Zwanger worden vanaf september 2028 - Zwanger worden forum

Aapie - schreef op 08-09 om 14:26
Hallo meiden,

De groep NOD september is zo groot, dat ik het niet kan volgen allemaal . Dus vandaar deze kleine afsplitsing.

Zijn er meer dames die vanaf deze maand proberen zwanger te worden en het leuk vinden om hier mee te schrijven?

Ik ben zelf 35, en moeder van een zoontje van 3,5 uit een vorige relatie. Nu wil ik graag met mijn huidige vriend voor een kindje gaan, het wordt zijn eerste.

Vorige maand ben ik gestopt met de pil en vanaf deze maand gaan we ervoor. Mijn NOD is 20 september, zit nu nog in mijn vruchtbare dagen, dus hoop vanmiddag nog even een poging te kunnen wagen. ;-)
179 antwoorden en 5608179x bekeken
Laurake86 - schreef op 09-09 om 13:03
Hey ik ben vorige maand ook gestopt nod is normaal 15 sep ma denk da da wel later zal zijn nu ik de pil niet meer neem. Ik heb met ovu-testen nog geen vruchtbare periode gevonden helaas
Tooby - schreef op 09-09 om 15:09
Zwanger worden vanaf sept 2028, je bent er vroeg bij! Haha
Aapie - schreef op 09-09 om 20:48
Hahahaha, Tooby het was mij niet eens opgevallen. Maar na 10 jaar lang ontpillen heb ik dan vast wel een regelmatige cyclus. ;-)

Laurake86, ben je al een keer "gewoon" ongesteld geworden nadat je gestopt bent met de pil? Ik zat daarmee op een cyclus van 28 dagen. Deze maand ook met de ovulatietesten in de weer geweest, ook omdat ik weet dat mijn eisprong wat later is dan gemiddeld. Welke ovulatietesten gebruik jij?
Aapie - schreef op 09-09 om 21:07
Ik krijg het ook niet meer aangepast. 2028... Wat een muppet..  
Tooby - schreef op 09-09 om 21:43
Snel een nieuw topic aanmaken, nu kan het nog  
Laurake86 - schreef op 09-09 om 21:52
Aapie, nee nog niet, zit nog in de eerste cyclus. Ik heb die ov tests van clearblue gebruikt maar gisteren die van action eens gekocht. Dat gaat goedkoper zijn als ik meer wil testen. 
Aapie - schreef op 10-09 om 12:13
Ik gebruik ook die van de action (zie profielfoto), vind die fijn in gebruik en inderdaad nog betaalbaar. Die van Clearblue zijn best wel prijzig toch?
Nog een paar dagen tot je NOD, spannend!
Laurake86 - schreef op 10-09 om 12:39
Ja van clearblue was tegen de 30 euro aan voor 10, tegenover action 2.50 euro voor 5. Vanmorgen had ik een bloeding. Was teleurgesteld. Maar gelezen nu dat het evt ook innestelingsbloeding kan zijn, daar hoop ik nu dus op   Jij kan nu ook aftellen naar volgende week!!
Tulp - schreef op 11-09 om 07:41
Hoi dames, lijkt mij ook erg leuk om mee te schrijven. 
Ik ben 22, een dochtertje van 9 maanden. En sinds eond augustus gestopt met de evra pleister. 
Ben sinds gister begonnen met ovulatietesten, dus ben benieuwd wanneer ik Mijn eisprong heb. 
Laurake86 - schreef op 11-09 om 09:19
Hey Tulp, welkom hier en succes met die eerste eirsprong  
Gisteren was mijn bloeding gestopt overdag maar vanmorgen weer. Ik snap er niets van...
Aapie - schreef op 11-09 om 10:59
Laurake, die cyclussen kunnen ook rare dingen doen he, zeker als je erop let. Ik heb het ook weleens. Dan denk ik dat ik niet meer ongesteld ben en volgt er de dag erna weer een bloeding. Misschien zit het bij jou in het ontpillen? Il hoop natuurlijk voor jou op een innestelingsbloeding.

Welkom Tulp, leuk dat je mee schrijft! Hopelijk volgt je eisprong snel. Was je met je dochtertje snel zwanger?
Tulp - schreef op 11-09 om 11:10
Laurake hmm lastig, heb je alweer een keer een echte menstruatie gehad ?

Dankjewel dames !
Bij mijn dochter heeft het zo'n 14a15 maanden geduurd, vandaar dat ik nu gelijk begin met ovulatietesten. We zouden het leuk vinden dat er een klein leeftijdsverschil tussen zit, maar goed daar heb je natuurlijk niks over te zeggen. We zullen het zien. 
Laurake86 - schreef op 11-09 om 11:18
Nee nog geen echte menstruatie gehad. Dacht dat ze waren doorgekomen gisterenochtend, maar aangezien ze overdag waren gestopt en ik terug witverlies had, dacht ik dan weer niet. Allemaal zeer verwarrend. Afwachten zeker. Mijn ovu-testen hebben nog geen eisprong aangekondigd. 
Ik hoop voor jou mee Tulp dat het deze keer sneller zal verlopen  
Aapie - schreef op 11-09 om 11:43
Ik vind het ook echt fijn om met ovulatietesten de boel in de gaten te houden. Vorige maand zat mijn eisprong heel laat en was mijn luteale fase heel erg kort (9 dagen) en afgelopen keer kwam hij eerder. Dus kan echt nog niet uit gaan van een gemiddelde. Was wel blij dat nu die luteale fase wat langer is, want 9 dagen is echt wel heel kort.

Bij mijn zoontje was ik met 3 maanden zwanger en toen was ik e helemaal niet mee bezig. Maar ik ben inmiddels 4 jaar ouder, dus het zal nu wel niet zo snel gaan. Hoewel dat leuk zou zijn natuurlijk. (Heb stiekem al bedacht dat als het de volgende poging raak zou zijn, het verlof heel gunstig valt, hele zomer vrij haha, dat zou toch heerlijk zijn.)
Laurake86 - schreef op 11-09 om 12:14
Haha daar hoop ik ook op  heel de zomer thuis dan. Alleen, moest het gelukt zijn deze eerste keer, is de kans groot op mijn verjaardag (3 juni) Ach ja, het kindje is uiteindelijk op elk moment welkom. 
Ik test wel niet elke dag. Jij wel? Nu ik die tests heb van action kan ik dat beter beginnen doen. 
Aapie - schreef op 11-09 om 12:30
Ideaal juist! Ik ben een week na mijn moeder jarig en we hebben het altijd samen gevierd, zelfs de eerste jaren nadat ik uit huis was. In 1 klap klaar. 

Ik begin met testen op dag 12 van mijn cyclus, 1 keer per dag. En zodra ze echt beginnen op te lopen 2 keer per dag. Gaan 2 doosjes van 5 per cyclus doorheen haha. Maar liever te vaak dan dat ik hem net mis.
Laurake86 - schreef op 11-09 om 12:42
Haha, ja 1 feest is mss ook wel handig. 
Voor die testen van Action heb ik gelezen dat je 2u ervoor niet moogt drinken en ook niet gebruiken op ochtendurine. Dus ik vind dan moeilijk een momentje om die te gebruiken. 
Aapie - schreef op 11-09 om 13:50
Dat 2 uur niet drinken doe ik niet hoor. Dat vind ik zo onhandig. Doe gewoon 2 keer per dag, op tijdstippen dat het mij uitkomt. Dat verschilt ook per keer. Als ik mij hele dag er omheen moet plannen ben ik er helemaal zo mee bezig.
Elisabeth93 - schreef op 11-09 om 13:57
Hoi dames,

Ik doe graag mee of nouja.. opnieuw mee

Vorig jaar gestopt met anticonceptie pil, sinds 18 mei niet meer ongesteld geweest. Vorige week bij de gynaecoloog geweest en toen heeft hij PCOS geconstateerd. Gisterochtend heeft mijn bloeduitslag dit bevestigd en dus heb ik medicijnen mee gekregen om een menstruatie en eisprong op te wekken.

Gisteren dus eigenlijk een soort van opnieuw begonnen op een andere manier

Heel veel succes !
Tooby - schreef op 11-09 om 13:58
Geen een test moet je met ochtendurine doen, alleen de clearblue, maar 1x testen per dag is voldoende en als de streep oploopt dan 2x, anders kost het je ook best veel.
Ik ben persoonlijk ontevreden over de action test, 1 maand geprobeerd en bij mij kwam hij nooit tot een echte positieve test dus dat wat verwarrend, al werd ik wel zwanger ermee (maar ja dat ik niet dankzij de test). 
Ik was altijd tevreden met stripjes en met de OVULATIETEST van Etos (niet Etos huismerk maar wel van Etos).
Elisabeth93 - schreef op 11-09 om 14:02
Ik heb nu de ovulatietesten van sensitest en ik heb clearblue ovulatietesten met smiley. Die zijn best prijzig, dus die gebruikte ik alleen als ik twijfelde met mijn sensitest..

Helaas nooit een smiley gekregen, niet zo gek als ik ook geen menstruatie kreeg en dus PCOS blijk te hebben
Aapie - schreef op 11-09 om 15:48
Elisabeth93, welkom!
Wel fijn dat de huisarts heeft vastgesteld wat het probleem is en je daar nu medicatie voor krijgt. Hopelijk is het nu snel raak!
Elisabeth93 - schreef op 11-09 om 16:19
Zeker Aapie ! Op naar de droom van ons allen
Ginger11 - schreef op 11-09 om 17:19
Goedendag Dames,
Ik doe ook graag mee!
Ik ben 5 weken geleden gestopt met de pil. Nu na een cyclus van 35 dagen mijn menstruatie.
Wij gaan voor ons eerste kindje !
Elisabeth93 - schreef op 11-09 om 18:32
Welkom ginger en heel veel plezier en succes !
Ginger11 - schreef op 11-09 om 18:49
Dank je wel Elisabeth
Laurake86 - schreef op 11-09 om 21:32
Ook welkom Elisabeth! 
Daarnet action test gedaan. Niets te zien. Wel 4 dagen voor nod bij normale cyclus v 28 dagen. 
Elisabeth93 - schreef op 11-09 om 21:58
Dankjewel laurake

Nog niet opgeven alles kan nog zeker 4 dagen voor nod 
Aapie - schreef op 11-09 om 23:22
Welkom Ginger11! Wordt een mooi clubje zo. 

Laurake86, bij mijn zoontje testte ik op de NOD met zo een licht streepje, dat ik hem zelf niet zag, maar de vriendin die erbij was wel. Paar dagen later pas echt een duidelijke streep. Dus zegt inderdaad nog niks hoor.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden vanaf september 2028' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan