Ovulatie

  • ovulatie!

De ovulatie of eisprong vindt plaats als het eitje uit de eierstok van de vrouw vrij komt. De eicel leeft hierna enkele uren en binnen deze tijd kan de vrouw bevrucht worden.

Hoe lang duurt het voordat je zwanger bent

» Kans om zwanger te worden
» Hoe lang deed je er over voordat je zwanger was ?

Zwanger worden

Ovulatie testen

Als je zwanger wilt worden, is het prettig om te weten wanneer de eisprong plaats vindt. Helaas, is het niet altijd even duidelijk wanneer dat precies is. Om hierbij te helpen, zijn er een aantal tests die je kunt doen.

Als je misschien zwanger bent

Waneer kunnen we het beste vrijen

De meeste kans om zwanger te worden, heb je als je vanaf de 6 dagen voor de verwachte eisprong om de dag of om de twee dagen vrijt. Het eitje van de vrouw kan maar kort overleven maar de zaadcellen van de man kunnen gemiddeld wel 48 uur overleven in het lichaam van de vrouw. Soms kan het zaad zelfs wel 6 dagen overleven. Door vaker te vrijen, verdubbel je de kans om zwanger te worden. Niet alleen is het zaad van de man dan van betere kwaliteit. Je hebt ook nog eens meer kans om precies in de vruchtbare periode te vrijen.

Shopresultaten voor ovulatietest!

Brabbels vergelijkt dagelijks de prijzen in alle populaire zwangerschapswinkels. Hieronder vind je een overzicht van de populairste ovulatietests op dit moment

Testjezelf Ovulatietesten Cassette 7 stuksTestjezelf Ovulatietesten Cassette 7 stuks
Testjezelf Ovulatietesten Cassette 7 stuks
Clearblue Ovulatietesten 7 stuksClearblue Ovulatietesten 7 stuks
Clearblue Ovulatietesten 7 stuks
Clearblue digitale ovulatietestenClearblue digitale ovulatietesten
Clearblue digitale ovulatietesten
 

Reacties op 'Ovulatie'

Reacties

manuela
Aanbiedingen lening die tussen ernstige individuele. Ik schrijf dit bericht aan mijn ervaring met u delen. Na verscheidene jaren van financiële probleem, ik ga naar een website die de leningen aan mensen in moeilijkheden. Na die hebben vastgesteld dat de benodigde informatie voor de lening aanvraag, behaalde ik mijn lening van € 60.000 in 3 dagen zonder complicatie. Dus ik wil houden u op de hoogte voor degenen die in financiële problemen en die willen hun problemen kandidatuur stellen neem contact op met deze website toe te passen voor een lening: www.eco-creditfinance.com

adoptie
Hallo contact chenjoseph@zoho.com als je geïnteresseerd bent in de kinderopvang adoptie zijn, Mijn man en ik overgenomen uit hier particulier

Linda
Misschien gisteren te veel gedronken?Ik heb hrt nog nooit eerder gehad.Ze horen juist langzaam op te lopen.Welke testen heb je?

Annelous
Ik snap niets van mijn ovulatie testen. Zaterdag 2 strepen, vanmorgen hele lichte streep en nu weer twee strepen.... wie helpt mij?

Jouw naam:

Lees meer ... !

Ovulatietest

Met een ovulatietest kun je snel en gemakkelijk testen of je nu vruchtbaar bent maar hoe werkt zo'n test precies en hou betrouwbaar is deze?

Over tijd, wat nu ?

Een van de eerste tekenen dat je je zwanger bent is wel het uitblijven van de menstruatie

Ovulatie voelen

Sommige vrouwen voelen hun eisprong als een stekende menstruatie achtige pijn links of rechts in hun onderbuik. Hiermee kunnen zij precies bepalen wanneer ze vruchtbaar zijn.

Speekseltest

De speekseltest is een gemakkelijk te gebruiken test waarbij je wat speeksel bekijken in een mini microscoop om te bepalen of je ovuleert.

 


 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan