Wanneer testen? - Zwanger worden forum

Maria (Gast) - schreef op 29-10 om 23:58
Hoi allemaal
Ik zat dus aan de pil, ben in mijn 2de pilweek 2 pillen vergeten en heb toen seks gehad. Daarna werd ik “ongesteld” , wel meerdere dagen maar niet zo heftig als normaal.. de dokter zei dat dit niet telt als exhte menstruatie en dat ik het moest aankijken. Nu heb ik sinds ik opsta al enorm slijmverlies en dan best slierterig ofzo? En lichte lage rugpijn en buikpijn. Ik voel me gewoon raar, misschien komt het omdat ik ontpil nu.. maar ik heb voor de zekerheid 2 testen gehaald, wanneer zou ik die kunnen doen en wat denken jullie?
1 antwoord en 26418185x bekeken
Orchidea - schreef op 04-11 om 16:00
Uhm, wanneer je ongesteld zou moeten worden denk ik? Ik vind het lastig te beoordelen. Het kan dat als je de pil een paar dagen vergeet je een menstruatie krijgt, je lichaam ziet namelijk niet hoeveel dagen jij de pil inneemt dus wanneer je stopweek is. Ik acht de kans klein, je lichaam heeft met de gewone pil namelijk nog wat hormonen in je lichaam, maar het kan, als je ovulatie toevallig rond die datum is geweest. Je kunt ook gewoon testen, en als die negatief is een paar dagen later, dan heb je zekerheid. Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer testen?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan