Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Mollie - schreef op 04-04 om 23:59
Toch geplast daarna (na kwartier liggen)
1132 antwoorden en 45350417x bekeken
Mollie - schreef op 05-04 om 00:11
Beter teveel dan te weinig
Misschien morgen niet dan maar wil geen kans laten liggen hihi
manuela93 - schreef op 05-04 om 00:17
Ik duim voor je mollie! Hihi.
Heb het ook bijna iedere dag gedaan wacht nu rustig mijn innesteling af (die zou vandaag moeten zijn) en mijn NOD Is ná 14 april.
Spannend!
X
Mollie - schreef op 05-04 om 00:20
Zeker spannend!! Mijn nod 21 april wachten niet fijn
Ik duim voor je!!
libelle - schreef op 05-04 om 05:14
Mollie, we gaan lekker gelijktijdig ....ik heb mijn eisprong en Nod 1-2 dagen na jou hoeveelste ronde is dit voor jou?
libelle - schreef op 05-04 om 05:16
Ik duim voor je emmy! Voor ons allemaal natuurlijk
Poesh - schreef op 05-04 om 07:16
Mollie, ik heb ook al vaak gelezen dat alle dagen niet goed is voor de kwaliteit... En als je eventjes blijft liggen en daarna gaat plassen kan volgens mij ook geen kwaad. Hetgeen er dan uitkomt, komt er zowieso terug uit.
Mollie - schreef op 05-04 om 08:51
Mijn tweede ronde libelle ik ben 31 dus niet meer de jongste hopelijk snel raak. Ook heb ik 15 jaar de pil geslikt en jij??
Fims - schreef op 05-04 om 09:51
Hallo Dames! 

Lukt het allemaal nog wat? Krijgen we ook zo'n banner? Kan ik het een beetje bijhouden... Ik moet steeds zoveel bij lezen  
Hier gaat alles goed. Wachten op de NOD nu... 16 april in principe. Maar heb mijn eisprong 4 dagen later dan op de brabbels kalender stond aangegeven gevoeld, dus kan ook langer zijn. 

Fijn Poesh dat je ongi is gekomen! Weet je tenminste wat je cyclus is. Kan ook veeel langer namelijk in het begin! Valt dus mee! 

Ik ben trouwens ook 26 jaar en heb 8 jaar de pil geslikt. Dit is mijn 2e ronde. Weer even ter update, aangezien ik niet zo vaak kan reageren. 
Mijn vriend is wat ouder ook namelijk 38, dat kan invloed hebben las ik, maar hoeft niet. Spannend allemaal he  

Ik hoop dat deze ronde weer een paar zwanger zijn!
Lies (Gast) - schreef op 05-04 om 09:54
Hallo Dames, ik lees net een weekje mee en dacht plaats ook even !  
Wij zijn sinds deze maand weer begonnen met klussen na een heftige periode vorig jaar.
December in het ziekenhuis gelegen ivb met een geknapte eicel waardoor ik allemal bloed in mijn buik had.

Dus we gaan er weer voor. 
Ik dacht dat ik deze week vruchtbaar was , door de klachten van mijn eisprong.
Ik ben de 20ste meestal ongi, dus ik snap er momenteel even helemaal niks meer van.
Zijn er meerdere meiden die de 20ste zouden moeten worden maar de eisprong al voelen ?


Lies (Gast) - schreef op 05-04 om 09:56
Even vergeten te zeggen, daarbij voel ik ook al sinds een paar dagen kramp . Zowel in mijn onderbuik als schaambot .
Fims - schreef op 05-04 om 09:57
Hoi Lies,

Welkom! 
Wat heftig dat je in het ziekenhuis hebt gelegen. Heeft het nog invloed op het proces of is alles weer in orde? 

Misschien dat je lichaam weer even in balans moet komen en daarom niet alles meer zo is als voorheen. 

Succes iig!
Lies (Gast) - schreef op 05-04 om 10:02
Dankjewel Fims.

Nee ben altijd gewoon de 20 ste ongesteld geworden.  Ben Januari nog bij de gyn geweest voor een inwendige echo, op dat moment zagen we op de echo dat het eicel erzat, heel apart om te zien ! Sinds afgelopen maand weer begonnen hihi
libelle - schreef op 05-04 om 10:11
.
Welkom lies! Hoe meer meiden des te meer vreugd! Ja wat erg zeg van het bloeden in je buik maar fijn dat je nu weer een leuk voor uitzicht hebt! Ik heb geen idee hoe je een eisprong voelt...krampjes? Ik moet het de 9de hebben maar ik wers vandaag uit het niets even humeurig, geen idee of dit er iets mee te maken kan hebben maar dan is die van mij ook vroeg.
Jeetje fims wat hebben wij dezelfde situatie....zelfde leeftijd, bijna zelfde pil gebruik, dezelfde ronde en ook nog eens een stukje oudere man/vriend
Lies (Gast) - schreef op 05-04 om 10:25
Bedankt Libelle.
Inderdaad, hoe meer zielen hoe meer vreugde haha.

Ik word gewoon nerveus van al die berichten die ik hier lees haha
Poesh - schreef op 05-04 om 12:53
Welkom Lies!
Ik dacht dat het wel kon, 18 dagen tussen eisprong en je ongesteldheid is het maximum.. Dacht tussen 10-18 dagen wordt als normaal gezien.
Maar, mijn gyne sprak dat tegen met, tussen eisprong en ongesteldheid zit er altijd 14 dagen. Dus weet niet goed in hoeverre die 18 te vertrouwen is
Tess90 - schreef op 05-04 om 15:28
Haaaajj ik ben weer bijgelezen, drukdruk gehad haha! Maar dat is beter dan op de bank zitten en niks doen. Want dat is niet fijn.

Allemaal spannende verhalen weer over eisprongen en speeldagen, pfieuw ben benieuwd! En bij mij was het ook raak in de 2e ronde, dus hoop dat jullie mij allemaal na gaan doen yeahh! B-) hihi.

Ik voel me nog steeds prima, niet misselijk ofzo. Eet wel wat minder lijkt het. En voel nu ik op de bank plof voor het eerst vandaag mijn buik net eventjes. Voelde wel toen ik de trap op liep bij een winkel, dat ik merk dat er iets groeit, haha.
Lies (Gast) - schreef op 05-04 om 15:52
Wat leuk Tess, zo de 2e ronde was het raak dus, Goed zeg !
manuela93 - schreef op 05-04 om 16:00
Als het goed is, is vandaag mijn innesteling.
Kheb nog geen last van me buik gehad dat had ik woensdag wel.
Maar heb wel al de héle dag hoofdpijn en het houd maar niet op.
Hopelijk een goed teken!
X
blacksunday - schreef op 05-04 om 18:32
Wat duren dagen, weken en maanden nu ineens lang he..pffff mijn eisprong is pas volgende week zondag volgens de brabbelskalender, duurt laaaaaang! En daarna duurt t weer zo lang tot mijn nod...blehh ik ben er nu al flauw van. Ik heb echt megaveel respect voor de meiden die al zoveel rondes wachten..
Tess90 - schreef op 06-04 om 00:07
Ja Lies, echt megasnel. TOen ik het mijn moeder vertelde, zei ze dat ik dat van haar heb.. ze kon bij alle 4 de kinderen plannen in welke maand ze jarig zouden zijn. Ze heeft ze ook goed verdeeld moet ik zeggen

Hmm ben benieuwd Emmy! Geen steken gehad in je buik? En het kan ook nog morgen he, het is in zon kalender maar een gemiddelde.

Ahhhw Blacksunday, hou vol! You can do it B-) ik duim voor je, echt!!!
libelle - schreef op 06-04 om 00:39
Tess en zusje wel hierop blijven he ik wil namelijkk graag weten of jullie een jongetje of meisje krijgen...wanneer weten jullie dat en willen jullie het weten? Volgens mij is dat al gevraagd maar ik heb niet meer terug gelezen
blacksunday - schreef op 06-04 om 18:02
Was t bij jullie vandaag ook van dat fijne weer? Ik word daar echt blij van! Zag mezelf al helemaal lopen met een kinderwagen en een parasolletje, hahahah hoe sneu
Tess90 - schreef op 06-04 om 18:55
Hahaha jaaaa ik blijf hoor. Door het mooie weer ben ik wel meer buiten, en minder spammerig op dit forum, maar ik ben niet zomaar weg hoor!

Ik kreeg vanmorgen mn broek maar amper dicht..... Had laatste dagen lekker jogingbroek aan, en paar keer een legging met lang shirt/vest, en nu weer een broek.. buikje begint al wat te groeien daar beneden! Schijnt idd te kunnen. Pff, wel gek hoor! En moet veel plassen  hahaha!

En ja, hier ook prachtig weertje! Met de paardrijleskindjes heerlijk buiten gereden in het zonnetje! Whaha Blacksunday, daar had ik nog niet eens aan gedacht
blacksunday - schreef op 06-04 om 19:01
Ik wel maar komt ook door de kleine van mn vriend. Die is hier elk weekend en vandaag gingen we lekker naar de speeltuin wandelen.  Toen zag ik t al helemaal voor me..door hem wil ik nog meer heeeeel graag een kindje van mezelf. Kind van een ander is toch anders. .
Tess90 - schreef op 06-04 om 19:02
Ja precies. Dat hebben wij niet. En wanneer ik met de paarden bezig ben, ben ik dáár mee bezig. Ik heb dan wel 24 kids om me heen minstens, dus moet goed opletten!
blacksunday - schreef op 06-04 om 19:06
Ahh jii hoeft iig niet meer bij te houden wanneer je eisprong is enzo, haha, jij gaat al voor t echie
Tess90 - schreef op 06-04 om 19:45
Ja precies, gek is dat, kan er nu tot de echo lekker naar uit kijken... geen stress meer, voelt stuk fijner kan ik je vertellen!! Maar ik denk met jullie mee hoor!!  echt!!!
sabje - schreef op 06-04 om 22:57
ach inderdaad lekker genietten vd mooie weer. em gedachten op 0.
maar blijft mooeilijk maar we gaan door.
wat leuk tess dat je genoeg afleiding hebt, en wat leuk dat jou buikje nu al groeit hihi dat is leuk moet je elke week maand gotos maken hihu en wij haden laatst die foto schoot en zij tegen die mensen meiden tot over paar maanden met dikke buik lijkt me zo leuk paar gympies dr op haha prachtig, hellaas moet ik nog ff wachten, hoelang blijt zaad van een man is het lichaam van een vrouw? dit is ons klusweekend en de brabbels klander zegt morgen 65%maandag 68% dag kans dus wat is beste datum man lief moet maandag hellaas wel vroeg naar het werk. hoop dat het het ons ook keer gegunt is in maand 7.
nu Blood Diamand aan kijken wat een film die kind soldaten zeg.
gr sab
Tess90 - schreef op 06-04 om 23:51
Haha ja zal binnenkort eens beginnen met foto's maken idd! Hmm spannend hoor jullie weekend! Geniet ervan he!!!!  pff ik ben moe en mn buik zit vol.. leuk hoor, stakende darmen als je zwanger bent.. vreselijk...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan