Testen? - Zwanger worden forum

Tk (Gast) - schreef op 25-03 om 21:13
haai dames, 
Een vraagje , Ik ben 9 dagen overtijd en ik weet niet of ik nu een test moet halen of nog moet wachten?? Ik heb wel wat bloed verlies gehad een klein beetje en dat was het. Ik heb opgezwolle borsten en ook een paar dagen ook pijnlijke borsten gehad maar de pijn is nu weg. ik heb ook wel krampen tussen mijn vagina en onderbuik gehad een paar keer en ik heb ook heel veel geel / wit achtige uitscheiding ? Wat moet ik verwachten helpp please! 
6 antwoorden en 1050866x bekeken
proud_mommy - schreef op 25-03 om 21:27
12 weken
Ik zou een test halen. Succes meid.
Tk (Gast) - schreef op 25-03 om 21:34
en als die negatief is ik durf het niet , ik zou wel graag een kleintje willen 
proud_mommy - schreef op 26-03 om 01:48
12 weken
Als die negatief is, dan moet jij je moeder bij elkaar rapen voor de volgende ronde. Kijk dat is heel moeilijk, maar we kunnen niet anders. Heel veel succes meid. Ik hoop echt dat het raak is. Misschien anders bij de huisarts bloed laten prikken.
Moedertjuh - schreef op 26-03 om 09:57
Ik bedoel dit echt niet lullig hoor maar lijkt mij logisch dat je dan toch gewoon test ?? Niemand hier kan jou voorspellen wat de uitslag is, die positief of negatief is....
Je zal het toch moeten weten lijkt mij. Een bloedtest is nog overbodig  zou eerst eens een zwangerschapstest doen. Wie weet blijft je menstruatie juist weg nu door al dat gestress. 
proud_mommy - schreef op 26-03 om 10:02
12 weken
Ik bedoel als de test negatief is dan pas naar de huisarts. Om het te weten zeker eerst een zwangerschapstest doen.
Lylytje - schreef op 26-03 om 10:26
17 weken
Hey als ik u kan helpen ik had ook veel afscheiding maar af en toe waterachtig zoals bij eisprong en ook bortspijn die er nu nog altijd is en ook misselijk. Ik ben nu 4weken en 3dagen zwanger pas positief test in handen gehad op dag 12dpo s'avonds dus zoals dus meisjes hier  boven zeggen test eens en is het negatief dan ben je er zeker van en stress je ook minder. En ook het stress kan inderdaad uw menstruatie vroeger of later laten komen in november zijn ze bij mij 5dagen te vroeg gekomen en in februari 4dagen later. Maar vergelijk uw symptomen niet met de mijne ieder vrouw is anders.  Succes meid. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Testen?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan