Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo

Brabbels vergeleek de pijzen van Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo en vond 2 prijzen. De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.

Kidsriver

Waar te koop ?

Winkel Prijs
babypark.nl € 129.00
BabyPark € 129.00

Verlanglijst

toevoegen

Korting ?

kortingscode zoeken

Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo

De Kids River Autostoel Isofix is de nieuwste generatie autostoel met een universeel isofix systeem. Ontworpen om de maximale garantie te geven voor comfort en praktisch gebruik. De stoel is Europees goedgekeurd voor de ECE R 44/04 voor groep 1 (9-18 kg) (geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ongeveer 4 jaar). De Kids River Isofix Autostoel is voorzien van een Isofix-bevestiging. ISOFIX is een vast koppelingsmechanisme met genormeerde verankeringspunten voor de veilige inbouw van het kinderzitje in de auto. Deze verankeringstechniek minimaliseert inbouwfouten en optimaliseert de beschermende werking door een vaste verbinding tussen het kinderzitje en de auto. Isofix beperkt de voorwaartse en zijwaartse beweging van het kinderzitje, terwijl de kantel- en draaibeweging door een steunpoot of Top Tether wordt opgevangen. De Kids River Autostoel Isofix kan ook in auto’s zonder Isofix-systeem geplaatst worden. De autostoel wordt dan bevestigd door middel van de 3-puntsgordel die in de auto aanwezig is. Hoe leest u het label? Het is belangrijk om het gewicht van het kind te controleren en of dit past bij de autostoel. De Kids River Isofix is geschikt voor kinderen van 9-18 kg. Het symbool Y betekent dat de stoel ook te bevestigen is met een 5 puntsgordel systeem. Ten slotte is het belangrijk om de notitie die bovenaan het label staat te controleren met uw auto (bijv. Universal). Andere nummers die op het label staan zijn er voor bedoeld om de veiligheid van het product te waarborgen en zodat u kunt zien dat deze getest zijn. Eigenschappen: - De autostoel kan ingesteld worden op vijf verschillende posities, door het gebruik van een hendel aan de voorzijde (dit zonder de stoel aan te hoeven passen); - Het hoofdkussen heeft een versterkte vulling (Side impact protection), die zorgt optimale bescherming van uw kindje bij een zijwaartse aanrijding;  - De goed gevormde en antislipgordels waarborgen de veiligheid en het comfort van uw kind; - De groene indicator op de 5-puntsgordel geeft aan of het slot op de juiste manier bevestigd is; - Top Tether voorkomt draaiende bewegingen. De op de voorkant aanwezige indicatoren geven aan of de “Isofix connectors” op de correcte wijze zijn bevestigd ( indien groen aangevend). Dit garandeert dat de stoel op deze manier zeer praktisch maar bovenal veilig wordt bevestigd! De hoogte van de stoel is aan te passen door de aan de zijkant bevestigde hendels naar u toe te trekken. Het is erg gemakkelijk om de “Isofix connectors” te demonteren.  Druk op de rode knop aan de zijkant van de autostoel, til de hendel op en trek de bevestiging via de zijkant uit de autostoel.

Type:
Merk: Kidsriver

 

Prijsverloop van de 'Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo'

Prijsalarm

Brabbels kan voor jou bijhouden waneer de Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo onder een bepaalde prijs komt.

Email Prijs KortingsMailing *

*) Brabbels kan jou wekelijks kortingscodes en aanbiedingen versturen van interessante artikelen !

 

Persoonlijke ervaringen met Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo

Helaas, nog geen persoonlijke ervaringen gevonden voor Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo

 

Vertel wat jij van Kids River Autostoel Isofix Grey / White Neo vind

Jouw naam:
 

Misschien zocht je ook

Coming Kids Blok kussen zwart Coming Kids Blok kussen zwart
Name It Tee Longsleeve Navy Kids Name It Tee Longsleeve Navy Kids
Name It Isaak White Kids Name It Isaak White Kids
Coming Kids Blossom aankleedkussenhoes wit Coming Kids Blossom aankleedkussenhoes wit
Name It Blouse Eric Sherwood Kids Name It Blouse Eric Sherwood Kids
Kids River Lelie Basic Groep 2/3 Red Kids River Lelie Basic Groep 2/3 Red
Coming Kids Hanglamp Sweet Dreams Coming Kids Hanglamp Sweet Dreams
Hoppekids Matras 90 x 200 x 9 cm. Hoppekids Matras 90 x 200 x 9 cm.
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan