11 dagen na ovitrelle licht positieve test? - Zwanger worden forum

Anoniem (Gast) - schreef op 24-06 om 17:51
Lieve forummers,

Ik lees al een tijdje mee mee en heb nu een vraag aan jullie.
Mijn partner en ik zijn sinds 2,5 jaar bezig om zwanger te worden. Op 15 juni ( dag 13 van cyclus) hebben we de eerste IUI behandeling met hormonen gehad. Op maandag 13 juni heb ik Ovitrelle 250 gezet om de eisprong in gang te zetten.

Ik heb elke dag een zwangerschapstest gedaan omdat ik wilde weten wanneer de ovitrelle uit mijn lichaam was. Vanaf dinsdagochtend ( cyclus dag 18) heb ik hele lichte streepjes. Ze worden niet lichter. Maar ook niet veel donkerder. Misschien een heel klein beetje maar ik durf het niet met zekerheid te zeggen.

Mijn vraag is: Kan dit streepje nog van de ovitrelle zijn? Ik lees overal dat het tot maximaal 10 dagen in je lichaam kan blijven. Ik zit nu dan op dag 11, als ik de dag van de ovitrelle als dag 0 tel.
Vanochtend had ik een licht streepje, nu ik er naar kijk is ie wel een stuk donkerder maar officieel mag ik daar dan niet meer vanuit gaan. Ik heb net een test gedaan en die is heeel licht positief, ik heb wel veel thee gedronken.

Hopelijk kunnen jullie mij wat duidelijkheid geven!
2 antwoorden en 29910590x bekeken
* - schreef op 24-06 om 19:30
Kan nog ovitrelle zijn, probeer morgen nog is, als ie dan donkerder is dan is t gewoon raak
Robin89 (Gast) - schreef op 24-01 om 21:28
Hoi ik heb een vraagje ik heb zaterdag een terugplaatsing gehad de 15 de ovitrelle gespoten .hoelang blijft de ovitrelle in je lichaam en wanneer zou ik een testje kunnen wagen (ivf) behandeling gehad

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '11 dagen na ovitrelle licht positieve test?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan