NOD augustus 2018 - Zwanger worden forum

moontjez - schreef op 30-07 om 10:50
Ooh k snap em nu pas! Duuh???? nee we hebben dan in de week van mijn eisprong, als dat het was, niets kunnen doen. Dus zwangerschap is in die zin uitgesloten. 
1354 antwoorden en 4157617x bekeken
HereWeGoAgain - schreef op 30-07 om 10:52
39 weken
@Anne: haha ik herken met zelf helemaal in jou! donderdag ook 6 dagen voor NOD getest (veeeel te vroeg natuurlijk)  en alsnog teleurgesteld. Ik had mezelf voorgenomen om niet meer te testen maar deze ochtend heb ik het weer niet kunnen laten. En opnieuw NEGATIEF. 
Er is nog hoop aangezien het nog voor NOD is maar ik twijfel harder en harder. Ik voelde nochthans zoveel.. maarja ons lichaam kan ons wel op meerdere manieren voor de gek houden... 
Even een opsomming: Temperatuurdip op 11DPO, vandaag weer omhoog(12DPO). steken onderin men buik (al een dag of 3), sinds gisteren steken in mijn rechterborst, warm, af en toe een vlaag van misselijkheid, warm, ook candide gehad,... 
Alles zou dus ook kunnen komen omdat het 35 graden is buiten maar soit  Ik zal maar gewoon mijn ms afwachten want ik kan de stress van weer een negatieve test niet aan  
Het afgelopen half jaar heb ik er zeker 20-30 zw testen doorgejaagd omdat ik na mijn bevalling maar geen ms kreeg maar we wel al bezig waren voor een tweede. Nu heb ik eindelijk een cyclus en heb ik nog geen 2 weken geduld 
lm - schreef op 30-07 om 10:56
30 weken
Nikki het beste lijkt me om dan je kortste cyclus te pakken van 30 dagen. Volgens de 2besure testen moet je dan beginnen op dag 14. Maar het kan zijn dat je dan heel lang aan het testen bent. Het is dan aan jou of je daar zin in hebt. En of je daar je geld aan wilt uitgeven. Overigens zijn die testen van 2besure niet heel duur. 
veertje48 - schreef op 30-07 om 11:03
duidelijker kan niet  
vanavond lekker klussen hihi
HereWeGoAgain - schreef op 30-07 om 11:09
39 weken
@veertje: morgen ook maar voor de zekerheid  veel plezier!
veertje48 - schreef op 30-07 om 11:28
haha dat zeker!! 
Hariëtte - schreef op 30-07 om 12:12
42 weken
Nikki ik heb hetzelfde als jou normaal. Hele lange of onregelmatige cyclussen. Maar ben tijdens zo een lange cyclus zwanger geworden van mijn zoontje ???? die cyclus was 68 dagen. De verliskundige vroeg toen waanneer ik voort laatst ongesteld was. Toen ik die datum zei zei ze al ow maar dan ben je toch al een paar wekeb langer zwanger? Ik zeg nee toch niet ik weet wanneer mijn eisprong was. 
Ik had me voorgenomen niet teveel aan testen uit te geven. Maar nu ook een stapel van 2besure besteld zodat ik flink kan testen. Juist in die lange cycli wil ik graag weten wanneer het tijd is ik hoop dat mijn nod nog in augustus gaat vallen. 
LoesJ - schreef op 30-07 om 16:07
11 weken
Hi meiden,
Ik ben vandaag bij de gynaecoloog geweest i.v.m. vage buikklachten (sinds de curettage) en vanwege een cyclus die in de war is. Ze heeft een echo gemaakt en daarop zag ze eigenlijk niets wat de buikklachten kan veroorzaken, maar ze zag wel heel veel eiblaasjes op mijn eierstokken. Ze zag ook dat mijn baarmoederslijmvlies nog heel dun is, en dat er dus nog geen eisprong aan zit te komen (zit op dag 20). Vorige cyclus duurde ook 3 maanden, dus ze denkt nu aan pcos. Heb bloed laten prikken, dus moet nog even op die uitslag wachten. 

@tamara, ik las dat jij ook pcos hebt. Hoe waren ze daar achter gekomen en wat voor een medicijnen heb je toen gekregen? Hebben meer meiden hier ervaring mee?
Tamara - schreef op 30-07 om 16:13
25 weken
Hey loes... Ja ik heb ook pcos... Bij mij kwamen ze erachter omdat ik al een paar maanden niet menstrueerde en ze gingen toen een inwendige echo maken waarop ze al die eiblaasjes zagen zitten.... Ik kreeg het eerste half jaar clomid.... En nu heb ik tamoxifen omdat ik teveel bijwerkingen had van de clomid
LoesJ - schreef op 30-07 om 16:43
11 weken
@tamara, dat klinkt wel herkenbaar inderdaad.. Heb je toen ook bloed laten prikken en wat kwam daar uit?
En welke bijwerkingen kreeg je van de clomid?

Ik las dat je nu in ieder geval weer een regelmatige cyclus hebt, dat is fijn! Maar niet leuk als het dan alsnog lang duurt.. Duimen dat het binnenkort raak mag zijn! 
LoesJ - schreef op 30-07 om 16:50
11 weken
Op de echo was trouwens ook een wit vlekje te zien in mijn baarmoeder, waarvan de gynaecoloog niet kon zeggen wat het was. Ze zei dat we dat maar even aan moeten kijken.. Heeft iemand van jullie dat wel eens gehad? Geen idee of ik me daar zorgen over moet maken 
Tamara - schreef op 30-07 om 17:09
25 weken
@loes ja ik heb toen ook bloed laten prikken en dat was goed alleen het testosteron was iets te hoog..  Mijn bijwerkingen van de clomid waren hoofdpijn heel emotioneel, erg kort lontje hebben, hele erge opvliegers en de kilo's vlogen eraan en dat alles kon ik niet hendelen 
lm - schreef op 30-07 om 17:39
30 weken
Loesj ik denk dat het echt niks geks hoeft te zijn. Dan had de gyn wel wat sneller gereageerd. En het word nu in de gaten gehouden dus dat is ook goed. 
LoesJ - schreef op 30-07 om 18:03
11 weken
@lm, denk inderdaad ook dat het niks hoeft te zijn. Over 3 weken weer een afspraak, benieuwd of het er dan nog zit.
@tamara, bah dat zijn vervelende bijwerkingen! Dat is niet iets om naar uit te kijken. Heb je die niet meer met je nieuwe tabletten? 
Tamara - schreef op 30-07 om 19:33
25 weken
@loes nee met de nieuwe pillen heb ik tot nu toe nog nergens last van gehad gelukkig 
Hariëtte - schreef op 30-07 om 19:35
42 weken
Cyclus dag 11, 12, 13 en 14. Gaat zelfs zwakker ipv sterker. Best frustrerend... maar heb vanaf morgen genoeg testen om door te testen tot de nod. Whenever that is. Lange cycli zijn balen. Ik hoop dat de mijne toch iets korter word met de maanden. Of meteen raak. Is ook goed haha.
Mea (Gast) - schreef op 30-07 om 20:25
Hoi Nikki. 

Ah das wel vervelend zo'n onregelmatige cyclus. Aangezien je standaard al een iets langere cyclus heb dan gemiddeld zou ik 7 tot 10 dagen na je laatste menstruatiedag beginnen. Hier boven zie ik dat ze goedkoop besteld kunnen worden via internet. Dan zou ik dat doen! Ben je ook niet zo veel geld kwijt als je een hele lange cyclus hebt. Haha.
Hier als het goed is afgelopen dagen eisprong gehad en toen ook geklust. Wel spannend. Vandaag de hele dag lichte buikpijn gehad. Geen idee waarvan. Misschien de eisprong zelf of misschien wel bevruchting? Als dat überhaupt kan. Je gaat dan ineens op alles letten he haha. 
Tooby - schreef op 31-07 om 00:39
@moontjez, wil je dat ik je bij 'doorgeschoven' zet?
Anne (Gast) - schreef op 31-07 om 05:36
helaas..  ik zat klaar met de test en toen was ik ongesteld. Balen
Ik wil me dus weer aanmelden voor de volgende ronde. Anne, 29 jaar, tweede kindje tweede ronde. Nod op 29 aug. 
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 06:46
39 weken
Ooh Anne wat Jammer  Augustus kan nog steeds een goede maand zijn voor jou! Veel succes! 
Daniellleke - schreef op 31-07 om 07:31
41 weken
Goedemorgen dames, 

Balen Anne...  hopelijk kan je eind van de maand nog testen en is die positief. 
Bij mij is me iets opgevallen: ik heb een fitbit die o.a. mijn hartslag meet. Nu is mijn hartslag in ineens rust hoger sinds mijn eisprong. Weet iemand of dat samenhangt of dat dit toevallig is? 
Wanneer het samenhangt is het voor de temperatuur testers ook een manier om je ovulatie op te sporen. 
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 09:35
39 weken
@Danielleke: bij mij is dit na eisprong ook een klein beetje anders. Beetje hoger. Maar dat komt vooral omdat men lichaamstemperatuur dan ook 0,5-1 graad hoger is.. zal wel beetje samenhangen denk ik. Ik heb nog nooit geprobeerd om mijn ovu zo op te sporen  vooral door de slechte conditie denk ik. Zou Het teveel daar aan linken 
Anne (Gast) - schreef op 31-07 om 09:35
@herewegoagain. Jaa heel herkenbaar. Ik ben ook echt veel misselijk geweest. Gisteravond migraine en veel steken. Vanochtend om 5 uur had ik de test klaar om eroverheen te plassen en toen kwam er bloed  alleen sindsdien niet echt doorgezet. Terwijl normaal de sluizen opgaan. Mijn lichaam doet me toch raar. Ik ben ook nog steeds af en toe misselijk (maar dat kan ook door de migraine komen). 
We wachten maar weer af.
Meissie - schreef op 31-07 om 09:56
38 weken
Heeft iemand wel eens lang een smiley gehad? Zondag om 10:30 u smiley en nu nog.. Vorige maand had ik het niet zo lang,  we klussen door hoor
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 11:03
39 weken
@Anne: echt de meest vervelende moment! Net als je klaar zit om te testen. Aangezien het minder hard doorzet dan anders denk ik niet dat het kwaad kan als je voor de zekerheid morgenvroeg even een testje doet. Want het gebeurd meer dat er ondanks een zwangerschap toch nog menstruatie door komt. En aangezien je zoveel voelt, kan je jezelf zo gerust stellen. Morgen was je NOD he? Dus mss gewoon even testen? 

Ik wacht ook bang af tot morgen. Elke keer als ik ga plassen kijk ik bang naar beneden. Als ze morgen niet doorkomen ga ik nog niet direct testen denk ik. Ik wil precies geen negatieve test meer zien, dus ik wacht wel gewoon tot ze er wel zijn 

 @Meissie: ben je 100% zeker dat je nu je ei hebt? Kan het al vroeger geweest zijn? De enige verhalen die ik gelezen heb van een ovu test die dagen aan een stuk positief bleef was van vrouwen die op dat moment reeds zwanger waren. Door het HCG hadden ze meerdere dagen op rij een positieve ovu test (maar dat waren wel 5-6-7 dagen op rij) 
Meissie - schreef op 31-07 om 11:42
38 weken
Knap dat je wacht tot morgen hoor!! Ik heb een goedkopere test ernaast om te testen en die slaat sinds vorige week zaterdag positief uit. Maar zwanger zou niet kunnen denk ik.. 10 juli ongesteld en dit heeft 8 a 9 dagen geduurd.. aan mijn temp valt ook niet uit te halen,  dus denk dat mn ei nog moet komen. Streepje is al wel lichter aan t worden van de CB.
Meissie - schreef op 31-07 om 11:43
38 weken
Tooby - schreef op 31-07 om 12:54
HereWeGoAgain, Knoetje, Linda en Danielle
Hebben jullie al een idee of jullie menstruatie eraan zit te komen of dat het misschien toch raak is deze maand? En wanneer gaan jullie (weer) testen?
Ben benieuwd. Succes!! 
Angelajj - schreef op 31-07 om 13:20
4 weken
Heey meiden,

Hier gaat het niet zo lekker..
sinds 3a 4 dagen erg grieperig, heet, koud. Veel hoesten en niezen.
Hoofdpijn, keelpijn, verkouden, nekpijn, steken rechtsonder in mn buik, last van mn heupen en heel erg moe..
vandaag 8dpo en zaterdag mn nod.. heb er weinig vertrouwen in.. en word gek van mijn lijf..
HereWeGoAgain - schreef op 31-07 om 13:23
39 weken
@Tooby: Het wordt spannender elke keer ik moet gaan plassen. (ik wil precies ook vaak gaan zodat ik vaak kan checken  ) 
Mijn temperatuur was nog gewoon hoog deze ochtend.. dus nog niet gezakt voor menstruatie morgen. Verder voel ik veel, maar ik voel al een hele week 'veel'. Dusja... Na 2 negatieve testen (6dagen voor NOD en 2 dagen voor NOD ) wil ik even niet meer testen. Als ik vrijdag mijn ms nog niet heb ga ik me er mss aan wagen. 

Ik ga er van uit dat ik mijn ms gewoon ga krijgen, morgenvroeg. Ik ben wel benieuwd wanneer mijn temp dan gaat zakken, dan weet ik dat toch voor de volgende ronde, want dat heb ik super correct gedaan deze maand! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD augustus 2018' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan