Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Tess90 - schreef op 28-03 om 23:15
Haha dat is waar. Ik hoop het!  hihi!

Hmm wat goed, geen OTD? (Onvermijdbare Test Drang, zuig ik ter plekke uit mijn duim)
Spannend hoor! Misschien kunnen we samen testen maandag?  of misschien wil je nog wachten.
1132 antwoorden en 45353446x bekeken
blacksunday - schreef op 28-03 om 23:19
Ik heb gister negatief getest..dus ben zooo benieuwd of er een ongi aankomt..
Ik ben maandag niet thuis dus kan helaas niet testen dan..
Tess90 - schreef op 28-03 om 23:22
Ja precies.. hmm spannend. Vroeg testen vind ik niet meer leuk. Zal ik volgende ronde ook niet meer doen (zeg ik nu). Najah we houden elkaar wel op de hoogte!
Poesh - schreef op 29-03 om 07:15
Tess ik duim voor jou!!
Men andere hobby is vooral lezen :-P echt van die dikke boeken. Of met mijn poezen bezig zijn :-)
Hier nog hetzelfde geen ongie dus.. Iets minder moe heb ik de indruk..
Tess90 - schreef op 29-03 om 09:49
Haha dankjewel Poesh! Ohh lekker, lezen is ook fijn. Ik lees ook graag =) katten zijn ook leuk, hihi. Wij hebben een hondje.
Tess90 - schreef op 29-03 om 10:13
OMG ik had vannacht zon pijn aan mn borsten dat ik vanmorgen getest heb, en quess what, een lichttttttroze streepje op de Kruidvattest!!!!!! Dus doe er nu nog 1...... DOODENG!
manuela93 - schreef op 29-03 om 10:18
Oeehh spannend tess!
Een streepje is een streepje zeggen ze he.
Dus een voorzichtige proficiat alvast! Xx
Tess90 - schreef op 29-03 om 10:27
Waaaahhh,, die andere is misschien wel iets lichter, maar heb nu zoveel omo-witte testen gedaan, dat ik wel zie dat dit geen omo-wit is, maar een streepje!!! CB digitaal zegt trouwens niet zwanger, maar misschien heb ik nog niet genoeg HcG in mn bloed daarvoor? =( dus durf nog niet echt blij te zijn..
blacksunday - schreef op 29-03 om 10:31
Spannend tess! Ik duim voor je!
Mollie - schreef op 29-03 om 10:38
Spannend Tess.! Alvast beetje proficiat)
Fims - schreef op 29-03 om 10:48
Hoi Dames! 

Oeh ik moet zoveel bij lezen steeds, ik loop een beetje achter de feiten aan haha. 

Ik zit hier op mijn eisprong te wachten, die voel ik wel goed, en nog niet gevoeld. Volgens de kalender zou dat vandaag moeten zijn, maar vorige keer had ik het ook 2 dagen later, dus we zien wel.  Klusweek dus! Ik heb ook van die ovulatietesten gekocht van de kruidvat hehe. Maar die geeft ook nog geen donker streepje aan. Doen/ gaan jullie dat ook doen? 
Mijn borsten beginnen wel weer pijnlijker te worden, had ik vorige ronde ook rond de komende eisprong tot mijn NOD. Vermoed dat dit mij nu elke maand te wachten staat... aarg! Ik hoop zo dat het raak is deze maand, maar ja, zie je wel aan sabje 7e ronde is heel normaal hoor! Gemiddelde is een jaar, dat moet goed in onze hoofden zitten, dus geen stress! 

Gisteren huisje bekeken. Was mooi huis, maar de buurt was vreselijk.  Teleurstelling, want we vonden dit huis heel leuk en we zijn er wel aan toe om te verhuizen. Maar weer verder zoeken! Het moet wel goed voelen. 

Fijn dat die anonieme weg is, wat een negativiteit hehe. Zeuren over je klachten mag hier! Doen we allemaal en is hier ook voor bedoeld  Lekker blijven doen 

Tess: Ik ben benieuwd! Ik hoop voor je dat het raak is! Misschien morgen nog een test doen van een ander merk? Of anders nog paar dagen wachten, maar ja dat is wel moeilijk i know.  

Verder gewoon doorzetten!
blacksunday - schreef op 29-03 om 11:55
ik had vanmorgen een drupje donker bloed toen ik ging plassen, dus ben bang dat mijn ongi eraan zit te komen..al moet ik zeggen dat er na dat ene drupje niks bij is gekomen en dat ik ook geen krampen heb, maargoed, we weten inmiddels dat het alle kanten op kan met al die stomme kwaaltjes die we wel of juist niet hebben
Poesh - schreef op 29-03 om 12:41
Tess, nu duim ik nog harder !!
Een streepje is een streep normaal, en ik denk dat kruidvat gevoeliger is dan clearbleu... Dus.. Een heel voorzichtige proficiat, en test binnen 2 dagen nog eens

Hier, wel terug onzekerheid, of beter nog altijd... Gisteren dus negatief getest.. En ik heb nu al heel morgen terug menstruatiekrampen, erger dan dat ik eerder deze maand had.. Maar normaal volgt bij mij daar direct de menstruatie op, en nu dus niet..
Weet dus niet goed, ik begin gewoon beetje te hopen dat ik nu ongesteld word, dan heb ik ongeveer dezelfde cyclus als voor mijn pil, niet fijn dat het een lange is maar wel fijn om te weten dat het mijn natuurlijke cyclus direct was na de pil. We zien wel, ik hou jullie allesinds op de hoogte!

Oh en Fims.. Een huisje moet in zijn geheel goed voelen, de omgeving dus ook Wij hebben ook wel een tijdje gezocht, en vroeg of laat kom je er 1 tegen
Zusje - schreef op 29-03 om 13:35
tess kun je een foto maken van je test? el licht is licht hihihihmaar zwanger ..voorzichtig felicitaties ..voorzichtig.. je wordt mama...
ga er maar van uit dat je zwanger bent en test nog maar weer zondag.. en ps mijn cb was direct donker plus en dat in de avond rond het eten ..

fims wat leuk meid , we zoeken ook iets maar wachten toch maar tot dat we ons erg goed voelen met buurt en huis hihih


blacksunday raar ..ik hoop dat je snel uit de onzekerheid komt..


xxx
manuela93 - schreef op 29-03 om 13:45
Succes tess!
Xx
manuela93 - schreef op 29-03 om 13:46
Iemand tips? Voor leuke babyspullen via internet te bestellen? Niet te prijzig aub. Xx
Tess90 - schreef op 29-03 om 13:49
Hoihoi! Ik zet de foto's er nu op.. moet zeggen dat ze op de foto lichter zijn dan in het echt, komt door de camera. AAAAAAH echt verschrikkelijk dit. Voel me helemaal in de war
manuela93 - schreef op 29-03 om 17:01
Gewoon nog een keer testen en als het nog onduidelijk is zou ik naar de HA gaan!
Goodluck!
Xx
blacksunday - schreef op 29-03 om 17:00
Ik zie hem duidelijk!  Gefeliciteerd!!!
Mollie - schreef op 29-03 om 17:03
Ik zeg zwanger!! anders nog 1 testje doen
Tess90 - schreef op 29-03 om 17:03
Thanksss   maar ehm, na hoeveel testjes kun je het geloven?? Heb er eerst nog maar weer 2 opgehaald..... Zucht. Morgen maar weer doen. Pfffff... Zo eng dit, ik weet gewoon niet wat ik moet doen! En ik ben zoooo blij, maar ik durf het niet te geloven.
Tess90 - schreef op 29-03 om 17:18
Ik doe morgenvroeg nog wel weer 1... haha. Heb weer 2 voor 5 eu gehaald bij Kruidvat.
Tess90 - schreef op 29-03 om 18:16
Pff ik voel me echt een aso.. leef helemaal in mijn eigen wereldje vandaag.. Nu durf ik niet meer te testen, bang dat deze negatief zijn  whahhaa!

Verder nog iemand leuke/spannende verhalen?
blacksunday - schreef op 29-03 om 18:26
Geeft niks tess! Begrijpen we best Je wordt mama!!!
Hier nog geen ongi na het drupje bloed van vanmorgen. Mn moeder zegt dat zij dat ook heeft gehad toen ze zwanger was van mn zusje..baal ik van want daar krijg ik hoop van terwijl ik weet dat t een miniminiminikansje is.
Tess90 - schreef op 29-03 om 18:55
Haha.... gek gevoel hoor.. zou het echt..? WAAHH!!!

Hmm oei spannend!! Ja ik kan het snappen ja dat dat hoop geeft!!! En dat dat ook weer in strijd is met je gedachtes..  Pff moelijk he, vrouwen
blacksunday - schreef op 29-03 om 18:58
Een lichte streep is ook een streep!

Ja wij vrouwen zijn om gek van te worden...naja, ons lichaam dan..
Tess90 - schreef op 29-03 om 19:02
Ja dat is ook zo.. een meneer waarvan ik laboratoriumtestjes leerde zei eens (daar heb je ook van die sneltestjes voor ziektes enz) "Een beetje zwanger is ook zwanger". Al ging het hier dan niet om zwangerschap, maar een streep is een streep. Vond het zo lollig, dat ik het heb onthouden. Maar op de een of andere manier gaat het er vandaag nog niet in

Ja, wij zijn ECHT om gek van te worden, haha!!!
blacksunday - schreef op 29-03 om 19:05
Ik zou precies hetzelfde hebben..ik denk dat ik t pas echt zou geloven als ik de eerste echo heb gehad en t kindje heb gezien..
Poesh - schreef op 29-03 om 19:13
Rustig Tess! Maar ik zie duidelijk een streep! dus PROFICIAT!! Weg met die voorzichtigheid ben zoo blij voor jou!!!! Laat een bloedtestje doen bij de dokter, als hij positief zegt dan ben je 100% zeker en dan zul je het wel beginnen geloven!!!

En hier, nja, deze ochtend ongelooflijke ongiekrampen, ik dacht juij weg onzekerheid maar neen hoor, nog altijd geen ongie en ook die krampen zijn terug aan het afzwakken..
Ik wil zekerheid gewoon..
Tess90 - schreef op 29-03 om 19:20
Ja nou echt. En je denkt altijd dat je wel ongeveer weet hoe iets gaat, nou NEE dus. En dat heb je dan 9 maanden  waaah superspannend...

Haha lief van je Poesh! Echt lief van jullie  en laat het nou net Pasen zijn, dat die dokter er niet is t/m zondag... zucht. Haha! Daarom doe ik morgen nog maar een testje denk ik.

Hmmm ook apart! Hoeveel dagen zit je nou? En wanneer heb/ga je testen? Die onzekerheid is echt killing! Dat had ik ook tot vanmorgen.. en nu zit ik dus... ehh, in een soort wolk ofzo.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36