Ben ik zwanger? Ervaring met zo n test? - Zwanger worden forum

sharonx - schreef op 23-01 om 17:54
Hoi dames,

Ik heb een prachtige dochter van bijna 2 jaar, en nu zouden wij het leuk vinden om haar een broertje of zusje te kunnen geven.. dus volop aan het werk in de hoop een positieve test in onze handen te krijgen!

Nu ben over tijd, en heb net een test uitgevoerd. Nu zien we een lijntje zonder kleur, naja een foto/filmpje toegevoegd om te laten zien wat ik bedoel. 

Iemand hier ervaring mee? Wel of niet zwanger.. pff ben zo blij en zo bang dat het niet zo is. Moet me natuurlijk niet helemaal gek maken, maar dat gaat vanzelf helaas.
3 antwoorden en 15875510x bekeken
Tania - schreef op 23-01 om 18:17
Hey Sharonx, eerlijk gezegd denk ik niet dat deze positief is. Je kan maandag nog eens een test doen, dan kan het mss zichtbaarder zijn als je zwanger zou zijn. Is het voor nod getest of erna? Ik wens je alvast veel succes en hoop dat het alsnog positief word. X
sharonx - schreef op 23-01 om 18:24
Hoi Tania, na nod. Ik had graag video willen toevoegen maar kon alleen maar een foto, de streep is wel echt te zien op video, maar geheel zonder kleur.. erg gek! Ik ga maandag nog eens testen en hoop dat het positief is. Tnx voor reactie!
Ava (Gast) - schreef op 23-01 om 21:00
Hee Hee,
Deze is helaas negatief. Dat is de streep waar normaal t roze streepje moet komen. Test over 2 daagjes nog eens, hoop voor je dat je snel een positieve test hebt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger? Ervaring met zo n test?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan