Hoe vaak bandenpijn 1e trimester? - Zwangerschapsforum

Guusje (Gast) - schreef op 20-11 om 16:19
Beste meiden,
Ik heb deze week mijn 3e echo maar ben zo vreselijk angstig hiervoor. Dit is mijn vierde zwangerschap en ben nu bijna 10 weken. Mijn vorige zwangerschappen zijn allen geëindigd in een miskraam. Bij de vorige zwangerschap kwamen wij er met de echo van 10 weken achter dat het hartje niet meer klopte.
Waar ik mij nu zo onzeker over voel is het volgende; Ik heb al ongeveer een week geen 'bandenpijn' gevoeld. Niet bij opstaan, niezen of onverwachte bewegingen. Eigenlijk voel ik niks bijzonders aan mijn buik. Ik ben nu dus heel bang dat mijn baarmoeder niet groeit. 
Hoe vaak voelden jullie deze steekjes of groei van de baarmoeder bij dit termijn en is het normaal dat ik dat nu al een week niet voel?

Liefs Guusje
1 antwoord en 30715884x bekeken
Hartje - schreef op 20-11 om 17:01
Volgens mij niks erg hoor! Ik heb et ook zo een tijdje niet en dan weer wel! Houd je ook niet de hele zwangerschap zoals in het begin. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe vaak bandenpijn 1e trimester? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan