NOD september 2019 - Zwanger worden forum

Orchidea - schreef op 23-08 om 12:05
11 weken
@Puck Ja enorm stom misschien, maar ik ben gewoon werkelijk zo ontzettend blij dat ik gisteren gewoon “ongesteld” ben geworden. Geen gedoe met positieve testen, oplopende testen en daarna weer teleurgesteld worden. Ik zie het ook maar zo, nu ben ik weer “schoon” van binnen! Toevallig dat dat een jaar heeft geduurd (dochter is 21 Aug 1 jaar geworden) hopelijk gaat het nu alleen maar de goede kant op. Nog niet bij de gyn geweest, ik wil het graag nog zelf de kans geven. In Dec zijn wij een jaar bezig als we dan nog geen “prijs” hebben krijgen we een doorverwijzing naar gyn. Ik vind dat ook wel prima, we hebben nog een aantal maanden om zelf te proberen zonder poespas. 
743 antwoorden en 3654560x bekeken
Red_tears - schreef op 23-08 om 12:38
@bladira: heb dit al aan mijn gyn gevraagd. Hij zegt dat dat kan. Dat u cyclus kan veranderen na een bevalling. En alles was normaal.
roosje - schreef op 25-08 om 12:28
26 weken
Hoi dames, hoe gaat het hier met jullie? 
Volgens mij heb ik weer een enorme cyste op men eierstok .. 
elke keer het zelfde lied wordt er onnozel van ! 

Dinsdag had ik men eisprong denkik.. dus de cyste zal daar weer een gevolg van zijn.. 

Iemand al rond de eisprong hier?
Floor (Gast) - schreef op 25-08 om 15:24
Ha Roosje, hoe weet je dat van die cyste? Wat balen zeg. 
Ik heb hier als t goed is gisteren eisprong gehad, ik testte pas op cd19 (vrijdag) positief net de ovutest. Dus wel om de dag gezellig gemaakt, en maar weer afwachten. Vorige ronde werd ik ineens 9 dagen na ei al ongesteld, dus ik ben benieuwd hoe t nu loopt. 
Anna (Gast) - schreef op 25-08 om 18:29
Ik meld me aan. 2e ronde voor 1e kindje. Ik ben 26 hij 40. Even afwachten, NOD is 13 september. Succes dames, mogen velen van ons n mooie test in onze handen hebben aankomende maand 
Alexa (Gast) - schreef op 25-08 om 22:31
Hallo allemaal, 

Ik meld me ook graag aan. Begin juli een miskraam gehad op 6 weken. Op aanradrn van de gynaecoloog eerst mijn maandstonden laten doorkomen en er nu weer voor gaan.  NOD op 19 september.
roosje - schreef op 26-08 om 08:44
26 weken
Welkom anna en alexa! 
@alexa, wat erg voor je meid... hopelijk mag je snel een nieuwecpositieve test in handen hebben en mag alles dan spoedig verlopen.. 

@floor, ik heb regelmatig last van cystes , als ze klein zijn voel ik ze niet maar als ze groot zijn heb ik steeds dezelfde pijn,  bij het vrijen,wc gaan, soms zelfs gewoon bij het wandelen. 
Hoe ik weet dat dit een cyste is , komt uiteraard om dat dit al een paar keer bevestigd is met een inwendige echo.. vorige keer medicatie moeten nemen om hem weg te krijgen
Pixy1989 - schreef op 26-08 om 12:55
Ik ga me hier ook aansluiten...
Eerste iui mislukt... 2 weken geleden hsg en nu volgende week 3 of 5 sept nod ( eisprong was dag 12 ipv 14 zoals anders )
Nu dus 7 dpo en enorm trekkerig gevoel beneden... toen ik zwanger was een aantal weken, voelde dit hetzelfde.... de banden die rekken
Maar 7 dpo lijkt me vroeg hiervoor dus ga me er nog niet te veel over uitlaten :-)

Good luck lovely ladies!!! Mei / juni kindjes here we come!!!
Jennypenny - schreef op 26-08 om 15:02
Hallo allemaal,
Ik meld me ook graag aan als dat mag????. Ik ben vrij nieuw hier???? Officieel zijn we nu 2 maanden bezig met de ovulatietesten en gisteren heb ik mijn eisprong gevonden! Vrijdag en zondag ook geklust dus hopelijk is ie raak! Mijn NOD is 7 september. Spannend. Ik duim mee voor jullie en voor mezelf natuurlijk.
KimvdB - schreef op 26-08 om 15:24
Spannend Pixy, hopelijk wordt je gevoel bevestigd over een weekje! 
Succes Penny, ik heb afgelopen zaterdag mijn eisprong gehad op CD14. Mijn NOD is daarom 7 september. Ik ben alweer aan het aftellen tot ik kan testen. Ik ga proberen niet te testen voor NOD of iig niet 4 dagen voordien. Wellicht 1 dag voor NOD aangezien we dan een weekend naar Center Parcs gaan met vrienden. 
Jennypenny - schreef op 26-08 om 15:55
@Kimvdb oh dezelfde datum dus. Spannend. Ik probeer ook pas op de nod dag te doen maar ik zit ook te twijfelen om het op de 4e te doen, wij hebben dat weekend ook een feestweekend en dan zou ik het toch graag al willen weten. Moeilijk is dat he.. Afwachten tot je kan testen haha
PMDB - schreef op 26-08 om 18:26
Hallo allemaal, 
Inderdaad altijd lastig dat afwachten.. zijn er hier al velen die zo een vroege zwangerschapstest gedaan hebben. Is dat aan te raden? Of beter niet? 
Alvast bedankt voor de tips!

NOD 31/08//1/09 - 1e kindje - ronde 5 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-08 om 07:42
Ik meld mij helaas ook aan voor ronde 6 in september. Ik verwacht mijn nod 27 september en wij zijn bezig voor ons eerste kindje. Helaas zie ik al wat bekende namen in dit groepje, had jullie liever in een “verwacht mei 2020” groepje gezien meiden!

Amoxoclav, waarom moet jij de pil slikken deze maand?
Bladira - schreef op 27-08 om 08:12
@PMDB, een paar dagen voor je nod ( 3 a 4 dagen) vind ik persoonlijk wel vrij betrouwbaar. Ik kan me moeilijk inhouden qua testdrang . Maar gaf bij mij altijd duidelijk beeld, toen negatief was ook indd geen succes... En de keren dat het wel gelukt was, was er toch al iets zichtbaar op testje hoor. Nuja is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Maar spannend, jij weet binnenkort meer!
Puck - schreef op 27-08 om 08:16
35 weken
Het hangt er ook vanaf hoe lang je luteale fase is. Ik heb meerdere keren vlak voor nod negatief getes5, terwijl ik toch zwanger bleek te zijn. Maar ik heb maar 10 dagen tussen mijn positieve ovulatietest en mijn ms, dus mijn nod is zo’n 8 dagen na de ovulatie. Het meest betrouwbaar is pas na nod te testen. Als je hier een tijdje meeleest zie je ook zo vaak dat mensen voor nod positief testen, maar dat het nog mis gaat... Het beste is waarschijnlijk tot na nod te wachten, maar wachten kan lastig zijn.
kim - schreef op 27-08 om 08:25
Heee dames.
Hier minder goed nieuws. 5 echo’s veder nog steeds geen eitjes die groot genoeg zijn voor de iui. Nu morgen weer een echo
Dan gaan ze overleggen met de gynaecoloog hoe veder voor deze ronde.
Ik begin het zat te worden voor deze ronde.
Sorry.
Xxx kim 
Bladira - schreef op 27-08 om 08:45
@ puck, indd je luteale fase is ook wel heel belangrijk in het vroeger testen... Ik zit dan zowiezo op 10 dpo, want normaal duurt mijn luteale fase 14 dagen. En indd een vroege test kan toch nog verkeerd aflopen, pas na je nod heb je iets wat meer 'zekerheid'. Ik test meestal wel voeger, maar wel met dit allemaal in mijn achterhoofd.
Hoe gaat het met je puck?
@ Kim, moet inderdaag heel demotiverend zijn voor je. Ik ben er niet helemaal mee vertrouwd, maar wil het dan zeggen dat deze ronde mogelijks niet lukt voor je? Of verder afwachten tot ze een mooie grote bereiken? Veel succes meid en te verstaan dat je het even niet meer zit zitten. Hopelijk toch vlug beter nieuws!
Joy - schreef op 27-08 om 08:48
@bladira heb jij al enig idee wanneer je mag starten? 
Kathe (Gast) - schreef op 27-08 om 08:59
Ik meld me hier ook aan. Ik ben 29 jaar, ronde 6 en we zijn aan het proberen voor ons eerste kindje.
Kim, wat een jammer nieuws weer... Ik kan geloven dat je dit zat wordt. Sterkte en ik hoop voor je dat je snel een positief antwoord krijgt! 
Succes aan de meiden die tegen hun NOD aan zitten! Hier eerste de menstruatie doorkomen. Heb zo een last van migraine weer. Gisteren zelfs met aura. 
Kathe (Gast) - schreef op 27-08 om 09:01
Ik verwacht mijn NOD 24 of 25 september trouwens.
Floor (Gast) - schreef op 27-08 om 09:02
Wat vervelend Roosje elke x die pijn en dat het dan terugkomt!  
lisa - schreef op 27-08 om 10:12
Hoi meiden ik meld me hier alvast aan. NOD augustus moet nog komen maar na een vals positieve test en inmiddels 2x negatief getest verwacht ik het 1 deze dagen.
22jaar, 1e kindje na missed abortion vorig jaar, ronde 7
Amoxiclav - schreef op 27-08 om 10:25
42 weken
@anoniem, ik heb eerder deze maand een miskraam gehad en moet van de gynaecoloog 1maand de pil nemen omwille van superweinig restweefsel.. zodat die meekomen met maandstonden..
lisa - schreef op 27-08 om 10:27
@roosje zo erg voor je! Ik hoop zo voor jou op snel positief nieuws! @kathe wij lopen aardig gelijk op! 
Bladira - schreef op 27-08 om 12:39
@joy, neen zaterdag bloedafname gehad en nu weer afwachten tot resultaten binnen zijn... Ik hoop gigantisch op eindelijk goeie resultaten... vrijdag zie ik ook gyneacoloog om alles te bespreken...dus even spannende dagen
Betty - schreef op 27-08 om 17:20
Hey meiden ik meld me ook weer een keer bij deze nod groep. Zit nu in de 3e “pauze” maand na 2x iui met menopur en pregniel. Eerst nu mn nod op 2 september. Hopelijk niet nodig, maar de volgende ronde iui met clomid proberen. Zal ws eind september dan mn nod hebben. 
Heb een gek iets. Ik had bijna nooit meer hoofdpijn en gisteren cd 20, 6dpo ineens hele erge spanningshoofdpijn.. kan ook spanning zijn, maar heb het ook wel met hormoon schommelingen, spannend! 

Kim wat jammer zeg.. duurt heel lang zo voor je.. wat voor medicatie gebruik je nu?
Kathe (Gast) - schreef op 27-08 om 20:21
Lisa, ja leuk! Mila zit meestal ook gelijk met mij. En zij zit ook in ronde 6, dus ons verhaal is gelijkaardig. Praat dus gezellig mee!
Betty, ik hoop dat het een goed voorteken voor je is!!!
Mila (Gast) - schreef op 28-08 om 06:39
Klopt Käthe! Helaas treffen wij elkaar hier weer, hopelijk volgende keer met zijn drieën naar “verwacht juni 2020”?

Ook hier ronde zes voor de eerste, nod waarschijnlijk de 23/24e!
Floor (Gast) - schreef op 28-08 om 08:18
Lisa, wanneer is eigenlijk je NOD nog van aug? 
lisa - schreef op 28-08 om 08:42
@floor vandaag of morgen.. voel het opkomen maar nog niet doorgebroken

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD september 2019' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan