Na hoeveel TP Icsi/ivf zwanger? - Zwanger worden forum

Pammy (Gast) - schreef op 05-01 om 22:21
Hallo damens  ik en mijn man zijn al 7 jaar bezig  om.kinderen te krijgen  en daarvan 2 jaar al via het ziekenhuis ik heb 6 x een terugplaatsing gehad met icsi  en werd elke x gewoon optijd ongesteld dus tot nu nog noet zwanger geweest  we hebben een jaartje rust gepakt omdat het tog heel frustrerend is  mijn man heeft niet heel erg slecht zaad maar ook geen supper.zaad en bij mijn groeiien mijn eitjes pas als ik heel veel.hormonen spuit  maar allerlij onderzoeken gehad er is verder niets mis ik zou via icsi  zo zwanger moeten kunnen raken  26 januari gaan we weer beginnen in het ziekenhuis alles weer van voor af aan eerst gesprekke en dan de rest  ik hoop dat deze ronden er een eitje tussen zit dat blijft plakken  maar tot nu toe heeft er nog niet eeen door gezet tot een zwangerschap wie heeft hier nog meer ervaring.mee ik ben een beetje wanhopig 
46 antwoorden en 43017794x bekeken
Jenifer (Gast) - schreef op 23-10 om 19:09
Weet niet of dit topic nog actueel is...maar wilde ook graag meedelen????
Zit nu op 3w en 1 dag  na eerste ivf eerste tp. Heel spannend allemaal en de wacht dagen zijn killing! Voel alleen nog helemaal niets...en wat ik voel kan ook de bijwerking van de  utrogestan zijn...lekker verwarrend. misschien nog veel te vroeg ook maar dat maakt je toch onzeker hoor. Mag de 31ste pas testen...dus toch wel erg spannend!
bella29 - schreef op 30-10 om 15:49
Ik was zwanger na de eerste icsi terugplaatsing
aamy - schreef op 29-12 om 18:55
Beetje late reactie, maar ik was ook zwanger na de eerste terug plaatsing van icsi 
Linda (Gast) - schreef op 06-03 om 18:33
Hai allemaal,

Wij zijn nu twee jaar “bezig” (1 jaar “zelf” en 1 jaar in het ziekenhuis dmv hormoonpillen en later hormooninjecties). Niets werkt, dus we gaan nu over op IVF. 
We hebben al een dochter waar ik spontaan en direct na stoppen met de pil zwanger van ben geraakt, nu 5 jaar geleden. Toen had ik morbide obesitas en een zwaar (pijn)medicijngebruik. 
Nu veel afgevallen, geen medicijngebruik meer, en nu lukt het niet... Geen/onregelmatige cyclus, geen eisprong. Reden onbekend. Zaad van mijn partner is “perfect” volgens het ziekenhuis. 

Aanstaande woensdag heb ik de eerste IVF-punctie. Vind het behoorlijk spannend. Ik vind het vooral lastig om hoop en vertrouwen te houden in een lichaam wat niet meewerkt zonder reden (terwijl ik zelf zo hard heb gewerkt om gezonder te worden), een ziekenhuis wat veel fouten heeft gemaakt en geen aanwijsbare reden waarom we nu ons derde jaar in gaan zonder resultaten. Maar de berichten van jullie in dit forum doen me goed! Ik hoop gewoon ZO dat dit alles de moeite waard gaat zijn!
Lieve groetjes,
Linda 
Elvira - schreef op 06-03 om 19:46
@linda ik ken het de 1ste keer zwanger geraakt door de pil heenmaar nu voor de 3de alweer ruim 2 jaar bezig en mijn 2 kinderen hebben ook langer geduurd
Linda (Gast) - schreef op 07-03 om 14:23
@Elvira: Wat gek hè? Hoe het lichaam dan werkt... Hebben ze bij jou een “verklaring” gevonden waarom het nu langer duurt?
Veel geluk 
Elvira - schreef op 07-03 om 14:40
@linda mijn man heeft maar 4% goede zaadcellen dus we hebben echt 2 wondertjes gekregenmijn 1ste zwangerschap was van mijn ex en is helaas met 11 weken uitgelopen op een MA
Linda (Gast) - schreef op 07-03 om 17:43
Wat verdrietig.. En wat goed dat het dan toch gelukt is! Ik duim voor je dat het weer snel lukt! ????
Linda (Gast) - schreef op 10-03 om 14:19
Vanmorgen de eerste punctie gehad. Ik keek hier enorm tegen op, maar het is me echt 100% meegevallen! Als dit alles was, kan ik een tweede en derde punctie ook nog aan (al hopen we natuurlijk dat dat niet nodig is ????????)

Van de 4 grote follikels en 2 kleintjes zijn er ook 4 eitjes uitgekomen. Morgen horen we hoeveel er bevrucht zijn en als alles goed is hebben we zaterdag de eerste IVF terugplaatsing. SPANNEND!! 
Anoniem (Gast) - schreef op 07-04 om 18:56
Hierbij ook mijn ervaring, 
1ste punctie 15 eicellen, uiteindelijk maar 1 bevruchting wat helaas niet aansloeg. 
2de punctie 25 eicellen, 7 eicellen ingevroren. Verse punctie werd niks, 1ste terugplaatsing van een cryo zwanger, Jan 2020 een dochtertje gekregen. Op 1 aug een terugplaatsing gehad zonder resultaat, eind aug weer een terugplaatsing, nu 18-5 uitgerekend van een zoontje. 
Nu nog 4 embryo’s is het ziekenhuis. 
Janne - schreef op 07-08 om 15:27
Ik en mijn man hebben 4,5 jaar moeten wachten op ons wonder 9 maanden zelf geprobeerd helaas bleek ik pcos te hebben..
Wij hebben 3 IUI pogingen gehad, waarvan 1 miskraam  en 1 IVF poging waaruit een gezond en stoer ventje is geboren

Als alles goed mag blijven gaan wordt ons 2de wonder geboren in April 2022 (Natuurlijke manier)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na hoeveel TP Icsi/ivf zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan