NOD augustus 2018 - Zwanger worden forum

Jules - schreef op 01-08 om 16:02
Hey dames! Ik zit nu 2dpo (ongeveer, denk ik) en heb al twee dagen serieus last van gevoelige tepels. Hebben jullie dit ook wel eens rond deze periode of niet? Misschien is dit niet nieuws maar nu ga je zo op alles letten en stel je jezelf bij alles vragen he! 
Voor de dames die rond hun NOD zitten, succes !!!!! :-)
1354 antwoorden en 4157835x bekeken
Knoetje - schreef op 01-08 om 16:28
Haaa Tooby! Nou alles is nog rustig... geen MS te bekennen, gevoelige borsten (al lijken ze wel groter!), maar dat kan ook komen omdat ik nog wel ongi ga worden. Afgelopen twee maanden heeft mn lijf mij ook goed voor de gek gehouden! Wacht nog maar even af voor ik er weer testjes tegenaan ga gooien haha. 
Hoe gaat het met jou??
@shar: misschien wat irritaties of is je zuurgraad net iets anders waardoor het beetje pijn kan doen/irriteren of schuren bij manlief? Mijne heeft dat ook wel eens gehad.
El1a - schreef op 01-08 om 17:54
@Jules: ik had vorige ronde ook de eerste 2 dagen na ovulatie gevoelige tepels. Dag 3 al veel minder en dag 4 niets meer. Bij mij zegt het dus niks.
Jules - schreef op 01-08 om 18:07
@El1a, bedankt voor je reactie! Hopelijk vermindert het de komende dagen dan want vind het wel wat vervelend! :-) 
Nu aftellen maar tot het testen... 


stff48 - schreef op 01-08 om 18:18
Haha ja nu is het duidelijk Mamavanmeisj ! Had het verkeerd begrepen sorry 
Hariëtte - schreef op 01-08 om 18:22
42 weken
Mijn nod is al zeker een dag of 3 later als in het schema6. Vandaag voort eerst een andere test gebruikt. Het lijkt wat sterker geworden. Al kan het ook zijn dat deze test wat gevoeliger is. Ben benieuwd naar morgen. 
Tooby - schreef op 01-08 om 18:33
Spannend Knoetje! Ik wacht hier op mn ovulatie haha, doe wel testen al, maar nog geen eisprong. Verwacht is op de 4e dus ben benieuwd.
anoniem22 - schreef op 01-08 om 18:42
39 weken
Haai dames mag ik er weer bij?
Anoniem22 4e ronde 2e kindje nod. 22 augustus.
Altijd een strakke cyclus gehad en ineens sinds we bezig zijn alles in de war snap er niks van maar goed we gaan er weer voor deze maand  fijn dat we kunnen kletsen allemaal
Mea (Gast) - schreef op 01-08 om 18:55
@mamavanmeisj
Ah zo! Dan is het alleen maar leuk! Ben benieuwd hoe hij dan uiteindelijk reageert

@jules: Hier precies zo! En tis er nu 3/4 dagen later nog steeds! 
JustMe - schreef op 01-08 om 19:06
Welkom anoniem 22! Ik heb dat ook dat ik altijd 28 dagen heb en in ronde 1 was het ineens 33....  benieuwd naar ronde 2 haha en voor jou ronde 4!
Daniellleke - schreef op 01-08 om 19:10
41 weken
Wouw Knoetje, spannend!! 
Jules, ik heb meestal gevoelige borsten maar nu mijn spiraal eruit is heb ik het ineens niet meer deze maand. 
Wat ik nu wel heb is hoofdpijn, de hele middag buikpijn en ik heb vanmiddag 2 uur geslapen samen met onze jongste dochter. Het zal de warmte zijn verwacht ik. Mijn geduld is ook ver te zoeken en heb een kort lontje. 
Soms is het hartstikke fijn om weer een dagje te mogen gaan werken 
Hariëtte - schreef op 01-08 om 19:17
42 weken
Ik voel me juist harstikke goed sinds we proberen. Weg met de pilhormonen. Hallo extra vitamine d en foliumzuur. Wel af en toe hoofdpijn maar dat is vooral caffeine tekort. Drink een stuk minder koffie door die hitte.
Mamavanmeisj - schreef op 01-08 om 19:40
@stff48 nou je hoeft geen sorry te zeggen hoor. Ik las het terug en dacht echt hoe heb je jezelf voor lul gezet dan haha. 
@mae ik ook nu hopen dat het lukt. 

Ik ben eigenlijk te laat begonnen met de ovulatie testen. Pas 3 dagen geleden terwijl ik 17juli ong was. Ik heb tot nu toe alleen maar lichte streepjes. Ik "klus" wel gewoon gezellig en dan maar hopen dat hij of nog komt of het wel gelukt is. Voor de 17e heb ik 1x overgeslagen sinds lange tijd. Hebben meer mensen dit gehad? 
Linda - schreef op 01-08 om 20:31
Vorige zwangerschap hebben we samen getest, heeft hij gekeken en wisten we het tegelijkertijd.. deze keer, als t ons nog eens gegund is, wil ik hem ook verrassen, dus ik vind het een heel leuk idee @mammavanmeisj! Hier zoals verwacht al wat licht roze afscheiding, t zal morgen of overmorgen doorzetten... volgende maand hopen op slechter weer want dit is niet echt klusbevorderlijk hahahahahahaha 
JustMe - schreef op 01-08 om 21:49
Haha mamavanmeisj zo is het wel duidelijker ja! En als hij dat wekelijks roept dan is het inderdaad een leuke manier zo, ben benieuwd!
Gebruikert - schreef op 02-08 om 11:30
Wauw dames, wat zijn de reacties opgelopen 
Lekker kletsen hier, Haha.

Heb deze maand toch maar geen ovulatietesten gebruikt, we hebben het gezellig wanneer we willen. Maar wel ietsje vaker dan “normaal” Hihi. 
Zou volgens mijn app nu zo’n beetje in mijn vruchtbare dagen moeten zitten, maar dat ding geloof ik ook niet meer na m’n vorige cyclus 

Verder wat minder actief hier..

@Tooby,
Waar hebben ze nou precies naar gekeken wat betreft je foliumzuur?? Ik moest vanochtend naar de huisarts ivm langdurige buikpijn. Wordt ook bloedonderzoek gedaan. Ik heb gevraagd of ze dan gelijk naar het foliumzuur gehalte willen kijken als er toch bloed wordt afgenomen, maar dat doen ze niet hier. 
Tooby - schreef op 02-08 om 12:27
Ik kwam met extreme vermoeidheid, dus er werd b12 geprikt, maar de combinatie b12 en foliumzuur kan heel veel zeggen, omdat foliumzuur het b12 gehalte kan maskeren. Bij mij was b12 en foliumzuur beide goed, maar het was dus vooral om b12 tekort uit te sluiten.

Ja mijn ervaring met huisartsen is niet zo best, degene waar ik nu was geweest (andere ivm vakanties) prikte op vanalles, dus dat was qel fijn, maar wel allemaal met een reden.
Foliumzuurgehalte heeft weinig te maken met langdurige buikpijn, waarschijnlijk prikken ze op ontstekingswaarden?
Hopelijk is je buikpijk snel weg! Ik heb prikkelbare darm syndroom dus ik herken de frustratie wel.
Gebruikert - schreef op 02-08 om 13:21
Ahaa! Zo had ik hem niet begrepen. Dan is het inderdaad erg logisch dat ze daar niet naar gaat kijken. 

Ja hier ook PDS, heel vervelend!
Heb de vorige huisartsenbezoek al een uitgebreide bloedtest gehad op allergieën en ook een lactose-tolerantie test gedaan.
Alleen lijkt het alsof de pijn de laatste maanden enorm is toegenomen, dus ik moest de huisarts bellen van mijn man. Lig vaak letterlijk dubbel op de bank. Is ongeveer sinds mijn bevalling eind november zo. Hij was bang dat er misschien iets met m’n baarmoeder zou zijn (ook logisch op zich).

Ze gaan inderdaad kijken naar de ontstekingswaardes en moet ook feces inleveren. Als daar niets uitkomt ga ik maar eens met een diëtist in gesprek! Want nu ben ik er wel echt klaar mee. 
lm - schreef op 02-08 om 14:13
30 weken
Ik heb ook PDS. Tijdens de zwangerschap bijna geen last van gehad maar ik heb er vooral last van tijdens spanning. Of die nu wel of niet goed/leuk is. Letten op mijn eten en stress verminderen werkt toch wel het beste bij mij. Maar dat is helaas bij iedereen anders.

Net een positieve ovu test op CD21 (eindelijk)!. Tooby wil je mijn Nod verzetten naar 13 augustus? De vorige keer had ik ook een LF van 10 dagen dus daar ga ik nu ook even vanuit. Hoop natuurlijk iets langer of beter, helemaal niet! 
Tooby - schreef op 02-08 om 14:45
@gebruikert, het is veelvoorkomend dat hormoonwisselingen, zoals tijdens of na zwangerschap, de ernst van PDS doet veranderen..wel erg klote hoor en idd logisch dat je toch alles wilt checken, vooral na een bevalling kan het toch iets anders zijn.

@lm, pff jij ook al PDS, ik merk idd ook dat letten op eten en stress verminderen helpt, maar ik merk ook dat ik elke maand 2-3 dagen heb dat ik erge pijn heb en 2-3 dagen heb dat ik diarree heb en 2-3 dagen dat is constipatie heb. Ook dat heeft te maken met hormonen gedurende de maand. Erg handig om dat bij te houden hoe jij (jullie, voor iedereen) dat ervaart, zodat je er wellicht rekening mee kan houden.
Ik zal je NOD aanpassen! Ben benieuwd
Hato - schreef op 02-08 om 15:15
Hey hier ook iemand met pds. En inderdaad wat tooby zegt : letten op wat je eet en stress verminderen helpt bij mij ook. Wel heb ik in een cyclus nooit opgelet of het verandert. Bij mij zit het probleem meestal bij wat ik eet. 
lm - schreef op 02-08 om 15:31
30 weken
Thanks Tooby! Ik zal het ook eens bijhouden ondanks het bij mij vooral ligt aan wat ik doe. Vaak met boodschappen doen krijg ik er gek genoeg last van. Misschien van de koeling/ koele winkel. Maar misschien zit er ook wel een linkje met hormonen aangezien ik er tijdens de zwangerschap geen/weinig last van had! 
Shar - schreef op 02-08 om 16:55
Volgens mijn berekeningen moet mijn ei morgen komen. Nu heb ik al een paar keer getest met een  ovulatietest van de action maar die geeft niks aan. Iemand hier bekend mee? Heb net testen gekocht bij de kruivat kijken wat die van resultaat geven.....
Hariëtte - schreef op 02-08 om 18:10
42 weken
Hier kan ik nog niet berekenen. Is pas de eerste ronde. Nu cyclus dag 18. Nog geen ei.. hier het verschil met gisteren. Ik zie geen verschil.
lm - schreef op 02-08 om 18:22
30 weken
Even blijven testen Hariette! Je ei kan zeker nog komen. Shar die van jou ook. Lijkt wel of het warme weer de eitjes allemaal later laat komen
Sannedjx - schreef op 02-08 om 18:37
Meiden help...
Gister ochtend een positieve ovulatie test met de smiley van Cleaeblue, vanmorgen weer.. 
lm - schreef op 02-08 om 19:03
30 weken
Sannedjx, morgen zou ik nog even testen. Het kan best dat je piek wat langer duurt. Als je Googled op ovulatietest dan staan er als t goed is ook foto’s waarbij de piek langer duurt dan 1 dag. Ik had vorige cyclus ook 2 dagen een donkere streep, foto staat op mijn profiel.
lm - schreef op 02-08 om 19:04
30 weken
Sannedjx, morgen zou ik nog even testen. Het kan best dat je piek wat langer duurt. Als je Googled op ovulatietest dan staan er als t goed is ook foto’s waarbij de piek langer duurt dan 1 dag. Ik had vorige cyclus ook 2 dagen een donkere streep, foto staat op mijn profiel.
Anoniem (Gast) - schreef op 02-08 om 19:37
Ja stress en voeding kan ook een hoop doen!
Man, ik weet nog heel goed met mijn bruiloft; ik zat op de bovenverdieping van onze trouwlocatie helemaal opgedoft en in m’n mooie jurk. En het enige wat ik dacht was; auw m’n buik, auw krampen, oh my ik moet naar de wc... kon natuurlijk niet want toilet was beneden en de gasten dus ook..  
Een paar min, nadat de ceremonie was begonnen was het weer gezakt, maar was wel m’n boeket vergeten met het lopen naar ‘de altaar’ HAHAHA. 
Echt hoor, dat PDS zorgt er soms voor dat je rare dingen doet... 
Gebruikert - schreef op 02-08 om 19:38
^ dat was ik dus....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD augustus 2018' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan