Groepje nieuwkomers deel 2 - Zwanger worden forum

BestJ - schreef op 14-11 om 17:29
Wel spannend An-Sofie ik ga heel erg hard voor je duimen
Hier een lichte streep op ovulatie test dus ik ga vanaf nu weer testen waarschijnlijk loopt hij weer op bij 18-19 net als vorige maand. Ik hoop het iniedergeval. 
553 antwoorden en 17302328x bekeken
Susanna - schreef op 14-11 om 17:49
Ik was alleen 42 weken lang misselijk verder niks de meeste symptomen beginnen pas na 1,5 maand dus dat je voor nod nog niks voelt zegt helemaal niks
Susanna - schreef op 14-11 om 20:30
@schuimpje 3dpo pas dus nog geen bijzonderheden
Susanna - schreef op 14-11 om 21:46
@schuimpje innesteling vindt plaats vanaf 5dpo dus daarna maak je pas hcg aan en kan je symptomen gaan krijgen
BestJ - schreef op 15-11 om 11:38
Ik duim voor je Linda! Ik hoop het ook An-sofie. Blijven testen maar. Hoe gaat het met je ? Nog geen gekke dingen gezien? Ben erg benieuwd voor jullie dames! Ook Jill nog niks gezien? Dankje Sharon. Ik denk zomaar dat stress wel invloed kan hebben op eventuele innestelling.. hoop het niet voor je 
Susanna - schreef op 15-11 om 12:44
@shanna 8 jaar geleden was bij mijn ex mijn huidige man wil echt geen verdere onderzoeken
@sharon ik heb maart dit jaar eenmalig geen eisprong gehad ivm stress dus dat kan er zeker mee te maken hebben
Anso - schreef op 15-11 om 14:18
Stress heeft op veel invloed denk ik en dus ook op je cyclus. Heb je de kans tussen door wat te ontspannen ofzo Sharon? Ik doe regelmatig yoga of ga veel wandelen en dat helpt wel echt.
Ik heb ondertussen hoofdpijn en duizeligheid, maar ik heb gisteren een soort van kopstoot gehad (klein ongelukje in bed haha) en dat is daarna begonnen dus geen symptoom. Ik zit nu op cd 28 en verwacht morgen of overmorgen mijn maandstonden. Ik ben volledig symptoomvrij, alleen heb ik momenteel veel plakkerige afscheiding. Ik heb wel altijd redelijk wat afscheiding dus ook niet echt iets bijzonders denk ik.
Jill92 - schreef op 15-11 om 14:50
Hallo allemaal,

Ben heel benieuwd Anso! Ik duim voor je. 
Mijn opa is 11-11 overleden en sindsdien alleen bezig geweest met de uitvaart regelen. Ik heb wel ren testje gedaan vanochtend, maar helemaal wit. Verder heb ik ook geen symptomen. Ja ik ben emotioneel en moe maar dat is met een overleden opa niet zo gek dus dat zie ik niet als symptoom. 
Mijn NOD stond eerst op de 18de en ik denk eigenlijk dat dit ook de datum is dat ik ongesteld moet worden. Nog even afwachten dus. 

Hoe gaat het verder. Ben heel benieuwd hoop dat er snel veel bij shanna kunnen aansluiten 
Anso - schreef op 15-11 om 15:07
Innige deelneming Jill . Gaat het wel met je?
Op zich kan het perfect dat je nu nog negatief test dus ik duim nog steeds voor je
BestJ - schreef op 15-11 om 15:12
Gecondoleerd lieve Jill... .. 
Hopelijk heb je gewoon te vroeg getest en straks toch een mooie positieve test in handen..
Susanna - schreef op 15-11 om 15:23
@jill92 gecondoleerd
Fieleken - schreef op 15-11 om 15:35
Jill, veel sterkte... hopelijk kan je ondanks de omstandigheden van tegenwoordig wel mooi afscheid nemen met familie en vrienden om je heen...
Schuimpje, heb je ondertussen al meer geluk bij de ovulatietesten?
Ik check nog maar sinds deze ronde mijn slijm en merkte een kleine verandering deze ochtend... na een wandeling van een uur had ik witte afscheiding in mijn slip... iets wat ik zelden heb... met spanning de ovulatietest afwachten deze middag en ja ja eerste keer een iets donkerder streepje... ook de eerste ronde dat ik ovulatietesten doe, dus klopt het dat ik binnen de 48u mijn ovulatie zal krijgen? 
Susanna - schreef op 15-11 om 15:41
@fieleken het streepje moet echt even donker zijn
Jill92 - schreef op 15-11 om 15:44
Dankjewel Anso super lief van je. 
Het zijn heftige intensieve weken geweest. Opa was als een vader voor mij dus dat doet pijn.

Ga je morgen een testje wagen anso? Ik ben benieuwd. Het zou inderdaad kunnen. Zou met alle stress wel bijzonder zijn. De tijd zal het ons leren.
Schuimpie - schreef op 15-11 om 17:30
Gecondoleerd Jill! Wat zul je hem missen!  
Als de 18e je nod is zou 't zomaar toch nog kunnen, ik duim voor je!

Fieleken, mijn ovulatietesten zijn nog steeds negatief. Vraag me af of ik deze ronde helemaal geen ovulatie ga hebben... Was je streepje net zo donker als de controlestreep? 
Fieleken - schreef op 15-11 om 18:06
Schuimpje ik probeerde een foto hier te plaatsen van mijn test maar het komt precies niet door...
Het streepje is niet zo donker maar wel bijna... in ieder geval wel donkerder dan de voorbije dagen... 
Schuimpje ben je anders regelmatig?
Susanna - schreef op 15-11 om 18:48
@fieleken de streepjes moeten echt even donker zijnje kan mupload gebruiken om een foto te delen
Shanna (Gast) - schreef op 15-11 om 18:51
Jill, gecondoleerd en veel sterkte en liefde deze dagen!
Fieleken - schreef op 15-11 om 21:43
Schuimpie - schreef op 15-11 om 21:44
Fieleken, geen idee eigenlijk. Bij mijn 1e kindje direct na stoppen pil zwanger geraakt. Nu wederom direct na stoppen pil een aantal positieve tests gehad maar helaas na een weekje toch mis gegaan. Dit is de 1e ronde daarna dus nog geen normale cyclus gehad eigenlijk... Maar ik zit nu op cd 23 dus dat lijkt me redelijk laat om nog een ovulatie te krijgen?
Wat betreft jou tests kan ik je helaas niet helpen verder, ik gebruik de clearblue met smiley dus hoef geen streepjes te vergelijken. Zie je wel verandering in slijm? 
BestJ - schreef op 15-11 om 21:51
Ziet er wel goed uit Fieleken! Meestal wordt hij bij mij niet heel veel donkerder hoor met mijn piek, maar ik heb deze maand ook digitaal dat ik geen testjes hoef te vergelijken. Die gebruik ik gewoon samen met de action testen. Zou morgen gewoon met beide testen denk ik ? Zo kan je het bevestigen.
Schuimpie - schreef op 15-11 om 22:01
Fieleken, ik geloof dat ik ook beide zou doen zoals BestJ zegt. Met de clearblue heb je bevestiging, en dat is dan ook weer handig voor een volgende ronde zodat je weet hoe donker de test bij jou wordt. 
Al hopen we natuurlijk dat er geen volgende ronde meer gaat komen na deze! 
Susanna - schreef op 16-11 om 09:12
@jill92 en @anso vandaag jullie nod en?
Anso - schreef op 16-11 om 09:38
Bij Jill was hij verplaatst naar overmorgen dacht ik.
Witte test hier. Hoop dat mijn ms snel komen zodat ik aan die nieuwe ronde kan beginnen. De teleurstelling is heel groot. Ik bleef wel steeds luidop zeggen dat het wrs niets ging zijn, maar door sommige rare dingetjes begon ik toch echt hoop te hebben. Had nog nooit zo'n gevoel in m'n onderbuik gehad, dat leek totaal niet op wat ik voel tijdens mijn ms. Precies of er een steen in lag. Misschien voel ik wel zo veel omdat ik het graag wil. M'n mama en man zeggen dat ik keihard overdrijf in letten op die symptomen en dat het niet goed is dat ik bv hier iedere dag kom kijken. Ik snap echt niet hoe je dat niét zo kunnen doen.. Dit staat al van kinds af vast dat ik kindjes wil en liefst zou dat zo vroeg mogelijk geweest zijn, maar ik vond maar geen partner. Nu is het moment eindelijk daar.. hoe kan je daar dan "chill" om gaan doen!? Het gaat even niet en ik ben ocharme pas bezig.. Dat "gemiddeld een jaar" maakt me bang.
Jill92 - schreef op 16-11 om 09:39
Zelf denk ik dat toch woensdag mijn nod zal zijn omdat ik mijn vaste smiley dan 15dagen geleden op het scherm kwam. 
Gisteren getest maar negatief, verwacht dus door te schuiven naar december ronde 5. Nog even 2 dagen spannend 
Jill92 - schreef op 16-11 om 09:42
@anso ik begrijp je gevoel helemaal. Iedereen verteld dat je er niet mee bezig moet zijn, maar hoe dat leggen ze niet uit. Makkelijker gezegd dan gedaan. We weten ook dat het even kan duren, maar toch ben je teleurgesteld als het niet zo is. Iedere maand is er 1 teveel
Schuimpie - schreef op 16-11 om 09:51
Oh Anso, wat een teleurstelling! Het was je enorm gegund... En vervelend dat je je ook nog niet begrepen voelt daarbij. Ik vind je teleurstelling helemaal niet gek, de wens is nu eenmaal heel groot! Een baaldag is helemaal normaal hoor.

Jill, jij maakt 't nog even spannend. Hoop dat je over 2 dagen alsnog een positieve test in handen hebt! 
Susanna - schreef op 16-11 om 10:07
@anso het maakt niet uit of je 2 of 23 maanden bezig bent de wens is hetzelfde en als je een kinderwens hebt dan ben je er automatisch mee bezig
BestJ - schreef op 16-11 om 10:10
Jeetje An-sofie.... Wat vreselijk balen voor je. Vorige maand had ik precies hetzelfde en dat voelt echt zo klote... Wel vreemd dat je man en moeder zo reageren.. het is toch logisch dat je bepaalde dingen gaat voelen en er zo op hoopt ?!? Is helemaal niks raars aan. Het wegzetten van je gevoel etc is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Spannend Jill ben erg benieuwd voor je 
Susanna - schreef op 16-11 om 10:31
@anso sommige testen pas 1 week na nod positief dus zolang je nog geen menstruatie hebt zou ik de hoop niet verliezen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 2' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan