Lisan83 Lisan83 Lisan83

Hoi allemaal!
Ik ben Lisanne, 33 jaar en zwanger van mijn tweede kindje. Eigenlijk is dit mijn 8e zwangerschap. Ik heb veel miskramen gehad en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap moeten doorstaan. Ik probeer nu nuchter in de zwangerschap te staan. Er niet teveel mee bezig te zijn uit zelfbescherming zeg maar. Ik moet zeggen dat dit met niet altijd gemakkelijk af gaat hoor.
Zo heb ik 22 december positief getest en ben ik 11 jan naar de verloskundige geweest voor een echo. Daar begon meteen de ellende... 'leeg vruchtzakje' geen dooierzakje en geen embryo. Vruchtzakje had de grootte van 7.3 mm. Komt overeen volgens internet op 5 weken zwangerschap. Of de zwangerschap is erg pril of het is foute boel, aldus de vk....
17 jan moet ik terug komen en dan hoor ik meer.
Uiteraard vrees ik alweer t ergste.
Lastige is dat ik de eerste dag van mijn laatste menstruatie niet weet aangezien dat een miskraam was.... Ik ben ongeveer 15 of 16 nov gaan bloeden.
Dat is tevens mijn laatste bloeding geweest. Ik heb een vrij onregelmatige cyclus dus zeg t maar.... Hoe lang ik zwanger ben dat is niet te raden. Ik ben heel benieuwd naar alle verhalen hier en of ik vergelijkbare ervaringen kan vinden hier.

Laat een berichtje achter voor Lisan83

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan