Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Light22 - schreef op 07-04 om 10:38
heyy meiden, duurde even maar vanaf morgen ben ik weer volop aanwezig
Mijn vriend was dit weekend gewoon thuis (moet hem de hele week missen ivb met werk) en heb net me eisprong zeker weten gevoelt. Ik dacht dat ie Woensdag evt zou komen (had ook rekening gehouden met ontpillen) maar ik voelde hem net duidelijk, en Vrijdag + gister goed geklust eraan haha. hoop nog maar nergens op.. maar ik ben wel benieuwd haha.
wij krijgen zo visite(fam. uit Belgie) dus zal morgen weer actief aanwezig zijn.
(kon via me mobiel niet de berichten terug lezen) maar dat ga ik nog doen
1132 antwoorden en 45364463x bekeken
libelle - schreef op 07-04 om 10:48
Fijn dat die kwam terwijl je vriend er nog is...nu afwachten en hopen!! Beetje rare vraag maar ik ben nu ook op mijn eisprong aan het wachten maar wat voel je dan? Ik weet niet hoe ik dat moet aanvoelen.

Wij zijn verhuist...heerlijk huis alleen de kat moet nog een beetje wennen arme dier
Tess90 - schreef op 07-04 om 10:51
Ahh Light22 goed bezig!!  hihi ben echt zo benieuwd!!!! Ik ga vanmiddag bij een commode en ledikant kijken... landelijke stijl, whitewashed, met overal tekst op in landelijke zwarte letters: mijn bedje, truitjes, broekjes, sokjes  superleuk!

Ik voel mijn eisprong niet. De meeste vrouwen niet schijnt.. dus als ik daarop had gewacht zou ik waarschijnlijk nooit kids krijgen haha. Ik dus geen ervaring mee.... Ahh de arme ziel  ver weg verhuisd? Wel gechipt? Dan kun je hem in ieder geval weer vinden alsie wegloopt!
Tineke - schreef op 07-04 om 11:42
Hoi hoi allemaal,

Was een poosje uit de lucht maar nu doet mijn computer het weer :-)
Ik ben ongesteld geworden vorige week dus volgende keer beter ;-)


Liefs Tineke
Tess90 - schreef op 07-04 om 11:55
Ahh nou volgende ronde beter Tineke! Moed houden =)

Ahh lekker Poesh, juist goed voor je om zo druk bezig te zijn. En zeker met dit lekkere voorjaarsweertje in het verschiet! Hmmm  Zal wel ontpillen zijn joh. Noteer het even, en maak je er verder niet druk om. Kun je later altijd nog terugvinden hoe je cyclus zijn ritme weer vond! Ik ben al 2 jaar niet aan de pil, en daarvoor ook heel slecht, maar heb het zelf de ene keer ook erger dan de andere keer.. Lichaam is een gek ding!
Tineke - schreef op 07-04 om 12:10
Komt helemaal goed, hebben afleiding met de voorbereidingen van de bruiloft.

Maar Tess jij nog van harte gefeliciteerd :-) leuk zeg
Tess90 - schreef op 07-04 om 12:14
Ohhhh nou kan niet beter, superleuk!! Jij ook gefeliciteerd dus. Ja dankjewelll, echt superleuk is het inderdaad! Maar merk nog niet zoveel verder van in mn buik zelf. Meer die andere dingen eromheen. Kan niet wachten om het kindje zelf meer te voelen of mn buik iets boller te zien worden. Gewoon een klein beschaafd bol buikje vind ik leuk!
Light22 - schreef op 07-04 om 12:19
Libelle ik voelde het aan een pijnlijke druk rechts onderin bij me buik. Dat na 5/10min weg ging.

Thanks Tess90 ik laat het zeker weten maarja this nu maar wachten he haha. Succes met shoppen!! klinkt echt leuk!

ik spreek jullie morgen weer!
wens jullie nog een fijne zondag toe!
Light22 - schreef op 07-04 om 12:19
Libelle ik voelde het aan een pijnlijke druk rechts onderin bij me buik. Dat na 5/10min weg ging.

Thanks Tess90 ik laat het zeker weten maarja this nu maar wachten he haha. Succes met shoppen!! klinkt echt leuk!

ik spreek jullie morgen weer!
wens jullie nog een fijne zondag toe!
Light22 - schreef op 07-04 om 12:20
Libelle ik voelde het aan een pijnlijke druk rechts onderin bij me buik. Dat na 5/10min weg ging.

Thanks Tess90 ik laat het zeker weten maarja this nu maar wachten he haha. Succes met shoppen!! klinkt echt leuk!

ik spreek jullie morgen weer!
wens jullie nog een fijne zondag toe!
Light22 - schreef op 07-04 om 12:22
oh.. ging wat met me mobiel mis! sorry meide
Tess90 - schreef op 07-04 om 12:27
OVerdrijven is ook een vak  fijne zondag!
Fims - schreef op 07-04 om 13:03
Hallo dames!

Wat leuk Tess, ik wil ook babyspulletjes shoppen  Lijkt me super leuk! 

Ik heb hier het gevoel dat ik alweer ongesteld moet worden... Zit nu weer op dag 24 van mijn 2e ronde. Eerste ronde was 24 dagen... Ik hoop dat de ongi op zich laat wachten, anders is het wel een korte cyclus. Hoop natuurlijk liever dat die helemaal niet komt  

Ik hou jullie op de hoogte! 

P.S. Ja Libelle echt bijna dezelfde situatie! hihi Welke ronde zit je nu?
Poesh - schreef op 07-04 om 13:13
Fims met korte cyclussen heb je vaker kans ;-)
Fims - schreef op 07-04 om 13:16
Nou dat schijnt dus niet zo te zijn want dan zitten er te weinig dagen tussen je eisprong en je menstruatie en dan is je luteale fase te kort en kun je heel moeilijk zwanger raken... Zegt Google.
Tess90 - schreef op 07-04 om 13:28
Poesh zegt ook niet méér kans, denk dat ze bedoeld: váker kans. Omdat jij dan vaker ongesteld word t.o.v. iemand met een cyclus van meer dan 40 dagen.

Zeker leuk, dat shoppen!  we zullen zien. Ik hoop voor je dat je heel lang niet meer ongi hoeft te worden Fims.
Poesh - schreef op 07-04 om 13:49
Cyclus van 24 dagen is nog lang genoeg vanaf de cyclus 21 dagen wordt is het inderdaad moeilijker.. Maar zoals Tess, zei bedoelde ik meer op vaker kans, buiten ik die een cyclus van 40 dagen heb gehad Mijn nod valt nu al in mei terwijl ik nu nog naar het einde van mijn ongesteldheid loop. Dus ik heb maar elke maandenhalf een kans terwijl jij elke maand of zelfs vaker.
Ik heb ergens gevonden, een tijdje terug, dat je cyclus tussen 21 en 40 dagen moet liggen.. Alhoewel er nog vele zwanger geraken met een cyclus van 45 dagen ook.. Omdat bij lange cyclussen niet altijd een eisprong plaats vind..
Maar ik heb al zoveel gelezen, dat ik zeg, ieder lichaam is anders, panikeer niet en geniet van je vele kansen het wachten duurt telkens minder lang voor jou..
De andere kant begrijp ik ook wel hoor, ik zit liever alle 40 dagen met mijn ongie dan alle 24 dagen.. Maar het wachten...
Mollie - schreef op 07-04 om 13:57
Ik had na het stoppen met de pil cyclus 27 dagen toen ongi (eerste ronde) nu tweede ronde hopelijk geen cyclus.
Denk dat ik gewoon wacht op nod dat zeg ik nu vroegtijdige test wel in huis
Fims - schreef op 07-04 om 14:43
Ja, dat is waar! Het wachten duurt minder lang, dat vind ik wel heerlijk. Maar ik weet wel dat mijn eisprong 2 april was, en dan zitten er te weinig dagen tussen de eisprong en de menstruatie. Dan heeft het eitje te weinig tijd om zich te nestelen. Ach.. Eerst maar eens even aanzien.
Kan ook nog ontpillen zijn.
Spannend hè meiden.
Poesh - schreef op 07-04 om 18:31
Fims, heb je ovulatietesten gebruikt dat je dit zo zeker weet?
Temperaturen heb ik geen ervaring mee, maar het slijm kan je nog behoorlijk op een verkeerd spoor brengen...
Bloem (Gast) - schreef op 07-04 om 19:09
Hallo Allemaal,

Mijn vriend en ik hebben al heel lang een kinderwens.
Hij is 27 en ik 23. We stellen het continu uit. Dit komt ook omdat ik last heb van paniekaanvallen sinds mijn 18e. Daarnaast ben ik een giga stress-kip, Mevrouwtje piet-precies in het huishouden en een gigantisch negatieve denker! Alles wat ik denk link ik gigantisch negatief! ( voor dit alles heb ik therapie).
Nu zullen sommige denken van ''zul je dan wel aan kinderen beginnen en niet eerst wachten tot dit alles minder is''. Die reactie snap ik volledig! Maar goed ik en mijn vriend zijn er gewoon volledig klaar voor! Ik zeg ook continu tegen mijzelf ik wacht eerst tot de bouwvak.. dan is het bouwvak en dan zeg ik weer ik wacht eerst tot het kerst is!
Nou dit ben ik helemaal zat wij willen er voor gaan! Hebben dan ook in februari besloten er voor te gaan. Een hele spannende maand met veel gestress en negatieve gedachtes! Kan ik wel een voor een kindje zorgen? etc etc .. toen bleek ik 1.5 week overtijd! een test gedaan en niet zwanger werd eigenlijk de dag erna ongesteld.. in maart er niet mee bezig geweest! weer gezegd ik maak eerst de therapie af en dan gaan we er weer voor! Begin april dacht ik HALLO ik ben dit zat ik cijfer me zelf niet langer weg we gaan er gewoon voor! Ik vind het dan ook heel erg spannend! En hoop dat ik bij jullie mijn spanning mag/kan delen!

Groetjes
Poesh - schreef op 07-04 om 19:32
Bloem,

eerst en vooral welkom hier en natuurlijk kan je hier je spanning en gevoelens kwijt. Dit doen we hier allemaal
Voor de rest, als je moedergevoel zo sterk is, waarom dan wachten, ergens is het dan een teken, denk ik dan, dat alles wel goed komt je bent de goede richting aan het uitgaan, je bent in therapie.. Dus ik snap wel dat je er gewoon voor wilt gaan!
Ik stelde het ook eerst steeds uit, wachten tot na de feestdagen, wachten tot de werken gedaan zijn.. En wat raad je? We zitten nog altijd voor een deel in de werken, ok groten deels is het afgewerkt, maar ook wij hebben besloten om er niet meer mee te wachten.
En de vragen, zal ik wel een goede moeder zijn, goed kunnen zorgen voor een kindje.. Dat bewijst juist dat je er verantwoordelijk voor bent! en dat je het goed zult doen! Ik denk dat iedereen die vragen wel eens heeft.. Je weet tenslotte niet wat er op je af komt, wat het allemaal teweeg zal brengen..
Mollie - schreef op 07-04 om 19:46
Bloem, zo herkenbaar ik heb ook angst en paniekklachten. Ik slik medicatie en praat nog elke week met iemand. Doordat ik medicijnen slik zal ik in het ziekenhuis moeten bevallen en krijg ik meer ondersteuning dat vind ik wel een prettig idee. Heel mijn leven staat in het teken van angst maar wil ook graag moeder worden. Ik ben net 31 geworden. Ik zit nu in mijn tweede ronde ook gaan we flink verbouwen in juni. Ook ik ben erg negatief ingesteld en erg overgevoelig. Ik heb mijn wens met de huisarts besproken en zij voorziet geen problemen. Wel zal ik angstig zijn tijdens de zwangerschap en ben ik natuurlijk ook bang voor de bevalling. Al met al wil ik er graag voor gaan. Jij ook succes Bloem! Ik denk altijd maar laat de natuur zijn werk doen dan komt alles goed! X
Light22 - schreef op 07-04 om 19:52
Hey Bloem,
Aller eerst ook namens mij van harte welkom!
voor de rest sluit ik me helemaal bij Poesh aan!
Fims - schreef op 07-04 om 19:53
Welkom bloem!

Dames vergeet niet, dat jullie de beslissing nemen dat je klaar bent voor een kindje en er nu voor wilt gaan ook moed kost en betekent dat je best een sterke vrouw bent! You know you can do it! Mocht je daar aan twijfelen dan geven we elkaar hier moed poesh: ja ik had het beide keren gevoeld en voor de zekerheid een ovulatie test gebruikt om te kijken of ik het echt zelf kon voelen en die gaven positief aan. Vandaar. Maar ik denk dat ik me vooral gewoon niet zo druk moet maken... In principe kan ik nergens iets op baseren zo in de 2e ronde. Eerst maar eens in een normaal ritme komen...
Fims - schreef op 07-04 om 19:56
Ohja... Het kan natuurlijk ook nog innesteling zijn vandaag wat ik voel. Hehe, is wel 5 dagen na de eisprong en ik ben ook nog niet ongesteld geworden gelukkig
Fims - schreef op 07-04 om 20:09
Ik heb gelezen, 5 tot 8 dagen na de eisprong. De meeste vrouwen voelen dit niet. Maar je kan wat krampjes voelen. Dat had ik wel. Ook kun je een beetje bloed verliezen, maar dat komt ook niet heel vaak voor hoor.
Light22 - schreef op 07-04 om 20:14
oke, dank je wel Fims
nou ik zie het dan vanzelf wel.. wel of geen menstruatie duidelijker kan het niet worden denk ik haha.
Poesh - schreef op 07-04 om 20:32
Het kan van alles zijn he Fims
Inderdaad je er niet druk in maken, geen ongie is positief alle sinds
bloem (Gast) - schreef op 07-04 om 21:27
ik lees heel vaak de vraag : Wanneer weet ik wanneer de eisprong is? Ik zie het aan het zo genoemde cervisslijm.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36