zwanger worden lukt niet - Zwanger worden forum

anoniempje - schreef op 02-09 om 22:22
Ik probeer samen met mn vriend al 2.5jaar zwanger te raken maar het lukt maar niet we hebben elke dag seks geprobeerd we hebben om de dag 1 keer in de 3 dagen en het lukt maar niet. Ik ben 21jaar hebben een eigen huisje en heb toen ik 17 was abortus gedaan daar waren toen redenen voor maar is heel moeilijk voor mij om over te praten. Ik was toen best ver en mijn zwangerschaps buik is nooit verdwenen dat maakt het ook nog moeilijker... ik durf niet naar de huisarts ben bang dat die me veroordeelt op mn leeftijd en de abortus en daarnaast ben ik bang dat de huisarts jeugdzorg inlicht en heb daar geen goeie ervaringen mee help wat moet ik doen ik ben bang, verdrietig en wil het zo graag maar lukt gewoon niet ovulatie testen heb ik geprobeerd maar heb onregelmatige werkdagen dus is lastig bij te houden. 
6 antwoorden en 18183770x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 03-09 om 10:37
Waarom zou de huisarts jeugdzorg inlichten? Je bent 21 en geen kind meer.
Een eerdere abortus is geen reden om je later in je leven te veroordelen voor een kinderwens die nog niet uitkomt. Er kunnen allerlei reden zijn waarom je die keuze toen hebt moeten maken en die hebben allemaal niets te maken met de wens die je nu hebt.
Ga toch naar je huisarts en mocht je band met deze huisarts niet goed zijn zoek dan een nieuwe huisarts, je bent namelijk niet verplicht om bij je huidige huisarts te blijven. 
Susanna - schreef op 03-09 om 13:11
Pas 21 en al 2,5 jaar bezig? Leuk hoor dat jullie zo vroeg begonnen bent. Balen dat het tot op heden nog niet is gelukt. Ik zou toch naar de huisarts gaan voor een verwijzing naar het ziekenhuis. Na 1 jaar proberen ongeacht leeftijd mag je al naar het ziekenhuis. Na mijn miskraam ben ik van huisarts veranderd omdat ik geen klik had met mijn oude huisarts ook al was ik daar al vanaf mijn geboorte. Waarom zou jeugdzorg ingelicht moeten worden want je bent toch volwassen? 
Lady - schreef op 15-09 om 08:31
Ananasje.
Daar is niks mis mee toch. 
Ik was ook 19 jaar toen ik onze dochter kreeg. 
Ben nu 28 jaar en al bijna 4 jaar bezig voor onze 2e wonder.
Susanna - schreef op 15-09 om 08:37
@lady nee juist niet ik vind het juist mooi als mensen al zo vroeg beginnen
Lady - schreef op 15-09 om 10:59
Ik ook.
Heb ook altijd gezegd dat ik een jonge moeder wou worden.
Susanna - schreef op 15-09 om 11:40
@lady ik wilde ook altijd jong moeder worden maar helaas pas laat de ware tegengekomen en toen bleek dat het bij ons allemaal wat langer duurt maar gelukkig al 2 mooie wondertjes mogen krijgen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden lukt niet' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan