Zwanger worden na pil gebruik - Zwangerschapsforum

Anoniem2 (Gast) - schreef op 22-06 om 09:37

Hallo 

Ik kon m'n bericht moeilijk weer vinden vandaar dat ik hem 2x plaats 

Na het gebruiken van de pil
Ben ik 2 juni voor het laatst ongesteld geworden. Na mijn menstruatie zijn wij gestopt met het innemen van de pil. Aangezien het meestal even kan duren voordat je zwanger word (ontpillen)  en mocht het eerder komen is het geweldig! Nu heb ik op internet berekend Wanr ik dan het meest vruchtbaar was met een cyclus van 28 dagen. En gaf de berekenbaar aan dat het rond 14/15 juni was en we hebben op 14 juni sex gehad. Maar het kan me niet voorstellen dat het gelijk al raak kan zijn als je jaren lang aan de pil hebt gezeten. maar ik ben sinds gister echt niet lekker erbij. Opzette buik zelfs in de buurt bij m'n blaas ik denk opgezette darmen (want die zijn al gevoelig bij mij) de spijkerbroeken eriteren me in de richting van m'n blaas. Ook heb ik enorme onderug pijn en een wat zeur gevoel bij m'n buik. En overdag af en toe misselijk! Zelf van de koffie word ik naar en misselijk Maargoed omdat ik al een moeilijke stoelgang heb vind ik het lastig in te schatten. Toch voelt het anders dan anders maar kan me het haast niet voorstellen. Iemand hier ervaring mee? 30 juni moet ik als het goed is weer ongesteld worden.
68 antwoorden en 39763176x bekeken
Ukje - schreef op 22-06 om 13:18
hey,

Ik heb ook heel lang de pil genomen (12 jaar) en ik dacht ook dat je moest ontpillen en dat je niet onmiddellijk zwanger kon zijn omdat je zo lang de pil genomen hebt. ik zei tegen mijn man dat het gemakkelijk een half jaar tot een jaar kan duren voor je zwanger bent, want je hebt waarschijnlijk toch niet onmiddellijk een eisprong. dus met deze gedachten was ik ook gestopt dat het nog wel een tijdje kon duren voor ik zwanger zou zijn.
ik stopte in juli met de pil en wat bleek dat ik na de eerste keer al zwanger was. ik kon het niet geloven dus ik zeg nu nooit meer dat je niet direct zwanger kan geraken als je stopt met de pil. ik was echt vanaf de eerste keer al zwanger en had dit echt niet verwacht.

ik voelde niet dat ik zwanger was mijn maandstonden bleven uit en ik ging trouwen en heb dan maar onmiddellijk een test gedaan en deze bleek positief.
je kan pas testen 4 dagen voor je u maandstonden krijgt dus ik zou nog even afwachten of u maandstonden doorkomen tegen 30juni zo niet even testje doen.

groetjes Ukje
Anoniem2 (Gast) - schreef op 22-06 om 19:34
Hallo Ukje

Haha dat is ook wat! Wel hartstikke tof dat het dan gelijk lukt. Ik hou ook in m'n achterhoofd dat je lichaam ook moet afkicken van de pil en dat je lichaam misschien hele rare dingen kan en rara tekens aan kan geven. Maar toch raar dat je daar dan misselijk een opgeblazen gevoel bij hebt in je buik en pijn in je onderug hebt diep onderin. Heb het idee dat ik nu ook wat meer moe word dus we wachten het af. Onrustige darmen heb ik altijd al gehad maar niet op deze manier en de steekjes en de kleine kraampjes zijn vooral heel erg onderin m'n buik waardoor het dus niet fijn is om een jeans aan te dragen hahaha.. Apart maar we hebben nog even geduld 

Bedankt
Linda - schreef op 22-06 om 20:19
Spannend hoor! Ik had de eerste maand nadat ik gestopt was met de pil enorm veel zwangerschapskwaaltjes... zeer pijnlijke borsten, schimmelinfectie, moe, pijn in m'n onderbuik... etc etc... werd niet ongesteld, deed een test, die was negatief. Kon het bijna niet geloven! De volgende dag was ik ongesteld, 4 dagen te laat, maar kennelijk had ik dus een langere cyclus. Mijn vriend schrok er zo van (en we waren ook op wereldreis) dat we het nog maar even hebben uitgesteld en het 2 maandjes met condoom hebben gedaan. Ik was heel onregelmatig ongesteld! Bij terugkomst gingen we er weer voor en ik was direct zwanger! En ik ben 16 jaar aan de pil geweest.... 
Kan dus van alles zijn... afkickverschijnselen van de pil.. of misschien al een zwangerschap! Spannend! 
Succes!
Anoniem2 (Gast) - schreef op 22-06 om 20:46
Hallo Linda,

Ja het is wel spannend en m'n buik blijft ook maar opgezet zelfs na m'n stoelgang haha meestal lucht dat wel op maar de lijntjes onderin blijven wat zeurderig aanhouden. Het kan dus wel gelijk na pil gebruik helemaal als je sex hebt op se dag dat je het meest vruchtbaar bent natuurlijk.. Het is echt vooral m'n onderbuik en onderug nog maar zo kort geleden en al die klachten hebben. Het is vroeg maar je weet het maar nooit natuurlijk! :-)
Linda - schreef op 22-06 om 22:54
Ik ben benieuwd, houd ons maar op de hoogte!
Flower - schreef op 22-06 om 23:04
Het zou natuurlijk super zijn maar dan heb je wel heel vroeg kwaaltjes.. Eerlijk gezegd dacht ik gelijk aan een blaasontsteking. Daar heb ik nogal veel ervaring mee namelijk.
Maar ik zal voor je duimen dat je zwanger bent hoor!
Anoniem2 (Gast) - schreef op 26-06 om 09:14
Blaasontsteking is het niet geen moeite met plassen of pijn daar is niks mis mee. Maargoed ik ben nog niet heel lang gestopt met de pil dus misschien dat dat het ook kan zijn. Lees op internet dat zwangerschap symptomen toch wel heel erg veel lijken op het net net stoppen net de pil. Sommige vrouwen krijgen daar last van en sommige niet. Er stond zelfs bij, sommige vrouwen denken dat ze dan zwanger zijn. Wij hopen dat we zwanger zijn haha en anders volgende x beter hihi

Maar je kunt 4 dagen van te voren een zwangerschaps test doen????!
Flower - schreef op 26-06 om 09:47
Dat kan inderdaad wel maar dan moet je voor de zekerheid even zo'n early test kopen.. Zijn wat duurder maar die testen wel eerder positief.. Als ik jou was zou ik gewoon even een paar dagen wachten en dan de goedkope testen van action halen. Is mij erg goed bevallen en heb er volgens mij 1.80 voor 2 stuks betaald.. Maarja dat is natuurlijk wat je zelf wil.
Anoniem2 (Gast) - schreef op 26-06 om 11:25
Hoe duur zijn die early testen? heeft action ook zwangerschaps testen joh? Haha nooit geweten! Wat een leuke prijs ook! Dacht dat Kruidvat eigen merk al goedkoop was voor 2! Ik heb nog wel even geduld denk ik.. Aangezien het bijna 30 juni is
Flower - schreef op 26-06 om 11:46
Volgens mij zag ik 9euro ofzo voor 1 test. Ja wist ik ook niet van action maar vorige week gekocht. Kon dus inderdaad nog goedkoper als kruidvat!
Linda - schreef op 26-06 om 12:01
Die van Action zijn ook early. Staat op dat je kunt test kunt doen 4 dagen voor je NOD.
Flower - schreef op 26-06 om 13:47
Ooh dat zou kunnen Linda.. Heb er eigenlijk niet eens op gelet. Maar voor mij geen andere testen meer. Doen prima hun werk en lekker goedkoop.
Linda - schreef op 26-06 om 14:41
Ja, ik was er ook heel blij mee!
Linda - schreef op 30-06 om 13:25
Weet je al meer, Anoniem2?
samanthavD - schreef op 07-07 om 22:14
Hoi allemaal, 
Ik ben begonnen met de pil op zijn 12 de en ben toen overgegaan naar de prikpil daarna naar de inplanon en uiteindelijk toch weer terug naar de pil.
Ik ben 18 mei 2015 gestopt en 18 juni 2015 een positieve test 1e ronde gelijk raak!!!! never nooit verwacht!!!! Ik ben 30 jaar trouwens en het is onze eerste kindje.
Linda - schreef op 07-07 om 23:43
Gefeliciteerd Samantha, superfijn!
samanthavD - schreef op 08-07 om 00:01
Dank je wel linda

Jij ook proficiat!!  gelukkig ben je door die spannende weken heen zie ik
Voel je je goed?
Anoniem2 (Gast) - schreef op 08-07 om 08:17
Ik vind het lang duren. Moest vorige week dinsdag ongesteld worden het is nu weer dinsdag en nog niet ongesteld. En maar menstruatie pijn hebben dus ik denk dat het er steeds aankomt maar het zet niet door! 2 weken overtijd nadat je gestopt bent met de pil. Vind het lang duren maar misschien is het wel normaal? En kan het wat langer opzich laten wachten??
Linda - schreef op 08-07 om 11:07
Heb je nog niet getest, Anoniem2?

Jazeker SamanthavD! Ben een paar weken ziek en misselijk geweest, maar gaat nu veel beter! Hoe voel jij je?
samanthavD - schreef op 08-07 om 14:43
Fijn dat je je goed voelt linda.

Nou ik heb vandaag een dag bleeeh misselijk,duizelig en onwijs moe voel me net een vaatdoek en het is ook echt met kakke op komen zetten. 
Zal verder niet klagen het is de eerste dag. 
Zo weet je dat je zwanger bent in ieder geval hihi
Anoniem2 (Gast) - schreef op 08-07 om 17:28
ook zere tepels heb het nog niet eerder zo extreem mee gemaakt haha
Miss V - schreef op 09-07 om 13:51
Hey!

ik ben ook gestopt met de pil.
de eerste maand 28 dagen, de tweede maand een cyclus van 32 dagen en nu verwacht ik ze elk moment.. dag 30 nu.
Bij mijn eerste was mijn cyclus 30 dagen, nu is het miss 32 dagen geworden.. nog ff afwachten en dan weet ik het.


Dus het zou best kunnen dat je nu een onregelmatige cyclus hebt OF best mss nog eens testen? Het kan zijn dat je de eerste keer nog niet genoeg HCG had om aan te tonen dat je zwanger bent..


Grtz
Anoniem2 (Gast) - schreef op 09-07 om 17:19
en sinds vandaag ook een wat drukkend gevoel in m'n onderbuik heel laag Het eriteerd een Beetje zeg maar
Linda - schreef op 09-07 om 17:33
Hoi! Ik zou nog een test doen en anders even langs de huisarts. Klinkt idd best raar zo!
Anoniem2 (Gast) - schreef op 09-07 om 17:47
He Linda, 

Denk jij dat het zwangerschaps symptomen kunnen zijn? toch apart al die kwaaltjes en als het menstruatie is zet het normaal wel door maar dat gebeurd ook niet. Je kan pas Ochtends testen he? Is het beste ik wil het eigenlijk tot maandag nog even afwachten. Nu ook geen test in huis ik zou ze morgen even halen bij de action
miss v (Gast) - schreef op 11-07 om 21:35
Hey, 

Ik ben  in april gestopt met de pil normaal zou ik vandaag ongesteld geweedt moeten zijn als ik mijn laatste cyclus aanhoud. Maar nog niets gehad. Ik vrees dat ik nu onregelmatig ben ik heb nog nooit zo een lange cyclussen gehad.


Heb je al een test gedaan en hoe lang ben jij al met de pil gestopt?

Gr Miss V
Linda - schreef op 11-07 om 23:36
Anoniem2, zou heel goed kunnen! Maar ik had zulke symptonen ook de eerste maand van het 'afkicken' van de pil. Het is zo lastig inschatten, eigenlijk geeft een test pas echte zekerheid! Testen kan de hele dag, alleen zit er 's ochtend het meeste hormoon in je urine. Ik zou dus nog een keer testen en anders langs de huisarts gaan. Misschien is je eisprong nog niet op gang gekomen en blijft je menstruatie daarom zolang uit.
Anoniem2 (Gast) - schreef op 12-07 om 09:47
hallo miss v

Ik had mn laatste menstruatie 2 juni Meestal een week een menstruatie dus echt vanaf 10 juni geen pil meer en niet meer ongesteld. En had het 30 juni moeten worden en ben het nog niet hoor dus m'n lichaam moet denk ik gewoon even zelf op gang komen en stelt m'n menstruatie uit dus heb nu een hele lange cyclus! Heel apart als je dat niet gewend bent en lang aan de pil zat en altijd keurig netjes je menstruatie op tijd had. Ga er vanuit dat dit een lange cyclus is niet dat ik meteen zwanger ben aangezien ik vorige week vrijdag heb getest en die negatief was. Voor de Zekerheid volgende week nog ff testen maar denk het dan noet hoor. Heb alleen veel menstruatie pijn dat is vervelend omdat m'n lichaam alles zelf weer moet oppakken en dat Verneem ik helaas goed! Dus elke x dat je je menstruatie te krijgen maar zet het niet door. 

Hoe ervaar jij het miss v?????
Linda - schreef op 12-07 om 12:16
Bandenpijn lijkt ook op menstruatiepijn. Ik was in het begin steeds bang dag het mis ging daardoor! Maar kan dus geen kwaad... Ben echt heel benieuwd, Anoniem2!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na pil gebruik ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan