Ongesteld, maar toch een heel positieve zwangerschapstest - Zwanger worden forum

Willemijn (Gast) - schreef op 09-10 om 12:33
Hallo allamaal,

Ik heb toch zoiets raars meegemaakt. Mijn vriend en ik proberen sinds een tijdje zwanger te worden, we hebben al een gezonde dochter van 19 maanden. Afgelopen weekend zou ik mijn nod hebben en met een vroege zwangerschapstest heb ik donderdags en vrijdags al getest, beide negatief. Op donderdagavond kreeg ik rozig/bruinige afscheiding, dus het leek me dat ik 'gewoon' ongesteld was geworden, toch heb ik dus op vrijdag morgen met ochtend urine nog even voor de zekerheid een testje gedaan, maar was hartstikke negatief. 

Die zaterdag werd ik echt ongesteld met lichte buik/rugpijn en helderrood bloed. Uiteraard heb ik er geen moment meer aan gedacht dat ik zwanger kon zijn, tot vandaag. Het is inmiddels woensdag (bijna een week later dan die negatieve test op donderdag) en ik wordt ontzettend misselijk wakker. De aders op mijn borsten zijn duidelijker te zien en ook heb ik last van een soort 'opvliegers'. Iets wat ik normaal alleen heb tijdens mijn menstruatie, maar nou bleef het dus aanhouden. 

In een opwelling deed ik een uurtje geleden een test die ik nog had liggen. Het was geen ochtendurine en ik moest niet heel erg nodig plassen, dus een paar druppels en binnen enkele seconden een dikke plus op de test te zien! Ik ben echt overdonderd! Ook maak ik me nu behoorlijk zorgen over het bloedverlies. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik ook rond mijn nod licht bloedverlies gehad, maar nu was het veel meer! Nu ben ik bang dat het misschien een zeer vroege miskraam is geweest afgelopen weekend, maar dan is het wel vreemd dat deze vrijdag negatief was en nu bijna een week later vet positief. Onze HA is op vakantie en dit lijkt me niet echt een vraag voor de spoedarts. 

Ik weet dat jullie hier ook geen antwoord op hebben, maar zijn er hier dames die ook zo'n best wel heftige bloeding hebben mee gemaakt en toch een gezonde zwangerschap hebben gehad?

Alvast bedankt!

groetjes Willemijn
52 antwoorden en 25506497x bekeken
Iza - schreef op 10-10 om 09:16
Ik heb vriendinnen die de eerste drie maanden gewoon nog ongesteld zijn geworden en toch echt al zwanger waren. Soms kan je lichaam je echt voor de gek houden. Ik zou zeker even langs de huisarts gaan voor een bloedtest zodat je het zeker weet en met hem/haar het bloedverlies bespreken (misschien kunnen ze een inwendige echo doen om te kijken wat er in je baarmoeder gebeurt ). Succes!
Willemijn (Gast) - schreef op 10-10 om 10:13
Hoi Iza,

Bedankt voor je bericht! Wel geruststellend om te horen dat er meer meiden zijn die een soort ongesteldheid hebben gehad. Ja, ik ga inderdaad even de huisarts bellen, ik stel dit steeds uit, maar ga het toch maar doen. Bedankt voor je advies!

Groetjes Willemijn
petra (Gast) - schreef op 09-10 om 21:38
Hoi meiden
ik heb een vraag,twee dagen voor mij nod bloedverlies, heb iemand hier ervaring mee ik snap niks van.
loes - schreef op 12-10 om 08:52
Ik heb precies hetzelfde gehad. 4 dagen voor nod 1 dag bruin verlies toen 1 dag bloed gehad. toen was ht weg. op de dag van mijn nod helemaal niets en nu tweed dagen later ook niets te zien. ik twijfel of het dan toch misschien ??? ik wil vandaag toch een test kopen.
weet jij inmiddels al meer
Velda - schreef op 16-02 om 10:36
Ik heb een vraag over positief zwangerschaptest van urine en bloed.ik heb alle 2 testen gedaan en ze waren positief maar had ondertussen 5 dagen bloed verlies gehad.wat kan dat zijn a.u.b
ik wil graag een antwoord
Anoniem (Gast) - schreef op 21-06 om 13:12
van begin was ik buik kramp ik wordt ongesteld ik verwissel maandverband elke dag nieuwe ik drink veel water en ik plassen erg veel en door ongesteld heel veel bloedverlies en ik voel me duzelig en hoofdpijn onder mijn buik links en rechts onder en rug zelfde manier het doet ontzettend pijnlijk en ik moest naar dokter praat over ongesteldheid met bloedveries en ik heb ijzer te kort daarna vitamine d3 slikken dat heel goed voor lichaam mijn buik het doet best vreemd bewegingen zoals schoppen pijn gevoelig borsten lepel het doet zeer ik krijgt medecatie combinatiepil minder ongesteld te worden kinderwens ik heb gevoel ik denk na ik voel me goed in mijn vel ik ben ook postief dat is wel duidelijk dat zwanger te worden en ik probeert zwanger te worden zoals ik eten gezond zoals gebak ei drinken mel karnemel daat zitten wel vitamine d in en fruit en groente mijn buikgroei gaat verder ik weet niet wat moet doen kunt uw tip geven ik voel me verdrietig en pijn hele lichaam kunt uw tips alvast bedankt
Priscilla (Gast) - schreef op 08-10 om 17:54
Hoihoi dames, ik heb een vraag waar ik maar niet uit kom.. Sinds 2 weken last van lichterlijk bloed verlies, ( afgelopen zondag men laatste anticonceptie pil geslikt. ) gedurende de week nog steeds last van wat bloedverlies , maar woensdag begon ik toch echt meer bloed te verliezen dan de afgelopen dagen. Dacht eerst dat het gewoon menstruatie was. Maar aangezien ik nog een paar extra lichamelijke klachten heb, vandaag maar een testje gedaan en die was duidelijk POSITIEF. Mijn vraag BEN IK NU ZWANGER TIJDENS ONGESTELDHEID?
Nicole (Gast) - schreef op 09-11 om 23:37
Beste Willemijn,  ik heb precies hetzelfde als jou meegemaakt.  Vandaag een echo gehad maar er was helemaal niets te zien,  dus denken ze dat het een vroege miskraam is geweest.  Zelf vind ik het erg vreemd dat de test negatief was op de dag dat de bloeding begon en een week later alsnog positief. 
Heb jij al een echo gehad? Ik moet nog 2 weken afwachten en dan weer een test doen.... Ga er niet meer vanuit dat het goed zit.  Hopelijk heb jij beter nieuws!! 
Groetjes Nicole
Lon (Gast) - schreef op 06-09 om 20:09
Hoi Nicole,

hoe is jouw verhaal afgelopen?
ik heb ongeveer hetzelfde.. zelf denk ik wel zwanger te zijn, maar er was op de echo niks te zien ondanks dat ik 3 positieve zwangerschapstesten heb (een week nadat ik mijn menstruatie heb gehad).

groetjes
Natasja (Gast) - schreef op 05-01 om 09:58
Halloween  ik ben natasja ik heb 2 zwangerschapstesten gedaan vorige maand  en zijn allemaal positief plus vandaag 1ee te is nog positief maar heb nu juist wel bloedverlies precies zoals mijn menstruatie zou hebben moet ik mij nu zorgen maken grtjes natasja
s - schreef op 05-01 om 12:32
Hallo Natasha, 

Is het veel bloedverlies? Ik zou wel naar de verloskundige bellen vandaag ik wil je niet bang maken maar ik had ook veel bloedverlies de eerste zwangerschap maar dat is misgegaan.  Soms heeft het ook andere redenen dus het hoeft niet erg te zijn! Even beleen dus!
Nancy (Gast) - schreef op 05-01 om 17:20
natasja ik zou idd contact op nemen met de verloskundige.
Het kan idd minder goed nieuws zijn. Ookal test je nog positief, heg is niet meteen uit je lichaam als het mis gaat.
Nancy (Gast) - schreef op 05-01 om 17:24
Heg is hcg natuurlijk
Evy (Gast) - schreef op 19-01 om 20:54
ik heb is een vraagje kan het als je tijdens je menstr. een zwangerschaptest doet dat deze ook pos kan zijn of is dat iets wat niet kan iemand ervaring mee ?
s - schreef op 19-01 om 21:10
Ik denk alleen als je een andere  bloeding verward met menstruatie terwijl je wel zwanger bent. Ik dacht dat ik ongesteld was maar was toen al 7 weken zwanger alleen een miskraam gekregen.
evy (Gast) - schreef op 19-01 om 21:16
Dankje wel voor reactie grtz
Tania (Gast) - schreef op 12-03 om 14:22
hallo
Ik heb 2 testen gedaan ik was overtijd en nu ben in ongesteld wat zou dat zijn
Eline (Gast) - schreef op 16-04 om 09:30
Hoi damens

Ik moest dinsdag ongesteld worden maar is niet gebeurt, woensdag op donderdag nacht had ik heftige pijn en bleek ik toch ongesteld te zijn omdat mijn ongestelheid altijd 4 dagen duurt is het op zaterdag ochtend opgehouden. Ik voel me erg misselijk en heb sta al vanaf donderdag ochtend met hoofdpijn op? Is het mogelijk dat ik toch zwanger kan zijn?
Anoniem (Gast) - schreef op 14-09 om 22:54
Hee dames, 

Op de dag dat mijn menstruatie begon testen ik 3x positief, dag erna weer die dag daarna weer bij de dokter positief ..
Op dezelfde dag dat ik naar de dokter ben geweest kreeg ik last van een bloeding steeds erger
Ongerust verloskundige opgebeld langs gegaan voor een echo niks op te zien te test van clear blue was 1-2 en nu dus ongesteld?
Dat was op de echo duidelijk te zien was veel bloed aanwezig .. zit in een vroegtijdige miskraam 
Maar wat vreemd dat de testen positief uitslaan en daarna ongesteld wordt heeft er iemand dit welleens meegemaakt? Ik snap er echt helemaal niets van
s - schreef op 15-09 om 07:08
Ja helaas gebeurd dit vaak ik heb dit zelf ook 2 keer meegemaakt op die manier. Waarschijnlijk krijg je nog een echo voor de zekerheid sterkte lievie
Anoniem (Gast) - schreef op 06-10 om 04:15
Twee jaar geleden last gehad van uitpuilend baarmoederhals slijmvlies waardoor ik snel bloedingen had tijdens de omgang en tussen mn menstruatie Door.. 24 tm 27 sept minimaal gebloed en op 29 sept een minimaal streepje op mn zwangerschapstest.. dag later een meer gevoelige test gedaan en die was positief.  Op zaterdag 1 okt moest ik de grote boodschap doen en toen had ik heel veel bloedverlies maar dit duurde 10 min en toen was het klaar.. Dus ik ging ervan uit dat dit een gesprongen ader van mn baarmoederhals was.. maandag 3 okt tijdens de omgang weer bloedverlies.. dinsdag naar de huisarts en moest toen direct naar de gynaecoloog.. echo gaf verdikte baarmoederwand en een kleine holte ong 1 cm.. bloed geprikt en moet volgende week nogmaals bloedprikken om te checken of hcg goed stijgt. . Ze gaf me 50% kans op zwangerschap.. vandaag 5 okt opnieuw die test gedaan die ik als eerst had gedaan die zo onduidelijk was, en die was mega positief.. als ik zaterdag een miskraam had gehad zou mijn hcg niet meer zoveel gestegen zijn toch? Voor mn gevoel zit het echt nog goed en komt het bloed van mn baarmoederhals... iemand ervaring hiermee?
Shania (Gast) - schreef op 24-10 om 15:38
Ik heb een vraag kan je als je sex hebt voor je ongesteld heid zwanger raken als je geen condoom en geen pil slikt al 2 maanden lang 
s - schreef op 24-10 om 15:50
Ja dat kan
Anoniem (Gast) - schreef op 28-11 om 16:04
Hoi Dames, 
Ik heb een vraagje: ik heb 2 miskramen gehad en kort achter elkaar. Nu ben ik een week te vroeg ongesteld geworden, althans ben ik maar 1,5 dag ongesteld ( 1 maandverband vol) geweest en normaal ben ik echt wel veel meer en 4 dagen. Mijn buik voelt opgezwollen en last van de onderrug, misselijkheid en maagzuur. Obstipatie is het niet, want ik kan gewoon naar de wc. Heeft iemand dit wel eens meegemaakt en toch zwanger bleek te zijn? Ik wacht nog met testen en wacht af op mijn volgende ongesteldheid of die wel gewoon komt. Gr Maureen 
s - schreef op 29-11 om 08:29
Ja dat kan wel misschien toch maar een testje wagen
anoniem - schreef op 11-01 om 09:41
hoi heb een vraag  hoop op reactie  of meerdere mijden dit mee gemaakt hebben   afgelopen donderdag  een posetive test gehad  op zaterdag begon ik te bloeden   en  mijn testen blijven posetief  nu zinds zondag ook zwarte kleine stukjes er bij  ma test blijft posetief  maandag een verloskundege om hulp gevraagt omdat ik dit nooit eerder mee gemaakt  heb   aankomende dinsdag een ego gepland staan maak me zo verontrustig dit meerder mijden dit gehad 
s - schreef op 11-01 om 12:54
Als je een duidelijke sterke positieve lijn hebt zonder dat deze lichter geworden is kan het gewoon goed zitten hoor. Er bestaan daarin zoveel verhalen ik begrijp je zorgen maar ken ook mensen die gewoon bloeden tijdens de zwangerschap 
anoniem (Gast) - schreef op 23-03 om 07:53
Ik heb 2testen gedaan allebei een 2e wazige streep en nu bloed verlies zit dit nog wel goed of moet ik me zorgen maken
pam (Gast) - schreef op 25-04 om 07:53
hoi,dames
ik moest nu 25/04 ongesteld worden .
kreeg ze op23/04 van smorgens tot savonds . 
gewoon bloed verloren maar meer zoals de laatste dag van mijn maandstonden ,donker bloed geen zuiver rood.
24/04. pgestaa en heb ik geen bloed meer verloren. niks van heel de dag .
nu daarnet opgestaan en bloed lichtjes tijdens het plassen .maar meer roze ? weet iemand waardoor dit zou komen .
ik hoop echt op goed nieuws wij pro eren al 2 jaar ????
mvg pam

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongesteld, maar toch een heel positieve zwangerschapstest' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan