Zwanger of ongesteld? - Babyforum

bezorgdvriendje (Gast) - schreef op 12-01 om 11:26
Hallo allemaal,

Ik heb een vriendin van 16 die sinds ong. drie maanden gestopt is met de pil, aangezien ze helemaal gek werd van de extra hormonen. We doen het altijd veilig, maar nu was ze een week overtijd en begon ze symptomen te vertonen. Ze heeft 38,2 graden koorts, hoofdpijn, buikpijn, duizeligheid bij opstaan en d'r borsten zijn ook gegroeid. We hebben een test gedaan die nog helemaal goed verpakt zat, maar wel al iets minder dan een half jaartje (goed weggestopt) in mijn rugtas gezeten heeft met een vervaldatum erop van 2017. Daarop was de test negatief, dus niet zwanger.

Ze heeft nu wel een bloeding, maar die is erg heftig, en ze heeft nog steeds koorts en grotere borsten. Ze is altijd erg bang om naar de dokter te gaan en zegt dat ik me niet zo'n zorgen moet maken, maar ik voel me wel verantwoordelijk en ik word een beetje misselijk van de stress.

Wat denken jullie, stress ik onnodig? Ze heeft namelijk wel veel stress gehad en daardoor kan de menstruatie wat later komen, en een weekje is niet lang. We hebben het veilig gedaan en de test was negatief. Maar je borsten groeien toch niet zomaar? En dan die koorts en die heftige bloeding.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan denken...

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,
Een bezorgd vriendje
1 antwoord en 37777992x bekeken
Nancy (Gast) - schreef op 13-01 om 21:25
als de test negatief zegt is de kans klein dat ze zwanger is. En na het stoppen met de pil kan je menstruatie heviger worden. 
Vraag me af of de verhoging hiermee te maken heeft of losstaat ervan. Grotere borsten kan omdat ze gespannen zijn rond de menstruatie. Kan natuurlijk ook een ontsteking zijn in de borsten of baarmoeder dus is het nooit verkeerd dot even na te laten kijken bij de dokter.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of ongesteld?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan