Draagmoeder gezocht ... - Zwanger worden forum

tammie1982 - schreef op 26-11 om 17:55
Wanhopige laatste poging / oproep.
Ik zelf heb gelukkig zelf kinderen kunnen dragen maar helaas op jonge leeftijd mijn baarmoeder moeten laten verwijderen Ivm baarmoeder kanker... ( mijn eierstokken konden gelukkig bespaard blijven ).
2 vreselijke relaties achter de rug , nu 4,5 jaar samen met de liefde van mijn leven .. deze heeft geen kinderen en is 10 jaar jonger dan dat ik ben.
Helaas werd hij vorig jaar getroffen door acute leukemie waardoor hij door de zware chemo’s onvruchtbaar is geworden ( wel zaad bij voorbaat ingevroren).
Nu is onze kinderwens samen zo groot en al op diverse sites met draagmoeders gesproken maar deze willen bijna allemaal graag LT draagmoederschap wij willen erg graag ons eigen kindje en dit is ook mogelijk omdat mijn eitjes en zijn zaad gebruikt kunnen worden en dus zijn we op zoek naar HT draagmoederschap.
We zouden heel erg graag onze wens uit laten komen en via een andere site kwam ik hier terecht ik leg het verhaal nu in het kort uit maar hoop oprecht in contact te komen met dames die onze grote droom/wens uit kunnen en willen laten komen.
Na natuurlijk kennismaking en de wensen van beide kanten besproken te hebben het is natuurlijk voor zowel ons als de draagmoeder niet zomaar iets.
Ik hoop dan ook oprecht dat er hier dames zijn die zich geroepen voelen onze wens misschien in vervulling te kunnen laten gaan en zou erg graag met deze dames in contact komen.
Verdere details of informatie kunnen we dan natuurlijk prive uitwisselen.
Liefs Tamara ... 
3 antwoorden en 16954830x bekeken
Elise (Gast) - schreef op 02-12 om 00:30
Hoi Tamara,
Als je wil mag je mij mailen op
Elisewolkenstein (apenstaartje) gmail.com 
Misschien kunnen we wat info uitwisselen. 
Met vriendelijke groet Elise
tammie1982 - schreef op 08-12 om 12:44
Hoi Elise , 
Ik heb je een mailtje gestuurd hoop dat deze over is gekomen.
Groetjes Tamara 
tammie1982 - schreef op 02-03 om 00:28
Ik ben Tamara ,   
Ik ben heb kinderen maar door ziekte mijn baarmoeder al jong moeten laten verwijderen , na 2 drama relaties 4,5 jaar geleden de liefde van mijn leven ontmoet en nu is de kinderwens heel erg groot.  
Door ziekte van mijn partner is het ook van zijn kant uit niet meer vanzelf sprekend.  
Zijn leukemie is helaas nu terug gekomen en hij is sinds 25/02 weer opgenomen in het ziekenhuis voor zijn zware Chemo traject met nu stamcel transplantatie van een donor over een paar maanden.  
Ik zou hem zo vreselijk graag blij maken en hem extra kracht geven om door te blijven vechten ( een zwangerschap dmv van draagmoeder zou hierin natuurlijk en extra vechtlust geven ) het zou zo super fijn zijn als we een ht traject kunnen gaan starten.  
Hij zal na deze chemo’s zeker niet meer vruchtbaar zijn en zijn wens is zo zo onmenselijk groot. Met het zaad dat in gevroren ligt en mijn eitjes kunnen we de wens uit laten komen als er een super lieve dame is die onze wens in vervulling kan en wil laten gaan.  
We hebben daarom onze laatste hoop gevestigd om via deze pagina een super lieve dame te vinden die onze grote droom werkelijkheid kan maken.  
We zijn te bereiken op e-mail adres
 jon-tamara@outlook.com  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagmoeder gezocht ... ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan