Hoe kan dit? - Zwangerschapsforum

Mrs.S - schreef op 27-07 om 07:56
Hoi MJB! (En Mem ),

Wij zijn nu op vakantie dia vandaar de trage reactie 
Ik heb de miskraam zelf nog steeds niet gehad.. Aan de ene kant is het lekker om even helemaal weg te zijn samen maar je bent er onbewust toch ook wel steeds mee bezig; bij elk krampje en wc-bezoekje denk je er toch aan. Heel dubbel..

Maar weet je al wat meer MJB?
Vind het wel echt bizar om te lezen 
En ik hoop echt echt dat het voor jullie beter uitpakt, ik denk aan je!

@Mem, wat een verdriet zeg.. Ik leef met je mee vanaf hier!!
Hopelijk krijg je snel goed nieuws.

Ps.
Dit is voor ons ook het eerste kindje ja
95 antwoorden en 36286418x bekeken
* - schreef op 27-07 om 11:57
Heel lief dat je even reageert vanaf je vakantie adres Mrs S en een trage reactie ik vind het wel mee vallen gewoon je tijd nemen.. Bij mij heeft het 14 dagen geduurt voordat mijn MA werd geboren.. en dat heeft echt een impact.. Bij mij begon het met licht bloedverlies, dacht dat was het. Had ik me even flink vergist. . de dag erna kwam het er echt met bakken uit dus ik hoop dat je in een omgeving bent waar je echt even tijd voor jezelf kan nemen... Dikke knuff en je mag me het vragen hoor.. En lief dat je zoo meeleeft hopelijk idd is goed nieuws
MJB - schreef op 27-07 om 14:17
Wat lief dat jullie zo mee leven Mem en Mrs. S. Het gaat eigenlijk wel goed. Heb nog steeds lichte zwangerschapssymptomen en gelukkig nog geen bloedverlies of zo. Maar m'n gevoelens gaan alle kanten op. Tot vrijdag weten we gewoon echt niet waar we aan toe zijn. Ook wij zijn nu op vakantie. Veel afleiding, maar idd elk WC bezoekje is weer spannend en elke kramp ook. Bij mijn zoontje had ik ook weinig zwangerschapssymptomen, dus dat is niet heel gek. 

@mrs. S. Fijn dat jullie ook op vakantie zijn en de gedachten een beetje kunnen verzetten, maar het lijkt me ook wel een beetje slopend. Je weet dat het moet komen en je wacht er eigenlijk op. Veel sterkte als het zover is!

@Mem Persoonlijke vraag hoor, je hoeft 'm niet te beantwoorden. Vaak lees je dat mensen bij een 'late' miskraam het vruchtje nog zien. Was dat bij jou ook zo? Hoe was dat?

Lieve meiden sterkte en succes!
Ik bericht jullie vrijdag.
* - schreef op 27-07 om 14:41
Eerlijk gezegd heb ik het niet kunnen zien of traceren in de stolsels ed. Ik heb t echt niet gezien.. Het was zoo heftig..
Dat ik nog weer naar het zh moest want ik bloedde van 12 uur tot 18 uur.. En ik was helemaal flauw.. Dus ja ik weet t niet....uiteindelijk ben ik ook nog gecuretteerd.. En heb ik een nacht in het ziekenhuis doorgebracht..
MJB - schreef op 29-07 om 10:55
Sjonge. Heftig mem. Werkelijk alles erop en eraan. Heb je het goed kunnen verwerken?
* - schreef op 29-07 om 11:02
Nou goed kunnen verwerken af en toe laait het gevoel nog op van ooh nu was het kindje zoo oud.. En dan baal ik weer dat me lijf me zoo in de steek heeft gelaten ..

Morgen een goede echo ajb MJB
MJB - schreef op 29-07 om 14:28
Vandaag was de echo. Helaas heel slecht nieuws. Het vruchtje is niet verder gegroeid en het hartje gestopt. Ik moet nu een miskraam afwachten en volgende week terug komen om te overleggen of ik wel of geen medicatie daarbij wil / nodig heb. Morgen zou ik 9 weken zwanger zijn.
Het was niet goed en het is beter zo, maar ben wel heel verdrietig. 
Lief dat jullie zo mee leefden! X
* - schreef op 29-07 om 16:10
Ooh sorry lieverd ik zat nog met dat ik dacht dat het donderdag was ik wist dat. Je vrijdag een echo had AAW wat verdrietig
Mrs.S - schreef op 06-08 om 09:07
Hoi lieve dames,

Wat een verdrietig nieuws MJB!!
Hoe gaat het nu met je?
Weet je al wat meer over wat er nu gaat gebeuren?

Ik ben gister begonnen met pilletjes om de miskraam op te wekken.. Vind het best spannend allemaal.. 

Sterkte MJB!! 
Ps. Lotus, bedankt voor je lieve berichtje!
* - schreef op 06-08 om 09:44
Mrs. S dikke knuf en mjb hoe gaat meid
MJB - schreef op 29-08 om 20:12
Wat lief dat jullie nog gereageerd hebben.
Inmiddels is het eindelijk! een beetje achter de rug.

De kuur deed bij mij op veel pijn in m'n buik en rug NIETS! geen bloedverlies.
1,5 week later ben ik gecuretteerd en dat leek goed te zijn gegaan. Maar een dag later ben ik opgenomen.
Waarschijnlijk is er bloed via mijn eileiders naar de buikholte gelopen. En de curettage is niet helemaal goed gegaan, mijn baarmoederwand is geperforeerd. Dit alles zorgde voor ondraaglijke pijn. Gelukkig stopte het bloeden inwendig gauw en mocht ik na 2 dagen naar huis. Nu zit er nog een stolsel van 5 cm. Die moet weg en mijn  eigen cyclus moet weer op gang komen. Dan kunnen we pas weer vooruit kijken. Alles wat mis kon gaan ging mis... Hopelijk is een nieuwe ingreep nu niet meer nodig en verdwijnt dat stolsel snel.

Hoe is het bij jou gegaan Mrs. S?
Mrs.S - schreef op 06-09 om 19:14
Wow.. Wat een verhaal MJB.. Ik schrik er gewoon van! 
Wat heftig ook je operatie! Zien ze wel vooruitgang of is het echt afwachten?

Bij mij liep het juist heel snel en voorspoedig met de pilletjes.. De miskraam was er zo.. 
Maar misschien wel te snel want ik bloed nu nog steeds!!! 
Heb tussendoor wel geprobeerd weer te beginnen met de hormonen maar dat had helaas geen effect.
Nu weer wachten tot ik ongesteld wordt..

En dan al die 'leuke' reacties: Oooh je bent vast zo weer zwanger.. Nou voorlopig is m'n lichaam nog steeds van slag..
MJB - schreef op 28-09 om 23:07
Wat een domme opmerkingen krijg je dan he? Je hoopt zelf ql datbue gauw weer zwanger wordt, maar dat mensen dat dan gelijk maar als een feit beschouwen is irritant. Wat fijn dat de pilletjes bij jou wel hun werk deden. Ik neem ze nooit meer. 
2 Weken geleden was ik weer voor controle in het zkh. Het stolsel is gelukkig weg. Gemeenschap mag weer en de volgende clomid kuur is in huis. Ik ben nig niet ongesteld geweest, maar heb ook een lange cyclus van mezelf. En nou had ik afgelopen dagen positieve ovulatie testen. Die konden we niet negeren natuurlijk. 
Wie weet wie weet, maar niet te veel hopen. 

Hoe is het met jou Mrs. s?
Mrs.S - schreef op 03-10 om 20:50
Oooh goed nieuws MJB!! eindelijk weer een lichtpuntje, fijn gevoel he
Die hebben wij ook eindelijk weer gehad. Kreeg te horen dat ik 1 groot ei had!! Alleen.. Heb ik met m'n stomme kop die avond erna een bakkie teveel op (dat gebeurd mij normaal nooit!) we hadden een feestje vandaar..
Ik was er zo ziek van dat ik nu denk dat ik het verpest heb deze maand.. Wat denken jullie? Kan dat effect hebben? (Ik drink verder dus nooit wat...)

Nou MJB, fingers crossed voor deze maand!!! Xx
* - schreef op 03-10 om 20:56
Nou hopen dat het niet slecht is lieverd 
Je stond er Miss njet bij still 

Fijn om te lezen dat het een stuk beter gaat met jullie
Mrs.S - schreef op 03-10 om 20:59
Nee klopt.. En zoveel had ik ook niet op.. Maar sloeg in als een bom.
Kan me wel voor m'n hoofd slaan..

Alles ok met jou Lotus?
Mrs.S - schreef op 04-10 om 07:48
Nee probeer ik ook hoor  Je weet vast wel hoe dat gaat.. Zulke dingen blijven dan soort door je hoofs spoken.
Maar we zien het wel!
Oeeh spannend! En.. Wat denk je? Voel je je al anders?
Ik weet het als het goed is ook begin volgende week..
MJB - schreef op 04-10 om 22:51
Ik voel me helemaal niet anders en ben te hoopvol denk ik.  Maar goed een beetje positief blijven na alle ellende is niets mis mee toch? Als ik ongesteld word gewoon weer de clomid kuur starten en de kansen worden weer wat groter. Het is en blijft spannend. Voel jij wel iets. Over een weekje weten we hopelijk meer.
Mrs.S - schreef op 05-10 om 16:55
Spannend he..
Heb je nu wel weer clomid geslikt?

Ik voel ook nog niet super veel. Heb wel iets last van maagzuur en moet regelmatig plassen.. Maar dat hoeft nog niks te zeggen

Zit nu op dag 25.. En jij?
MJB - schreef op 05-10 om 20:22
Nee sinds de miskraam nog niet ongesteld geweest. Curettage was op 18 augustus. Je moet ongeveer vanaf dat moment rekenen. Dus dag 48 ???? Vorige week ma en di positieve testen. Hoop daarom volgende week ongesteld te worden. (2 weken erna) of zwanger te zijn  Maar die kans is dus heel klein!! Vaak plassen was echt mijn kwaal  Maar nog niet zo vroeg. Ik duim heeeeel hard voor je!!
Mrs.S - schreef op 05-10 om 20:38
Ooh dan zitten we toch niet helemaal op 1 lijn (dat dacht ik namelijk ).
Ik heb 5 aug. de miskraam gehad. Meteen weer begonnen met clomid maar dat sloeg niet aan. Nu 2e ronde na de miskraam zegmaar..
Maar heb je al wel een beetje een voorgevoel..?

Haha nou moet ik ook wel eerlijk zeggen dat ik sowieso een mini-blaas heb dus dat is misschien niet helemaal objectief.
Als ik echt goed ga kijken is het meest opvallende dat ik geen trek heb in chocola of zoet (terwijl ik echt een chocolade monster ben haha), ik heb last van maagzuur na het avond eten.. En.. M'n 'zin' is weg  

Wat had jij de vorige keer voor symptomen?
MJB - schreef op 05-10 om 22:42
Hai

Nee geen voorgevoel. Natuurlijk hoop ik zwanger te zijn, maar de kans is heel klein. Ik was voor m'n miskraam heeeeel moe en moest elke nacht 's nachts eruit om te plassen. Verder had ik nergens last van. 
Oh hoop zo dat jouw geen zin in dingen  positieve voortekenen zijn!! Zou zo leuk zijn voor jullie! Hoe oud ben jij? Eerste kindje toch? Heel veel succes met afwachten.
Mrs.S - schreef op 06-10 om 10:24
Ik hoop het ook hahah! Maar op de een of andere manier denk ik dat het niet zo is, voel me anders dan de vorige keer  Naja we zien wel..
Ik ben 28, en jij? Eerste kindje inderdaad.. En voor jullie?
Xx!
MJB - schreef op 06-10 om 21:55
Helaas! Ongesteld geworden vanavond. Maar niet heel erg teleurgesteld. Als ik volgende week pas ongesteld was geworden dan wel denk ik. Omdat ik dacht dat m'n eisprong begin vorige week was. Nu ben ik blij dat m'n lichaam het weer 'doet'. En we kunnen weer starten met een nieuwe poging. Ik ben 32. We hebben 1 jongetje van ruim 2. Hij is ons wondertje. Na een jaar proberen zwanger geraakt terwijl dat door m'n PCOS bijna onmogelijk is. Nu dus met hulp zwanger geweest, maar een miskraam. En komende maand mogen we weer.  ik blijf heeeel hard duimen voor jou!! Gun het je zo!! Sterkte met afwachten!
Mrs.S - schreef op 07-10 om 07:36
Hoi MJB!
Ik snap dat opgeluchte gevoel helemaal. Had ik ook toen ik voor het eerst na de mk weer ongesteld werd. Het is toch ook wel een fijn idee als je lijf weer meewerkt
Bijzonder verhaal zeg van jullie zoontje!! Ik heb ook PCOS en kan mij helemaal voorstellen dat jij jullie wondertje is!
Ik heb tegen beter weten in toch al getest vanmorgen. Weet niet zo goed wat ik er van moet denken. Was ook wel een rare maand en zou ook wel weer heel snel zijn.. Naja we wachten rustig af
MJB - schreef op 07-10 om 12:49
Heel herkenbaar hoor!! Ik had het vast ook niet uitgehouden tot woensdag.  
Maar het zegt nog niks! Toen ik wel zwanger was in juni. Was er op dag 29 nog niets te zien. En op dag 32 een streepje! Nog even geduld. Maar o MJ zo spannend voor je!
Mrs.S - schreef op 19-10 om 20:20
Gefeliciteeeeeeeerd Lotus! Super nieuws in de andere groep !
Hoe is het met jou MJB?
MJB - schreef op 19-10 om 20:34
Ik las het ook. Super Lotus! Hoop dat het allemaal goed mag gaan!! Gefeliciteerd! Think positive!
Ik was vandaag weer naar het zkh. Dag 14. Eitje van 18 mm die op springen staat en een voldoende dikte baarmoederslijmvlies! Spannende weken komen er aan dus. Ook gelijk een nieuwe kuur mee gekregen. Ze willen me nog 1 ronde volgen en dan krijgen we een voorraadje medicijnen mee. 
Hoe is het met jou Mrs. S?
* - schreef op 19-10 om 20:42
Dank je lieve meiden ik hoop dat jullie me snel volgen
Ik gun t jullie zoo
Ik hou nog steeds een slag om de arm  'maar hoop uiteraard dat t blijft...
Mrs.S - schreef op 19-10 om 20:46
Oooh fijn MJB!!!!
Wel super toevallig zeg.. Ik moest dus nu eigenlijk 3 maanden zelf gaan proberen met Clomid. Maar wilde deze maand toch nog terug voor controle omdat het eigenlijk nog helemaal niet constant is bij mij.. De ene maand werkt het wel en de andere maand weer niet! (Nu net pas 1 maandje goed resultaat gehad) Wil eerst bevestiging hebben voordat ik het los kan laten
Hoe sta jij daar in MJB?

Aah echt zo leuk Lotus!! Snap dat het spannend is.. Zou ik ook weer vinden.. Maar positief blijven idd!! Lekker van genieten 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe kan dit?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan