NOD mei 2018 - Zwanger worden forum

Faith1990 - schreef op 04-05 om 10:43
Hey Ka je kan ook heel goed met je tweede ochtend urine testen hoor!
1607 antwoorden en 4556232x bekeken
Nell* - schreef op 04-05 om 10:01
15 weken
Sinds gisteren heb ik weer zoveel afscheiding. Ik dacht, ik doe nog eens ovulatietesten. Knal positief zijn ze niet maar zijn dit niet duidelijke strepen voor 9dpo? Mijn ovutest was 10d geleden echt knallend en nadien liep ie af. 
Bina (Gast) - schreef op 04-05 om 10:04
Ik zit nu op cd 20 en nog steeds geen positieve ovulatietest. Dit duurt toch wel heer erg lang he!??
Ann - schreef op 04-05 om 10:09
Nell ik vind ze best knallen zo vlak voor nod eigenlijk
Gwenn91 - schreef op 04-05 om 10:09
Aah super zou het dan toch raak zijn
Alleen ik vind het gewoon gek dat die van kruidvat early maar heel tuur streepje geeft hoop dat il het weekend nog kan testen sneaky
Want we zitten in huisje met ze alle en ze zijn altijd al heel vroeg wakker dus hoop dat het mij lukt. 
Nell* - schreef op 04-05 om 10:10
15 weken
Waarom doe ik dit toch he.. levert alleen meer vragen op ipv antwoorden. Ik kan moeilijk geloven dat ik nu nog een ovulatie krijg. Mijn ovutesten waren echt duidelijk anderhalve week geleden. 
Shir - schreef op 04-05 om 10:13
Hoi, ik lees hier af en toe stiekem mee.

Linda, ik heb 4 miskramen achter de rug in 2 jaar tijd. Ik heb alle onderzoeken die je beschrijft ook gehad en daar kwam helemaal niks uit. Ik heb bij de gyn. een soort van geeist dat ik de kinderaspirine kreeg, aangezien ik toch niks te verliezen had.

Ze hebben het me voorgeschreven en ik heb dit tot de 19 weken geslikt. Ik heb de eerste 14 weken daarbij losse vitaminenpillen geslikt van foliumzuur, zink, b12 en b6. Over 4,5 week verwacht ik mijn eerste zoontje! 

Ik wil niet zeggen dat het daarmee dit keer wel gaat lukken. Maar het is het proberen waard.

Wat ik van de stollingsonderzoeken heb begrepen is dat ze maar op een aantal problemen onderzoeken terwijl er heel veel meer zijn die ze niet kunnen onderzoeken.
Ann - schreef op 04-05 om 10:16
Nell misschien ben je zwanger dan worden ze ook positief
Elisabeth93 - schreef op 04-05 om 10:26
21 weken
Geen ik zie hem ook hoor ! Een streepje is een streepje.


Hier loop ik momenteel even krom van de ovulatiepijn..  zulke scherpe steken links en krijg er zelfs hoofdpijn van.. heftigste keer tot nu toe vandaag nog maar even gezellig maken ! 
Ka - schreef op 04-05 om 10:38
Ik mag jullie vandaag meedelen dat jammer genoeg mijn rood leger is gearriveerd,  
Ben ik teleurgesteld, ja, maar ergens ook niet,
het wil zeggen dat ik na het stoppen van de pil een cyclus heb van 29 dagen, op zich toch niet slecht denk ik dan? of wel? 
veel succes nog voor iedereen, 

is er al een juni topic? En indien niet, hoe begin ik ermee    
Nell* - schreef op 04-05 om 10:42
15 weken
Aaaah wat jammer Ka! Ik denk dat je de eerste bent voor juni dus doe gerust .. ik duim alvast voor je! 
Ka - schreef op 04-05 om 10:44
" Aaaah wat jammer Ka! Ik denk dat je de eerste bent voor juni dus doe gerust .. ik duim alvast voor je!  "
Nell*

als ik eens wist hoe da marcheert hier hé .. haha
Ik ben dus echt niet zo teleurgesteld als ik dacht te zijn moest het zo zijn, ik ben al blij dat mijn cyclus nog redelijk oké is .. :-) 
Nell* - schreef op 04-05 om 10:48
15 weken
Ik denk gewoon klikken op forum- zwanger worden- kinderwens en dan “nieuwe vraag stellen” ofzoiets? Ik weet al niet meer hoe ik het gedaan heb Haha 
Nell* - schreef op 04-05 om 10:46
15 weken
Hopelijk snel een positieve test Bina! 

Kan idd flink pijn doen Elisabeth! Ik zie het als iets positief, maar weinig vrouwen kunnen hun eisprong voelen dus ergens wel een geruststelling dat je juist zit! 

Gwenn, hopelijk lukt het idd. Lijkt me niet gemakkelijk in zo’n huisje. Wie weet een badkamer op de kamer? En anders zou ik gewoon om 5u de wekker zetten en snel gaan plassen. Dan zal er nog niemand wakker zijn toch? 

Shir, vreselijk wat je hebt doorgemaakt.. ik wens jou een supervlotte bevalling en een wolk van een zoon toe! 
Ka - schreef op 04-05 om 11:07
ziezo , Juni aangemaakt, maar ik blijf ook hier, want mijn nieuwe nod is 1 juni, dus zou ik eigenlij eind mei al terug eens kunnen testen :-) .. 
Rory8 - schreef op 04-05 om 11:23
Ik vrees dat mei voor mij geen gelukkige maand is.... gistermiddag spotting en vandaag al wat meer bloedverlies.. nog even afwachten of het geen innesteling is..
Lenie - schreef op 04-05 om 11:47
39 weken
Ik ben ook bang dat ik naar juni doorschuif... eergister een positieve ovu test gehad maar meneer was moe en overwerkt en ruzie gehad hier over.... echt niet leuk met die pms klachten rond m'n eisprong... ben dan gewoon mezelf niet en kan om alles wel janken.... we gaan volgende week even op vakantie... even quallity time....
Sproetje90 - schreef op 04-05 om 11:59
Jammer Lenie! Zo buiten je controle dan hè... jammer dat we die kerels nodig zijn wat dat betreft 

Heb wel respect voor de mijne deze ronde, dag na geschatte ovulatie voor zekerheid nog eens geklust, lukte alleen niet dus heeft hij van alles geprobeerd .. uiteindelijk dus gelukt! Voelde bijna als inseminatie (aapje met handen voor de ogen emoticon) maar wel echt respect dat hij er ook zo voor gaat.. lijkt me niet gemakkelijk. 
Ka - schreef op 04-05 om 13:04
Sproetje90, haha  Lijkt me idd niet makkelijk hoe hij er voor gaat! 

Ka - schreef op 04-05 om 13:02
Jammer lennie, maar geniet van je quality time, en daarna vol goede moed :-) ! 
Ck - schreef op 04-05 om 13:24
12 weken
Hai allemaal, ik ben net nieuw op dit forum dus hoop niet dat het erg is als ik zo 'binnen kom vallen' ????
Even mijn verhaal in het kort:
Ik ben 32 jaar en vorig jaar maart totaal onverwachts zwanger geraakt. Niet gepland maar na 2 dagen aan het idee gewend te hebben zeer gewenst! Helaas 3 dagen na de positieve test ging het fout.
Kan gebeuren dachten wij, we waren er iig achter dat we toch wel erg graag kinderen wilden dus gingen we ervoor! Zwanger raken ging super snel! Alleen zwanger blijven niet wat resulteerde in 4 miskramen vorig jaar. Ik ben een sterk persoon maar de 4e miskraam heeft mij toch heel klein gekregen. 
Alle mogelijke onderzoeken gehad in het ziekenhuis maar helaas niks gevonden. Ze houden het op 'pech'. De laatste miskraam is nu 7 maanden geleden en we proberen vanaf vorige maand opnieuw zwanger te worden.
Ik ben totaal geen prater, en bijna niemand uit onze omgeving weet wat er afgelopen jaar gebeurd is. Ik hoop dat ik op dit forum wat positiever wordt door jullie succes verhalen en te lezen hoe jullie je in bepaalde situaties voelen.
Mijn nod dag is 23mei, maar sinds de laatste miskraam is mijn hele cyclus ontregeld. Vorige maand een week te laat (toch stiekem hoop maar helaas) en soms zelfs een week te vroeg. Erg spannend om het opnieuw te gaan proberen omdat er niks is gevonden in het ziekenhuis en er dus niks veranderd is. Hopelijk toch deze maand een positieve maand! Ook voor jullie welke in dit topic zitten! 
Nell* - schreef op 04-05 om 13:37
15 weken
Balen Lenie en Rory!

Haha sproetje dat is toewijding zeg van jouw man! 
Welkom CK, wat een heftig verhaal.. ik hoop dat je snel terug zwanger mag zijn van een plakkertje! Zet je even jouw gegevens na elkaar als je in het lijstje wil? Dat is gemakkelijker om te kopiëren :-)
Sproetje90 - schreef op 04-05 om 13:40
Hoi Ck, welkom! Wat een heftig verhaal zeg, je hebt veel meegemaakt. Kan me dus voorstellen dat je na 4x wel een beetje breekt. Als je positiviteit en ervaring zoekt ben je hier zeker goed! Erg gemixte populatie, meiden die al lang proberen en ook die binnen 2 rondes raak schieten. Daarnaast is iedereen zo openhartig wat een fijn en welkom gevoel geeft heel erg veel succes gewenst! 
Linda - schreef op 04-05 om 13:46
22 weken
Ik moest meteen aan een zwangerschap denken, Nell!  Spannend! 
Shir, wat lief dat je reageert en bedankt voor de tips. Ik ga de kinderaspirine ook maar proberen. Wat fijn dat deze zwangerschap goed is gegaan! Bijna je zoontje ontmoeten, zo mooi! Geniet ervan!

Jammer Ka! Volgende maand beter!

CK, spannend! Ik heb ook afgelopen jaar 4 miskramen gehad. Hopelijk is het ons snel gegund!
Ka - schreef op 04-05 om 13:48
Hallo Ck, welkom hier! 

Heftig van je verhaal te lezen! Maar laat ons hopen dat mei een goeie maand is voor jullie! 
Ik ben in mijn omgeving ook niet echt een prater, op enkele mensen na , maar hier gaat het goed! je zult het snel genoeg merken! 
x
Ck - schreef op 04-05 om 14:17
12 weken
Wat een super lieve reacties en een warm welkom! Dank jullie wel!
Linda jij ook 4 wanneer is de laatste geweest? Ik ga ook heel hard duimen voor jou.. En ook voor alle andere meiden hier.
Ka en sproetje90, het voelt idd nu al fijn, al was het alleen maar om het verhaal te typen wetend dat jullie hier het begrijpen. En het toch 'anoniem' is.
Stiekem hoopte ik nu alweer zwanger geweest te zijn. De afgelopen maanden niet bewust mee bezig geweest maar uiteraard ook niet echt 'stil' gezeten. Elke maand had ik toch stiekem een beetje hoop omdat het daarvoor elke keer zo snel ging.
Hier mijn gegevens Nell, idd wat makkelijker te kopiëren :
Ck: 32 jaar, 2017 4x miskraam sinds april 2018 weer aan het proberen. NOD 23mei
Nell* - schreef op 04-05 om 14:23
15 weken
Door die ovulatietesten ben ik helemaal de kluts kwijt. Laat ei? Beginnende zwangerschap? Blaasontsteking zoals ik hier al eens gehoord had? Gewoon toevalstreffer dat ze duidelijk twee lijnen tonen? 
Ik heb dan maar een zwangerschapstest gedaan (9dpo is veeeeel te vroeg I know) en dan nog niet eens met ochtendurine (waarom kan ik mezelf niet bedwingen). De ene moment dacht ik iets te zien. Dan denk ik weer dat ik mezelf gek maak. 
Note to self: niet meer testen voor nod! Was dat maar zo gemakkelijk he (haalt armen op..)
Sproetje90 - schreef op 04-05 om 14:25
Och Nell... niks aan zo! Ik wens je alle kracht en geduld toe om het vol te houden tot bijna je nod 
Linda - schreef op 04-05 om 14:43
22 weken
CK, mijn miskramen waren in mei 2017 (4/5 weken), augustus 2017 (tweeling, 10 weken, cytotec, die heeft er bij mij vooral erg ingehakt!!), maart 2018 (5/6 weken) en afgelopen maand was ik 12 dagen overtijd, maar had ik wisselend positieve en negatieve testen, waar ik erg van in de war raakte. De gyn heeft gisteren bevestigd dat ik wel zwanger was en een vroege miskraam heb gehad. 
Ik heb wel al een dochter van 2, dat ging in 1x goed... 

Dus nou ja, maar weer diep in- en uitademen en weer door.
Ck - schreef op 04-05 om 14:47
12 weken
Nell ik snap jou zo goed????. Vorige maand de eerste maand dat we er echt weer voor gingen en bleef ik ook testen een week voor mijn nod. Omdat de zwangerschapstesten niet positief waren ook elke keer met ovulatie testen getest. Het lijkt een soort obsessie hè? Mijn voornemen is ook om deze maand niet voor nod te testen maar wat je al zegt... Zo moeilijk! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD mei 2018' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan