NOD augustus 2018 - Zwanger worden forum

kellyleeuwtje - schreef op 13-08 om 18:04
Gefeliciteerd anika Anna, hopelijk heb je een fijne zwangerschap 
1354 antwoorden en 4157591x bekeken
MYSTERIOUS91 (Gast) - schreef op 13-08 om 18:24
Gefeliciteerd aan de zwangere!

Knorknor.. ik zie een streepje hoor.
Miss morgen met ochtendurine testen of eens een test van een ander merk?
Vind het wel spannend voor je!!
MYSTERIOUS91 (Gast) - schreef op 13-08 om 18:28
Dames..

Als de ovulatietest positief is wat ia dan het juiste moment om te klussen soms is die zelfs 2 dagen positief..
Neem aan gewoon totdat de test afloopt!?
Tenminste zo tot nu toe altijd gedaan en nog geen resultaat na 10 rondes.. dus begon een beetje te twijfelen..
Charde - schreef op 13-08 om 18:52
Vraagje.. welke ovu testen gebruiken jullie?? 
Anoniem (Gast) - schreef op 13-08 om 19:15
@mysterious91, na een positieve ovulatietest  komt je eisprong over het algemeen binnen 24 tot 48 uur. Maar zaadcellen kunnen best lang leven, dus het is ook slim als er alvast een voorraadje 'klaar ligt' . Ik denk dat je sowieso goed zit als je om de dag vrijt vanaf een paar dagen voor, tot een een paar dagen na de eisprong. Heb je weleens geprobeerd te temperaturen? Als je dat een paar maanden doet en je culyclus is regelmatig, dan kun je in combinatie met de ovutesten denk ik vrij nauwkeurig je eisprong bepalen.
@charde, ik gebruik de dipsticks van sensitest (gewoon de normale, niet de extra gevoelige). Ik ben daar tevreden over. De testen van de Etos en Action waren te gevoelig voor mij (die toonden altijd een steeepje) en bij die van Zwanger & kids vind ik dat je ontzettend lang moet wachten voor het streepje verschijnt.
LoesJ - schreef op 13-08 om 19:17
11 weken
De reactie hierboven was dus van mij 
Ck - schreef op 13-08 om 19:22
20 weken
Mysterious heb je wel een de digitale ovulatie testen van CB geprobeerd? Ik heb ze 2 rondes gebruikt en nu dus zwanger (hopelijk na 4 miskramen is dit een blijvertje ??) 
Hariëtte - schreef op 13-08 om 19:53
42 weken
Charde ik heb dipsticks van 2besafe via tip van hier. 36 tests voor 16 euro geloof ik. 
Mysterious als je test positief is valt binnen 12 tot 48 uur je ei. En na het vallen van je ei kan die nog tot 24 uur bevrucht worden. De zaadjes blijven 2 dagen leven. Dus in feite kun je een of 2 dagen voor de positieve test al beginnen en tot wel 3 dagen erna. Ik heb deze maand gedaan op de dag van de positieve test en de dag erna. Was niet meer positief.
Tooby - schreef op 13-08 om 20:00
Ik las juist dat het ei nog 6-8 uur leeft na springen en dan normaal, gezond zaad tot 6 dagen kan leven. Daarom zijn de 6 dagen voor je ovulatie al je vruchtbare dagen.

Ik zal vanavond even alles goed bijlezen, reageren en aanpassen.
Red_tears - schreef op 13-08 om 20:34
Proficiat anika

Knorknor ik zie ook een streepje. Ik weet nu niet of ik het zie door de lichtinval. Maar zou morgen of overmorgen nog testen.
Hariëtte - schreef op 13-08 om 20:40
42 weken
Ik lees het idd op inet. 4 tot 5 dagen kan zaad leven. Goed nieuws. Dan kan de sex 4 dagen voor mijn eisprong nog iets uitgehaald hebben
Mijn temp is nu al 3 dagen hoger. Dus dubbele bevestiging dat de eisprong geweest is. En ik heb toch stiekem volgende week donderdag en vrijdag vrij gepakt. Die vrijdag moet ik ongi worden en had er geen zin in dat te moeten worden en dus teleurgesteld te moeten worden oo mijn werk. En ik ken mezelf. Wss wil ik dan donderdagochtend toch gaan testen. Dan kan ik me niet bedwingen.
Hoop dat ik de dag ervoor moet overgeven ofzo. Dat is voor mij een zwangerschapsteken haha. Zo begon het 2 dagen voor nod bij mn zoontje. Dan heb ik een goed excuus om al te moeten testen. 
Ben vandaag ook al de hele dag niet superfit. Drukkend gevoel laag in de buik. Broek drukt daar ook heel erg. Gevoelige tepels houd ook aan. En vandaag ook wat misselijk geweest. Veek speeksel doorgeslikt en wilde het er bijna weer uitgooien. Zo smerig :-/ zal tussen mijn oren zitten maar ik heb er toch hoop op gevestigd.
Charde - schreef op 13-08 om 21:02
Hey Hariëtte, ik hoop dat t allemaal goede voornemens zijn!! Vroeg me alleen af..  hoe ga je dit doen als je deze ronde niet zwanger zou zijn? Neem aan dat je niet elke maand deze dagen verlof kan gaan nemen toch? 
Snowflake - schreef op 13-08 om 21:17
Hier nog steeds geen eisprong gehad. Al m'n ovulatie testen blijven negatief en ook mijn temperatuur is nog niet gestegen. Mijn NOD gaat dus sowieso nog opschuiven maar het zal hopelijk nog net in augustus zijn  
Ondertussen blijven we leuk om de dag klussen voor de zekerheid 
Ik kan last minute verlof nemen dus neem geen verlof op voorhand op NOD dag maar het kan best zijn dat ik dan eens beslis een dag thuis te blijven als ik te hard teleurgesteld zou zijn.. ik neem in ieder geval sowieso wel vrij als ik positief zou testen 
libelle - schreef op 13-08 om 21:20
42 weken
Proficiat aan alle zwangere dames. Aan de andere niet opgeven!
Charde - schreef op 13-08 om 21:57
Wat grappig om te lezen hoe verschillend we zijn.. ik ben gewoon gaan werken, heb daarna een test gehaald, frietjes gehaald en toen getest (vergeet nu wel nooit meer wat we hebben gegeten op 10 april 2014 hahahahaha) 
Dag erna ook gewoon gaan werken en t sommige collega's/vriendinnen al verteld.. dag erna ouders, schoonbroer, nichtje en vrienden verteld en na de 7 weken echo de rest van de familie... ik ben niet zo'n zwijger hahaha..  
Mysterious91 (Gast) - schreef op 13-08 om 22:02
@Ck.. ik heb al eens de digitale van cb gedaan met de 4 vruchtbaarste dagen knipperende smiley en vaste..
Welke had jij & wanneer geklust?

@LoesJ.. kan je me wat meer info geven over temperaturen?
Hariëtte - schreef op 13-08 om 22:29
42 weken
Nee hoor. Neem niet altijd vrij. Maar ik heb nog behoorlijk wat verlof staan. We hebben nog geen vakantie gehad of gepland. Mijn naaste collega gaat over 2 weken voor 3 weken met vakantie en dan kan ik geen dagen pakken. Dus ik wilde het er nog snel even van nemen voor hij weg is en koos dan maar mijn vlak voor nod dagen  
We zijn maar met zijn 2en op een heel drukke functie en hij heeft al laten doorschemeren dat hij over een paar maanden gaat stoppen. Als ze niet optijd iemand anders vinden zit ik de maanden daarna alleen. Dus dan kan ik vrijwel geen verlof nemen. 
De vorige zwangerschap was ik tijdelijk werkloos toen ik teste. Toen even de eerste de beste baan gepakt en in een ijsfabriek bijna overgegeven over de lopende band haha. Snel mee gestopt en weer een kantoorfunctie gezocht. Maar 8 weken voor mijn uitgerekende datum werd mijn uitzendcontract stopgezet. Dit keer ga ik eindelijk een vaste baan hebben. Ben zo blij dat ik collegas ga hebben waarmee ik het kan delen én daarna nog terug ga. 
Ik werk fulltime. 40 uur per week van 8 tot 5. Is soms best pittig naast moeder zijn en als het kan neem ik wat daagjes om bij te tanken. Dat doe ik liever als 2 weken aan 1 stuk vrij pakken.
Tooby - schreef op 14-08 om 00:46
Gefeliciteerd anika anna! Geniet ervan. Dames die doorschuiven alvast succes voor de volgende ronde, geef de moed niet op!  
knorknor - schreef op 14-08 om 07:28
36 weken
helaas! vanmorgen een beste klodder bloed verloren in de wc 
HereWeGoAgain - schreef op 14-08 om 08:21
39 weken
Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik PCOS heb. Zijn hier nog dames met ervaringen of tips? Ik weet niet goed of ik nu iets moet veranderen in het 'zwanger worden proces'. 
LoesJ - schreef op 14-08 om 08:28
11 weken
@Mysterious91, temperaturen doe je iedere ochtend, direct als je wakker wordt (en nog voor je opstaat!). Je temperatuur gaat na je eisprong zo'n 0,3 tot 0,5 graden omhoog en  gaat weer omlaag vlak voor je menstruatie (of blijft hoog als je zwanger bent!).

Met ovulatietesten spoor je een LH piek op, maar met temperaturen kun je dus echt bevestigen dat je een eisprong hebt gehad. 

Je kunt alle metingen bijhouden in een app (ik gebruik fertilityfriend), en daar zie je dan precies wanneer je (hoogstwaarschijnlijk) je ei hebt gehad.
knorknor - schreef op 14-08 om 08:32
36 weken
dit was de test van gisteren
JustMe - schreef op 14-08 om 08:40
Gefeliciteerd Anika anna!
Knorknor, jammer! Op foto lijkt toch wel licht streepje. Heb je nog meer bloed verloren?

Hier nog geen menstruatie, wel iets gevoeliger borsten. 5 dagen na nod, vorige keer ook na 5 dagen ongesteld geworden.... Anders van weekend maar nog een test.
Tamaara - schreef op 14-08 om 08:46
Dankjewel Im en Hariette voor jullie bericht. Ik ga inderdaad even door met testen. Ben vandaag zo emotioneel, waarschijnlijk omdat ik vandaag een afspraak zou hebben voor de eerste echo, maar helaas heeft moeder natuur het niet met mij voor iedereen die door is naar de volgende ronde sterkte en succes. Alle zwangeren gefeliciteerd en voor alle wachtende ik duim voor jullie! 
knorknor - schreef op 14-08 om 08:53
36 weken
#justme ja hele dikke klonten nu 
libelle - schreef op 14-08 om 09:33
42 weken
Oei mijn test van vandaag lijkt hetzelfde als die van knopknor! 
libelle - schreef op 14-08 om 09:35
42 weken
oei sorry knorknor. 

Oei tamaara en knorknor niet fijn. Veel sterkte en succes toegewenst.
Tamaara - schreef op 14-08 om 09:44
Knorpor ik zie een streepje hoor. Heb je nog veel bloed verloren? Ik duim voor je!! Hou ons op de hoogte. 
Libelle gefeliciteerd een streep is een streep hoor. Afwachten of het de komende dagen op blijft lopen, spannend. Dankjewel, ik ga er niet vanuit dat het deze maand weer meteen raak is, kan toch haast niet na een vroege miskraam de vorige maand. Maar goed we wachten het gewoon af 
Anne (Gast) - schreef op 14-08 om 09:46
Ik snap er echt helemaal niks van. Zit op cyclusdag 15 en heb al twee dagen flinke buikpijn. Maar de ovulatietesten geven niks aan. Gewoon echt omo wit. Ik word er zo onzeker van
libelle - schreef op 14-08 om 09:50
42 weken
Oei Anne is je cyclus altijd wispelturig of heb je het misschien gemist?

Tamaara bedankt we hopen dat het oploopt maar je weet het nooit he. Ik ga alvast een afspraak maken bij de HA voor een bloedtest op donderdag. Een vroeg miskraam is nooit fijn  ik heb het nog niet gehad altijd pas in week 7 of 8 dus ik zal blij zijn als ik die weken voorbij ben.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD augustus 2018' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan