Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Mollie - schreef op 04-04 om 12:07
Net ovulatietestje gedaan ben vruchtbaar vanavond erop
1132 antwoorden en 45352067x bekeken
manuela93 - schreef op 04-04 om 12:13
Succes Mollie! en veel klusplezier hihi
X
Light22 - schreef op 04-04 om 12:22
Mollie veel klusplezier idd! we zullen duimen voor jullie!

En Tess90: Ja ik heb geen flauw idee hoe ik op die gekke site's kom eerlijk gezegt  Vond een week eerlijk gezegt ook erg overdreven lang! Maar goed.. was het maar zo.. dat zou het een stuk makkelijker maken haha.
Tess90 - schreef op 04-04 om 12:26
Haha ja zou wel superchill zijn als dat waar was. Veel zekerheid haha. Bleegghhh ik heb honger en vriendjelief blijft maar bellen op kantoor... heb via Facebook berichtje gestuurd naar zijn pc (whaha, zit met laptop in de kamer) met: "Wij hebben honger... kom je eten?"
hehehhee...
Light22 - schreef op 04-04 om 12:38
Dat zou inderdaad veel meer zekerheid bieden!
Groot gelijk heb je dat je hem een berichtje stuurt hahah
Mollie - schreef op 04-04 om 12:50
Whaaaa ik heb hem net geappt om te zeggen dat ik zaad nodig heb of er nog ergens wat ligt op een sok ofzo
Tess90 - schreef op 04-04 om 13:08
WHAHAHA!! Prachtig Mollie  jij bent momenteel een ZVP (Zaad Vragend Persoon) hahahah!
Mollie - schreef op 04-04 om 13:10
Maakt me niet meer uit van wie hihi
Poesh - schreef op 04-04 om 13:15
hahaha, wat lees ik hier toch allemaal, zaadvragende vrouwen
Daar heb ik nu geen behoefte aan..
En ben zo blij en opgelucht dat mijn lichaam het zelf weer in de hand heeft.
En heb deze morgen eens nagedacht, als ik in het begin net mijn regels had, als tiener dus.. waren mijn eerste cyclussen ook rond de 40 dagen, en daarna 35 dagen.. En toen zijn ze op die 35 gebleven. Dus ik ga gewoon heel veel klussen als deze ongie voorbij is, maar uitgaan van terug  40 dagen.. Ik denk dat ik van nature uit een iets langere cyclus heb.. Hoop alleen dat ik een eisprong heb.. Maar denk dat dit bij 40 wel nog het geval is? Meestal toch..?
En Tess, de dag dat ik zwanger ben zal ik ook vlug spreken van wij
Inderdaad, ooit worden we allemaal mama ^^ leuk vooruitzicht.
Nu ga ik morgen toch genieten van een glaasje, als ik dan toch met mijn ongie zit...
Tess90 - schreef op 04-04 om 14:49
Whaha, achjah, moet kunnen hier. Ik hoop dat je je cyclus weer snel snapt. Ik vind knap dat je dat nog allemaal weet, ik heb me er nooit zo in geïnteresseerd in lengtes van cyclussen. Dus ik heb geen idee


En jaaa joh, proost! Dat mis ik dan weer wel.. heb nog allemaal lekkere blikjes in de koelkast liggen =( hahah.
blacksunday - schreef op 04-04 om 16:15
hahaha ik ben aan t werk en heb meldingen via email aanstaan, jeeeeetje, elke keer als ik ff kijk zijn er 23443565 meldingen ofzo. hahaha!
 
Ik zit nu weer helemaal in het begin van ronde 2. Net ongi achter de rug, dus nu weer aan het aftellen naar de eisprong..pffff! het is een en al aftellen, dat zwanger worden..En om mij heen wordt iedereen zwanger. Mensen die er niet eens mee bezig waren worden ineens zwanger..IK WIL OOOOK! Ik weet het, het is nog maar ronde 2 en er zijn genoeg meiden die al veel langer bezig zijn. Ik hoop voor ons allemaal dat we snel zwanger zijn.
 
En Tess en Zusje, wat leuk dat jullie hier nog wel blijven kletsen, ik ben zooo benieuwd hoe het bij jullie verder gaat!

Ik vind het wel jammer dat je hier niet met banners enzo kunt werken..Kunnen we daar niet wat op verzinnen? Een gezamelijke pagina ergens ofzo? Ik vind dit zo'n gezellig clubje
Sophia - schreef op 04-04 om 16:49
Vraag voor Tess en Zusje.
Hebben jullie de innesteling gevoeld?
Tess90 - schreef op 04-04 om 17:05
Whaha, ja erg he die mails.. ik vergeet elke keer te drukken dat ik geen emails wil ontvangen, ik kijk namelijk toch wel wat er allemaal weer gebeurd is  Ahh mooi, weg met die rode zooi. Tijd voor een baby!!!  Ik zou zeggen: lekker aan de klus 2 weken lang  dan weet je zeker dat je alle kans op een vroeg, gewoon en laat ei te pakken hebt, gnagna. Ik hoop ook voor jullie dat je snel zwanger bent!!

Jaaa die baners van zp zijn handig he. Anders is het immers ook niet te volgen.. misschien moeten we de baas van Brabbels eens heeeeel lief aankijken?? * knippert met ogen* Jaaaa ik blijf hoor, voelt beetje gemeen om nu lekker weg te gaan.

@Sophia: JA ik voelde hem!!! Hihii, achteraf moet dat het geweest zijn. Ik zat hier lekker te typen enz, en ineens voelde ik rechtsonderin bij mn lies en dan dieper IN mij zeg maar, heel erge steken. Denk wel kwartiertje ongeveer, en bleef nog wel half uur nazeuren. Daarna bleef het een gevoelig plekje bij vreemde/snelle/krachtige beweging. En als ik me nu weer te druk maak of ik ren de trap een paar keer op en af (ben zo vergeetachtig) dan steekt het daar weer precies zo, + een hele erge kramp.
blacksunday - schreef op 04-04 om 17:15
ik hoop dat ik ook snel die steken en krampen heb, hahaha
beetje vreemd dat je graag pijn wilt, maar in dit geval is het wel zo
Tess90 - schreef op 04-04 om 17:26
Nou echt! Haha. En ach, ik ben niet zo kleinzerig. Ik kan het ook niet echt pijn noemen, het is meer even vervelend lucht-hap-momentje. Maar je word er zooo blij van, hahaha! Dat je het spontaan niet meer als pijn ziet
Belly*dancer - schreef op 04-04 om 18:09
Light 22, als je vriend goede zaadcellen heeft, kunnen ze wel tot 5 dagen overleven. Best lang dus .

Tess, de kwaaltjes zijn minder fijn volgens mij! Hoewel ik het fijn zou vinden moest ik dikkere borste krijgen, krampjes en misselijk zijn !
Mollie - schreef op 04-04 om 18:53
Nu sushi aan het eten nu kan het nog denk mijn eisprong te voelen pas mijn eerste vruchtbare dag hoop het niet hij is er nog niet opgeweest
blacksunday - schreef op 04-04 om 18:55
Hahaha geniaal;  "hij is er nog niet op geweest" 
Ohh en sushi is zoo lekker! Straks na de sushi maar ff klussen dus Mollie
Mollie - schreef op 04-04 om 18:59
Yes erop straks!!!
Tess90 - schreef op 04-04 om 19:05
Whahaha prachtig Mollie. Wij hebben hier ook altijd wel lompige praat over dat soort dingen in de zin van, als er iemand zwanger is, zeggen we altijd: Goh, wel het d'r drachtig môkt  hahah!

Trouwens, ik zou dr onder gaan ipv erop, betere positie he  hahaha.. vriendje kwam namelijk niet meer bij, afgelopen ronde zat ik een keer bovenop, en toen ik eraf ging lag er een plasje "kandidaten" op zijn been (liep uit mij door beweging). Ik keek verschrikt, hij zei wat is er??? Ik zo: Ohhhhh... zondeee......

Hij heeft het er nog over
Poesh - schreef op 04-04 om 19:31
Haha,Tess, ik zie het zo al voor me..
Heb dan ook veel te veel fantasie
En ja, mijn cyclussen, ik heb dat altijd bijgehouden op een kalendertje tot ik aan de pil ging.. Zit blijkbaar nog heel goed in mijn hoofd . Het kan evengoed 42 dagen geweest zijn, maar het was allesinds rond de 40..
Poesh - schreef op 04-04 om 19:33
Zouden we dat niet kunnen vragen aan de moderator? Dat we een onderscript kunnen krijgen.. Of hoe dat ook noemt   
Een banner zal ik niet gebruiken, maar vind het handig om dan de rondes in bij te houden
Tess90 - schreef op 04-04 om 19:42
Ja is goed plan, banner EN onderschrift. Is ideaal! Gatsie ik heb eten gemaakt en heb er nu al geen zin in...... =( maar heb wel honger. Er gaat iets ernstig mis in mijn hoofd
Poesh - schreef op 04-04 om 19:49
Tess, jij hebt 1 voordeel, je kunt alles wijten aan je zwangerschapshormonen
Eet toch smakelijk
Tess90 - schreef op 04-04 om 19:55
Hahaha. Blijkbaar. Ik eet nu maar toetje en dan sportschool. Blegh.
sabje - schreef op 04-04 om 21:14
hey dames
zie dat ik hoop gemist heb, wat een gezelligheid.
imidels 2 van ons clubje zwanger he! nou de rest nog.

inderdaad heel vervellend dat iedereen om je heen zwanger word, behalve jij wij zelf.
ach ik had vorig jaar 1 april grap vd jaar gelezen dus dacht dat doe ik ook dit jaar,
ik op fb gezet ook ik mag het goede nieuws vertellen wij zijn zwanger, wel 20 reacties na een uur kon ik het al niet meer aanzien, en dr maar gou ondergezet wat voor dag is het vdaag?
ach zolang ik het zelf maar grapig vond en om zoveel possatieve reacties kon lachen, oude klasgenoot van me ging me prive fben, en zij wat leuk ik gouw maar vertelt dat het grap was uit gelecht dat we al 7maanden bezig waren, zegt ze om wij hebben 2 jaar moeten wachten niet mee bezig zijn,toen dr schoonvader engstig ziekwerd gebuerden het zij ze,.
dus dat is dus het moeilijkste maar goed gedult schone zaak.
libelle - schreef op 04-04 om 21:31
Leuk om sochtends wakker te worden en allemaal nieuwe berichtjes te kunnen lezen!
Haha Tess ik ken dat zo goed! Echt geweldig! Dan loop ik ergens en dan opeens komt er nog een beetje uit....en dan denk ik No Go back in haha, zondeee

Maar Tess jij zei: Je moet niet te veel hoop hebben (in die trant, ik kan het berichtje even niet meer vinden) want je zit nog in je ontpillen fase. Is dat zo? Ik ben onderhand al twee maanden van de pil en heb mijn eerste natuurlijk ongi al 2,5 week geleden gehad dus ik zit nu bijna bij mijn eisprong....maar inderdaad...ik hoop ook niet te veel hoor! Dus Sabje, houdt de moed! Ik denk dat jij meer kans hebt dat het nu 1,2,3 gebeurt dan bij iemand die net begonnen is! Soms als ik het eventjes ietjes somberder inzie....vooral omdat 5 weken steeds zo lang duren.....dan denk ik: Ach dit is ook een hele mooie tijd! We zijn nog niet moeder en we leven nog even voor onszelf "dus lekkere dingetjes eten en driken zoals sushi en wijn/bier  en straks komt nog een mooiere tijd eraan.
sabje - schreef op 04-04 om 22:22
jah kans is ook maar klein denk maar goed, we genieten ook nog zolang het kan inderdaad hoef nog niet op me etten te letten en af en toe wijntje moet kunnen, maar ach we zien het wel, , hoop dat ik me meer druk kan maken over andere dingen en niet te veel er mee bezig ben, maar toch wel af en toe op de brabbel klander kijken of het de juiste klus tijd is.
Mollie - schreef op 04-04 om 23:34
Geklust erin dat telt whaa
Morgen en overmorgen nog een keer zondag eisprong als het goed is!
Druk weekend
sabje - schreef op 04-04 om 23:59
men raad aan niet elke dag te klussen maar ben benieuwd voor je! meis.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan