. Ik ben verdrietig maar heb niet eens heel veel gehuild. Ik voel me vooral heel leeg. Het voelt wel als heel veel moeite voor 1 embryo die dan helaas ook niet blijft plakken. De pogingen glippen zo door je vingers. We hebben er nu al 2 gehad . Geen reservekans niks. Ik weet het nu ook even echt niet meer. Ik wil eerst even niks en tot mezelf komen.
Vanavond is het hier groot feest in de stad. Ik wilde eerst niet gaan maar ik ga toch maar even een wijntje drinken. Daar heb ik dan wel weer erg trek in.

Nancy, voor jou ook erg balen. Maar geen bloed geeft moed!
Thanks voor de support dames!
meid22 - schreef op 03-10 om 07:28
@Lizzy had zo gehoopt dat hij was blijven plakken  snap heel goed dat dit een grote telleurstelling voor jullie is, wens jullie heel veel kracht & sterkte met het verwerken van deze tegenslag                Snap heel goed dat dit een grote klap voor jullie zal moeten zijn, neem je tijd om het te verwerken en ga heel hard duimen dat jullie droom alsnog mag gaan uitkomen  liefs 
meid22 - schreef op 03-10 om 07:33
dubbel
meid22 - schreef op 03-10 om 07:38
Nog een dubbele 
Nancy - schreef op 03-10 om 08:13
Lizzy, wat balen meid. Ik snap dat je er even doorheen zit. Ik hoop dat je gisterenavond een leuke avond hebt gehad en even je gedachte ergens anders op hebt  kunnen zetten.
Hou moed lieve Lizzy, ik kan me goed indenken dat het erg moeilijk is momenteel ,maar probeer positief te blijven.
Louisag - schreef op 03-10 om 12:45
Lizzy, ik sluit me helemaal aan bij het berichtje van Nancy.
Hele dikke knuffel.
Louisag - schreef op 04-10 om 08:58
Voor de dames die moeite hebben met het injecteren of pijnklachten ervaren bij het spuiten heb ik een tip:
Voordat je gaat spuiten 5minuten de injectieplaats koelen met ijsklontjes.

Bij de gonal-f had ik geen pijnklachten maar de deca begon iedere dag meer pijn te doen waardoor ik er steeds meer tegen op ging zien. Dmv het koelen voelde ik niets van het injecteren. Kon gisteren wel huilen van geluk. Nu zie ik er vandaag ook niet meer tegenop.
Nancy - schreef op 04-10 om 15:42
Hai meiden,
Vandaag de uitslag van de bloedtest gehad...helaas was deze negatief. Nu hadden we dat al verwacht,aangezien vanmorgen de ms is begonnen.
Toch wel een beetje verdrietig :-(

Nu een maandje rust en dan in mijn eigen cyclus de terugplaatsing plannen van onze eskimootjes.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Het gezellige mmm groepje deel 5' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan