IUI met milde stimulatie - Zwangerschapsforum

Zonnetje - schreef op 12-11 om 11:39
Hallo allemaal,

Na een jaar zelf proberen zwanger te worden via een donor zijn wij nu terecht gekomen in net ziekenhuis. Mijn man is ziek geweest en kan zelf geen kinderen krijgen vandaar de donor. Vorige week begonnen met het injecteren van Fostimon en al twee echo s gehad en alles loopt via het boekje gelukkig. Zaterdag of zondag aanstaande zal de eerste IUI behandeling plaatsvinden. Vindt het erg spannend allemaal. Ben nu 39 jaar en vroeg mij af of er vrouwen zijn van mijn leeftijd die dit nu ook meemaken of al mee  gemaakt hebben met een positief resultaat. 

Groetjes zonnetje
3 antwoorden en 41251884x bekeken
Wipeout - schreef op 24-11 om 12:47
beste zonnetje,

Ik heb wel de inseminatie meegemaakt en ook met hormonen. Ik ben alleen 26 jaar. Bij  ons is het na de derde behandeling gelukt om zwanger te raken en ben ondertussen al ruim 22 weken zwanger.
Hoe is de inseminatie gegaan?
Nu komt het spannendste moment het wachten totdat je mag testen!

groetjes,
Maaike
Anoniem (Gast) - schreef op 25-11 om 08:42
Beste Wipeout,

Van harte gefeliciteerd wat een ontzettend leuk nieuws voor jullie

Inseminatie ging prima is nu alweer 10 dagen geleden en ja nu komen de moeilijkste dagen dat wachten is zo frustrerend. Na alle onderzoeken is gebleken dat alles bij prima in orde is en hetbsperma van de donor is ook meer dan prima, dus we hopen zo dat het de eerste keer raak is. Denk wel dat min leeftijd mee telt en dat het daardoor misschien lager duurt.
Wipeout - schreef op 25-11 om 09:19
beste zonnetje,

Bij ons was verder ook alles in orde, maar toch heeft het 3 behandelingen gekost om zwanger te worden. Blijf positief en het kan zo maar de eerste keer raak zijn  ik ga voor jullie duimen!

Succes nog even met wachten!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'IUI met milde stimulatie' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan