Leeg vruchtzakje met 6 weken? - Zwangerschapsforum

nuts - schreef op 18-02 om 01:39
Hallo allemaal,
Totaal gek geworden van lezen en googlen. Heb al maanden onregelmatig bloedverlies. Naar de gyn. Geweest alle testen waren goed. Onverklaarbaar bloedverlies mn tijdens slapen.
19 jan: Hij zag een kleine verdikking in de baarmoeder, maar dat kon niet zorgen voor de bloedingen gaf hij aan. Uiteindelijk gaf hij aan dat ik de ovulatie moest traceren, 31 jan getest: 3 dagen achter elkaar positief getest! Ja zwangerschapstest 6 febr gedaan positief2-3 weken! Hoe apart, Ondanks veel bloedverlies.
 Naar de gyn.6 feb  Echo 1 : vruchtzakje3 mm kon goed kloppen vanwege prille zwangerschap
9 febr Echo2: 5mm idem
16 febr Echo3: 8 mm met rijstkorrel! Ik zou volgens mijn berekening : 6 weken en 4 dgn moeten zijn. Uitgaande van omgang op 15 jan( geen regelmatige cyclus). Echoscopiste gaf aan: wel echt te klein voor 6 weken en 4 dagen, wel groei van de vruchtzak gelukkig. Verder afwachten kan 2 kanten op.
Maandag 20 feb nieuwe echo in Z-H , dus 4 dagen later dan de laatste echo, heel spannend, heb tussendoor wel bloed/bij afvegen, maar dat is al vanaf het begin( en ervoor).
Bij mijn 2 e kindje had ik de eerste echo met 8 weken: leeg vruchtzakje/ slecht nieuws gesprek gehad:  op vakantie gegaan met pakken maandverband, wachtend op afstoting. 2 weken later ongeveer toch in het buitenland een echo laten doen om te checken of het al weg was. Het antwoord was: ja mevr de handjes en voetjes bewegen! Dus dat is mijn wondertje die ergens verscholen zat. Onverklaarbaar.
Maar nu? Zo spannend dat ik gek wordt. Hopelijk te vroeg echo gehad en maandag wel beter nieuws.
1 antwoord en 34063273x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 18-02 om 11:18
Zolang het groeit moet je denk ik maar hoop houden. Wel vervelend voor je dat je zo lang in onzekerheid moet blijven. Sterkte en ik hoop dat het goed blijft gaan.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Leeg vruchtzakje met 6 weken?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan