Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Mollie - schreef op 13-03 om 12:21
Tuurlijk mag je mee doen Fims.
Was je ook aan de pil daarvoor of niet?
Jij kan al bijna testen dan spannend!!

Ik voel ook van alles maar ik ga ervan uit dat dat nog niet kan de eerste maand
1132 antwoorden en 45313535x bekeken
Fims - schreef op 13-03 om 12:38
Hoi Mollie! 

Leuk dat ik mee mag doen! Ik heb 15 februari mijn laatste pil gehad. Slikte de pil al 8 jaar. Ik ben altijd bang geweest dat het bij mij lang kan duren voor ik zwanger word, omdat mijn moeder en schoonouders veel problemen hadden met zwanger worden. Ik weet niet of dit meespeelt, maar het is toch iets wat in mijn hoofd blijft zitten. Daarnaast is mijn vriend 12 jaar ouder en is een aantal jaren dj geweest en heeft daardoor ook niet het gezondste leven ever achter de rug. Dit kan ook nogal invloed hebben op de kwaliteit van het sperma. 

We zijn ondertussen aan het kijken naar een huisje, want op het moment is ons huisje eigenlijk iets te klein om in te leven met een kindje, maar als ik nu zwanger zou worden, dan is dat hartstikke mooi en komt het ook wel goed, daarom toch maar gestopt met de pil!
Poesh - schreef op 13-03 om 12:48
Welkom hier Fims!

Ik zit net als jij in ronde 1 na pilgebruik (5 jaar). Ook ik denk mijn eisprong gevoeld te hebben, mijn NOD zou 17 maart zijn. Kunnen we samen aftellen dus ^^
Mollie - schreef op 13-03 om 13:02
Ik test de 21ste ben zoooooooo benieuwd jullie vast ook
Poesh - schreef op 13-03 om 13:05
Mollie, doe je dan een vroege test of is dat ook je NOD?
Ik zou vanaf vandaag een vroege test kunnen doen, maar ik ga dat niet doen. Ik ga zelfs niet op de dag van mijn NOD testen, ik test pas als mijn menstruatie een paar dagen uitblijft.
Ik geloof er niet echt in al zwanger te zijn, ik heb wel verschillende kwaaltjes maar dit kan evengoed aan het ontpillen liggen. Ik denk zelfs dat k ga proberen wachten tot ik 5 dagen over tijd ben.. Ik moet wel toegeven dat ik het steeds moeilijker vind om nog geen test te gaan kopen.. Maar ik ga toch proberen volhouden.
Fims - schreef op 13-03 om 13:08
Ik heb ook die brabbels ovulatie kalender app op mijn telefoon, daar stond inderdaad ook bij dat ik 17 maart een vroege zwangerschapstest kan doen. Ik zit alleen erg te twijfelen. Ik weet dat ik mezelf daar ook echt gek mee kan maken. Weten jullie hoe betrouwbaar zo'n test is?
Mollie - schreef op 13-03 om 13:08
Ja dan doe ik een vroege test. Ik zou ook willen wachten maar dat zit helaas niet in mijn aard. Ik heb hem zelfs al in huis hoe erg ben ik
Ik wil gewoon weten waar aan toe ben wel knap dat jij kan wachten, respect
Poesh - schreef op 13-03 om 13:11
Fims, dat is de reden dat ik geen vroege test wil doen de kans dat je negatief test omwille van te weinig hcghormoon in je urine is gewoon te groot.
Maar let op, er zijn vrouwen die heus al positief testen maar dit hangt zo af van persoon tot persoon.. De ene maakt nu eenmaal vlugger hcg aan dan de andere..
Vandaar, mijn raad voor jou is probeer te wachten tot je NOD, het beste is zelfs 2 dagen erna
Mollie - schreef op 13-03 om 13:11
Zo'n test is net zo betrouwbaar ook 99%. De onderzoeken geven aan dat je het vroegtijdig soms nog beter kan zien.
Dus ik zal het wachten niet uitstellen
Fims - schreef op 13-03 om 13:12
Ja ik denk dat ik ook maar even wacht. 

En als ik toch ongi wordt ben ik alleen maar blij dat een behoorlijk regelmatige cyclus heb de 1e ronde!
Poesh - schreef op 13-03 om 13:13
Mollie, dan hebben wij al verschillende dingen gelezen

Allesinds, je moet doen waar jij je het beste bij voelt!
Fims - schreef op 13-03 om 13:17
Ik ben benieuwd Mollie, hou ons wel even op de hoogte dan  

Ik was ook veel te nieuwsgierig en ongeduldig. Ik had vroeger altijd een regelmatige cyclus, dus had  28 dagen ingevuld in die kalender. Ik zou dan mijn ovulatie 5 maart hebben. Ik had al van die ovulatietesten gekocht, maar niet positief, dus was er al mee gestopt, tot ik de 7e van alles voelde en dus toch maar weer een getest en toen was het wel raak. 
Heb dus mijn kalender even veranderd met 2 dagen erbij. 
Is het dan zeker dat je dan ook ongesteld wordt omdat je die eisprong dan gehad hebt? Of kan het dan nog wel veel langer duren voor je ongesteld wordt...?
Poesh - schreef op 13-03 om 13:20
Fims: volgens mijn gyneacoloog zit er altijd 14 dagen tussen je eisprong en je NOD
Maar, ik heb al verschillende keren gelezen dat er vrouwen zijn met 18 dagen tussen beide.
Op internet vind je tussen 10 en 18 dagen terug.
Nu is het wel zo dat een eisprong staat voor of een zwangerschap of een menstruatie.. Want dat eitje moet natuurlijk ergens naartoe als het niet bevrucht wordt
Fims - schreef op 13-03 om 13:26
Gehe, ja dom, dat is natuurlijk vrij logisch. 

Dat betekend dat ik in ieder geval niet een belachelijk lange cyclus heb. Scheelt weer!
Mollie - schreef op 13-03 om 13:37
P.s. sinds ik gestopt ben met de pil is mijn gezicht net een grindtegel
Ik moet ook zo naar de tandarts moet ik daar iets over melden (over het zwanger willen worden dan )
Poesh - schreef op 13-03 om 14:52
@mollie; ik ben misschien te laat maar ik denk dat ik het wel zou melden mocht ik jou zijn. Ik denk dat ze dan andere verdoving gebruiken, mocht je verdoofd moeten worden. Weet dit wel niet zeker.;

En oja, ik heb daarnet mijn boodschappen gedaan en een zwangerschapstest meegenomen... Dus nu ligt er 1 in huis, maar ik blijf wel nog wachten.

Ik hou jullie op de hoogte
Mollie - schreef op 13-03 om 15:11
ik heb het wel even aangegeven bij de tandarts voelde me wel echt voor schut want hoe groot is de kans
morgen moet ik weer even want laat mijn voortanden iets verlengen whaaaa schoonheidsissue i know
Mollie - schreef op 13-03 om 15:12
P.s. ik kon een normale verdoving krijgen zei de tandarts en die heb ik ook gehad
blacksunday - schreef op 13-03 om 16:03
zijn er hier meer dames die een aantal dagen voor de eisprong buikpijnachtige klachten hadden?
Mijn eisprong zou 16 maart moeten zijn, uitgaande van een cyclus van 28 dagen. Ik heb nu sinds gisteravond buikpijn, net als bij een menstruatie, maar dan minder heftig..kan dit met de eisprong te maken hebben of is dit ontpillen of helemaal gewoon wat anders?
Zusje - schreef op 13-03 om 16:27
Ja ik ook maar het zijn meer steekjes. . Ik ben al vanaf dec gestopt. .
Tess90 - schreef op 13-03 om 21:28
@ Mollie: haha ik snap je ongeduld, ik moet ook nog 13 dagen wachten...... en ik voel mijn eisprong eigenlijks nooit echt, dus ik ga maar uit van gemiddelden!

@ Zusje: ik ben ook stiekem al aan het rondstruinen naar die o zo leuke babyspulletjes..... vriendin gaat bijna bevallen, en heeft me aangestoken met haar leuke kinderkamer!! Haha.

@ Fims: gezellie! Ik ben bijna jaloers dat jij je NOD 5 dagen eerder hebt dan mij. Want ik moet NOG langer wachten dus, haha! Mijn vriend doet wel heel nuchter, maar was vorige keer minstens zo teleurgesteld toen het niets was.. ik voel nog steeds niet echt iets, maar innesteling kan ook paar dagen duren, en heb pas gisteren mn eisprong gehad als ik van de gemiddelden uitga..

SPANNENDDDDDD ALLEMAAL!
Anoniem (Gast) - schreef op 13-03 om 21:34
Mijn stomme vriendje valt zomaar in slaap, terwijl we nu juist moeten klussen! En terwijl ik net nog zei dat we wel moeten proberen, dat t anders weer een maand duurt. En hij heeft t er zelf ook steeds over, en nu dit! Grrrr!
Tess90 - schreef op 14-03 om 00:47
Whahaha!! Dat had die van mij nou laatst ook! Ik was errug teleurgesteld, en toen heeftie de wekker gezet om 05:00 en er voor zijn werk aan (hij melkt koeien) toch nog iets moois van gemaakt. Maar wakker worden op die manier is ehh wel ff wennen zeg maar! Gnagna...
blacksunday - schreef op 13-03 om 21:39
Mijn vriend dus..
Zusje - schreef op 13-03 om 21:59
Welkom @ Fims

dames wat spannend dit allemaal echt zo leuk...  @ Blacksunday ja .. wakker maken die man van jou hihihihihh begin maar al vast dan draai hij wel bij hihihih 

@Molly ik wens je veel suc6..wel zou ik toch maar ff wachten ik had afgelopen maand 5 testen erdoorheen geplast in alle tijdstippen maar helaas mijn nod kwam toch 3 dagen later grrrrr   hihih

ik moest zelf echt me gaan ontspannen.. gister een vandaag een giga bui gehad om mijn huis te veranderen tis nu super gezellig geworden en verse bloemen op tafel doet al heel veel hihih mijn hond en zoon werden er gek van .. en dat op mijn eisprong dagen hihihi wie weet maar goed ik zoek nog niks achter.. en  later een heerlijk bad genomen... ik voel me als nieuw..


maar ondertussen ... hihihihihih
Zusje - schreef op 13-03 om 22:11
mijn kalender zegt 13 maart ovulatie en 18 maart pas innesteling  en 20 maart bloedtest mogelijk 23 pas een vroege mogelijk zwangerschapstest ...27 nod.... 

wel vreemd dat de innesteling  zo lang duurt ... 

oooo wat gaat de tijd langzaam hihihihihihih  
Poesh - schreef op 13-03 om 22:18
hier ook spannend aftellen... Last van de maag en last van veel licht gekleurd bruin verlies.. hoop dat dit geen voorteken is van menstruatie.. Langs andere kant zou innesteling wel laat zijn denk ik.. We zien wel... Ik hou jullie op de hoogte
Mollie - schreef op 13-03 om 22:29
spannnend spannend allemaal
wat zijn wij vrouw te erg dat wij er ons zo mee bezig houden terwijl onze mannen gewoon door gaan met hun leven (klinkt een beetje dramatisch hihi).
Als je iets heel graag wil kun je dat ook moeilijk je hoofd uitkrijgen helaas.

Morgen ben ik jarig en mijn hoofd is nog steeds een krentenbol gelukkig maar een paar afspraken op mijn werk en in de middag visite en dan nog een week pffff dan testen.
De tijd sluipt voorbij inderdaad.

Succes allemaal
Fims - schreef op 13-03 om 23:11
Inderdaad spannend!
 
Wat het zo verwarrend maakt is dat de signalen van zwangerschap bijna gelijk zijn aan de signalen die je krijgt als je ongesteld wordt...
Ik heb al sinds mijn eisprong last van gevoelige borsten, bijna pijnlijk. Kan misschien ook komen doordat ik sinds jaren gestopt ben met de pil.
Ach ja, is ook wel weer leuke spanning allemaal 
Fims - schreef op 13-03 om 23:14
@Mollie Lekker genieten van je verjaardag, even wat afleiding is goed!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan