Dikke melkachtige afscheiding OP NOD! - Zwangerschapsforum

Sunshine (Gast) - schreef op 03-05 om 20:34
Helloo iedereen!!

Hopelijk gaat het allemaal goed met jullie. Ok ik heb niet direct een kinderwens en ben het ook niet bewust ah plannen. Ik ben ook niet ad de pil ofzo. Maar volg echt goed mijn cyclus enzo. Vandaag 03/05/2017 is mijn NOD dag. Ik ben dus niet ongesteld geworden. We zijn ondertussen al 20u31. Ik ben deze drie laatste dagen echt precies verlamd. Ik ben zooooooo moe. Ik ben nooit afwezig op werk. Ik zit sinds gisteren thuis. Ik ging net naar d WC en voelde een hele slijm uit me *** komen (sorry) het is melk/yoghurtachtig van kleur. Wat kan dit in hemelsnaam zijn? 

Hartelijk dank voos jullie antwoord!!!

Xox 
2 antwoorden en 33154519x bekeken
SS21 - schreef op 03-05 om 20:49
als ik denk dat u bedoelt heb ik dit wel eens 's ochtends na dat we savonds seks hebben gehad ????
sunshine (Gast) - schreef op 03-05 om 23:11
Gisteren heb ik inderdaad seks gehad, maar ik moest normaal gezien vandaag ongesteld worden en heb nooit zo n witte afscheiding gehad. geen idee wat het is.

groetjes xx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dikke melkachtige afscheiding OP NOD!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan