Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

libelle - schreef op 07-04 om 21:31
Welkom bloem! Jeetje jij bent al lang samen! Goeie instelling 'we zijn nog jong en zie wel wanneer het komt' thats far from a negative thought

Thanks angel! Ja het wordt een bijzonder kindje. In nieuw zeeland geboren en de ouders half nederlands en half jamaicaans want mijn vriend is jamaicaans Fijn dat je weet dat je kinderen kan krijgen thats half the battle .

Fims, ik zit nu in de tweede ronde net als jij en ik heb waarschijnlijk gisteren mijn eisprong gevoelt beetje zeurderig gevoel in mijn onderbuik maar ik kan het mis hebben hoor! Dus nu wachten tot 23 april dan kan ik testen
1132 antwoorden en 45351948x bekeken
Mollie - schreef op 07-04 om 21:44
Ik slik al jaren zoloft anti-depri ik vrees dat ik dat heel mijn leven moet slikken. Het is inderdaad vallen en opstaan. Sinds 2 jaar heb ik ook mijn eigen bedrijf dat brengt ook een hoop rust met zich mee. Mijn vriend en ik zijn bijna 7 jaar samen en hij is ook 31. We willen graag kinderen maar realiseren ook dat het voor mij anders is dan anders. Mijn huisarts ondersteunt mij juist heel erg en weet ook dat ik daar altijd terrecht kan. Het ziekenhuis is ook bekend met zwangere vrouwen in combinatie met angst en paniek. Ik zal vaker controle krijgen omdat ik medicijnen slik.
Maar al met al zal het heftig worden maar kindloos blijven door angst is volgens mij niet de juiste insteek. Komt goed bloem. Ik heb nod 21. Nu tweede rond na 15 jaar pilgebruik. X
bloem (Gast) - schreef op 07-04 om 22:02
Ik heb een onregelmatige cyclus! Ik heb vanaf mijn 14e tot 18e de pil geslikt! Hiermee gestopt vanwege micraine aanvallen en ik slikte hem niet altijd correct! Daarna overgestapt op de nuvaring! Heel fijn in gebruik maar die hormonen ooooo een hel! Mijn angst/paniek/onzekerheid werd alleen maar erger!! Ik ben daar vorig jaar augustus mee gestopt! toen altijd condooms gebruikt dus volgens mij ben ik helemaal hormoonvrij! Nu gaan we ervoor!!
sabje - schreef op 08-04 om 08:09
hoi boem ook welkom namens mij.
jeetje wat heftig maar ook leuk bloem zolang samen en al zo veel gedaan en berijkt in het leven dan komt dit vast ook wel goed.

ik heb weekend vrijdag en vdag net hihi lekker geklust. morgen op de brabbel klender is de ovuluatie dus ben zi benieuwd. dan gaat het wachten weer in dit was maand 7, weetje wat wel raar was had ook nog even zon evaluatie test gedaan vanacht om 24.30 maar die gaf negatief aan,terwijl de brabbel kalender vdaah de beste en meeste vruchtbare dag aan geefd.
bloem (Gast) - schreef op 08-04 om 09:00
Lieverds ik zou echt niet uitgaan van de data die brabbels of welke app dan ook aangeeft! Dan zou ik volgende week het meest vruchtbaar zijn maar mijn eisprong verschilt echt paar maand. Ik ben ongesteld geweest van 31 maart tot 4 april..ik weet zeker dat ik nu in mijn meest vruchtbare periode zit. Ik was gisteren de hele dag heel "nat" en had erg laat van slijm wanneer ik het tussen mijn vingers nam was dit heel rekbaar.! Klussen dus
Brabbels - schreef op 08-04 om 20:01
Klopt, als je leest wat wij schrijven over de app en hoe we tot de data komen lees je ook precies waarom deze apps onbetrouwbaar zijn op individueel nivo. Onze 'calculator' geeft juist aan dat de spreiding erg groot is en dat de vruchtbare dagen erg kunnen fluctueren.

Ik ben erg trots op onze kalender juist omdat deze daar rekening mee houdt en je niet zomaar wat data voorschotelt op basis van je laatste menstruatie + cyclus - 14 dagen maar op gedegen Europees onderzoek.
Fims - schreef op 08-04 om 09:12
Hee sabje, klopt wat bloem zegt. Het kan anders zijn bij jou. Als je die ovulatietesten gebruikt moet je eigenlijk vanaf dag 10 van je cyclus elke dag op dezelfde dag testen envooral ook goed naar je lichaam luisteren
sabje - schreef op 08-04 om 09:39
dus jullie zegen als deze maand niet gelukt is alleen op een evaluatie testen en zelf berekenen.
af en toe snap ik hellemaal niks meer van me lichaam, ik voel ook geen eiersprong, omdat il last heb van spastieche darmen voel ik alleen me darmen romelen.
afwachten dus pff.
bloem (Gast) - schreef op 08-04 om 09:43
Mijn tip is houd je vocht daar beneden in de gaten daar kan ik het aan zien! Haal gewoon dagelijks wat slijm uit je vagina plaats dit tussen twee vingers en haal dan je vingers uit elkaar als er een soort sliertje tussen je vingers komt ben je hardstikke vruchtbaar! Klinkt beetje vies maar je moet er wat vóór over hebben
Tess90 - schreef op 08-04 om 09:46
Precies.. En gewoon wat breder spelen dan die paar dagen. Desnoods ga je 2 weken om de dag seksen, dan kan het bijna niet missen haha. Kalenders zijn gemiddelden. Ik heb hem wel gebruikt, en hij klopte bij mij ook aardig, maar heb wel gecheckt met slijm van daarbeneden..
Dreamer - schreef op 08-04 om 10:50
Ik had nooit verwacht dat zwanger worden zo 'moeilijk' zou zijn.
zit nu in ronde 2..Nod 15 april en heb al sinds vorige week het gevoel alsof ik dik ongesteld moet worden! Mijn man vind mij huneurig en alle klachten die ik ervaar kunnen zowel voorbode van ongesteld worden of zwangerschap klachten zijn! Ik voel alles in mijn lijf! Vermoeiend
Doordat ik vorige keer 1 dag voor nod ongesteld werd met ongeveer de zelfde klachten verwacht ik het dit keer weer! Nog een week en ik weet meer!
Poesh - schreef op 08-04 om 12:46
Inderdaad bloem, die apps zijn een gemiddelde... Als je een regelmatige cyclus hebt kun je dit gerust gebruiken lijkt mij.. Maar als je nog niet goed weet hoe of wat je cyclus is...
Ik heb besloten om gewoon heel die 40 dagen 2 a 3 keer in de week te klussen... En we zien wel wat het geeft ook wel enkel als we beide echt zin hebben, want als je geen zin hebt ben je minder vochtig en kunnen de zaadjes minder omhoog klimmen
Dus hou je libido hoog en laat die apps voor wat ze zijn, zeker als je nog maar in ronde 2 zit.. Ik zit nu zelf ook in ronde 2 en ga gewoon zo te werk gaan. Op deze manier denk ik er ook iets minder mee bezig te zijn..
Ik heb ook een app staan die mooi mijn NOD behoudt berekent op die 40 dagen.. Maar naar die ovulatie kijk ik totaal niet... Je kunt er ook invullen of je die dag geklust hebt, dit ga ik deze maand wel eens doen.. Om zo te kijken of ik iets terug vind in de zin die ik heb.. Naar het schijnt heb je rond je ovulatie zowieso meer zin.. We will see
Fims - schreef op 08-04 om 13:36
Hee dreamer, ik heb hetzelfde. Heel erg buikkrampen alsof ik ongesteld moet worden. Vrijdag mijn nod... Maar normaal heb niet zoveel tijd van te voren al last. Hoop niet dat ik dit nu elke maand krijg!
Tess90 - schreef op 08-04 om 13:38
JA zulke vragen heeft iedereen denk ik.. ik zit er ook weleens over na te denken.. zeker als ik kijk als je meerdere kinderen hebt, hoe doet iedereen dat toch??

Ahhhh joh Dreamer, je zit pas in ronde 2!!!! De meesten zijn binnen een jaar wel zwanger, dus dan kun je nog wel 10 keer zo in de stress zitten.. =( niet nu dus al de moed laten zakken. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Toen ik de 2e ronde heeeel eerlijk was tegen mezelf, voelde ik geen rare dingen. Als ik ze wilde voelen wel, maar als ik realistisch bleef kijken kon het echt vanalles zijn! Dus lekker afwachten, je weet maar nooit
Sophia - schreef op 08-04 om 20:03
Ik had wel een positieve ovulatie test en daling van de basale temperatuur op de zelfde dag als op brabbelskalender mijn eisprong was. Ik had ook vruchtbare slijm rond die dag. Maar het is inderdaad bij elke vrouw anders. Misschien is het beter om een paar methodes te combineren? Ik doe het wel omdat ik al langer bezig ben. Als je pas tweede cyclus probeert, maak je geen zorgen en geniet van het klussen! Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan, meiden.
Veel succes allemaal!

Liefs,
Sophia
sabje - schreef op 09-04 om 08:56
hoi sophia
ik ben ook al 7 rondes bezig om zwanger te worden, en dacht inderdaad laat ik is allebik tegerlijk doen en het weekend lette op de brabbels klander en en evaluatie test doen, mescie was die evu test wel niet betrouwbaar ach neem het wel met koreltje zout en niet te veel op focussen en maar weer afwachten, af en toe snap ik dr niks van. ook dat tempraturen dat vergeet ik geoon. hij licht naast me bed. maar dat helpet niet.
we zien het wel weer.
sabje - schreef op 09-04 om 08:59
dus brabbels
mechien was die evutest wel nie zo betrouwbaar maar na de 10 de dag vruchtbaar dat klopte bij jullie op de kalende precies. en witte vocht heb ik bijna niet dus daar kan ik niet op letten dames.
dus wachten nu weer af, tot einde vd maand.
Fims - schreef op 09-04 om 10:04
Als je om de dag klust, kan het niet mis gaan. Maar ja, het met leuk blijven, wij hebben ook wel eens geen zin. Jammer dan. Komt vanzelf wel!
Ik zit nu op dag 26 en derde dag buikpijn alsof ik ongesteld moet worden... En pijnlijke tepels. Vrijdag zit ik op 28, dus dan maar even testen... Maar wie weet heb ik na die eerste ronde van 24 dagen nu wel een veel langere. Het maakt me wel erg zenuwachtig bah!
libelle - schreef op 09-04 om 10:58
Welke laten weten fims als je gaat testen
libelle - schreef op 09-04 om 11:00
welke= wel
*Wel laten weten he Fims, als je gaat testen
Dreamer - schreef op 09-04 om 11:31
Libelle! Zo herkenbaar, mijn man en ik hadden de afgelopen maand ook alle dagen netjes om de dag gedaan behalve de twee belangrijke dagen met de hoogste kans! Hoe dat toch kan!?

Ik heb al de hele week het gevoel alsof ik ongesteld wordt, ik sta er mee op en ga er mee slapen. Je let nu natuurlijk ook op alles wat je in je lichaam voelt. 
Ik heb van veel mensen gehoord dat het wel een jaar duren kan en ik zit net in ronde 2.
Ik zie het wel en wil me er niet meer zo druk over maken. 
Soms wel moeilijk het lijkt alsof ik deze maand meer voel dan de vorige maand en ook andere dingen. 
Min of meer met mijzelf afgesproken dat ik me pas druk moet maken als ik misselijk wordt!
Heb namelijk een zeer gevoelige maag! 

Nog een paar dagen voor NOD! hopelijk blijf het inderdaad N.O
Tess90 - schreef op 09-04 om 12:16
Ben benieuwd Fims!!

Libelle: Whahah, het is echt verschrikkelijk rond DIE dag. Ik wilde ook niet dat het een obsessie zou worden, maar ook op DE dag had manlief geen zin. Ik trok alles uit de kast  hij zei: je wil wel erg graag vandaag?? Ik zei: Euhmm ja. Dit is vandaag DE belangrijke dag... Voor onze grote wens. En ik wilde je er niet mee vermoeien, maar hier kijk ik nou al de hele tijd naar uit, en dan ben je MOE... Hij vond het wel grappig, en heeft de wekker gezet. Die ochtend om 05.00 voor het werk aan nog even bezig geweest (vraag niet hoe, ik sliep nog half) maar goed, het lukte. En ik weet natuurlijk niet of het juist DIE keer was dat het raak was, maar ben maar wel mooi zwanger hahahaha!!

Spannend ja Dreamer, nog maar een paar daagjes! Wat gaan de weken snel...
Light22 - schreef op 09-04 om 13:13
Hahaha geweldig Tess90 hoe je dat voor elkaar krijgt  
Ik heb het zelfde al Libelle nu, vaak na het toilet toe (echt zeker 8x op een dag als het niet meer is..) buikkrampen/steekjes alsof me menstruatie door moet komen.. maar dat lijkt me sterk zo snel! al sluit ik niets uit.. want ik vertrouw me lichaam niet meer na de laatste keer dat ie me voor de gek hield! afschuwelijk!  
Och ja en veel lucht op boeren en windjes laten, en vanmorgen een streep van onder... tot net onder me navel ontdekt (maar dat zegt mij eerder gezegt helemaal niet... heb het alleen nooit eerder gehad vandaar)
En ik kan de hele dag wel door slapen!

En toch ben ik echt reuze bang dat me lichaam me 'weer' voor de gek houd!
en zoveel ben ik er overdag niet meer mee bezig.. probeer het juist los te laten omdat ik ook geloof dat als je ontspannen bent, het eerder zal gaan lukken dan dat je je alleen maar daarop aan het focussen bent (of ik heb het mis?)
Fims - schreef op 09-04 om 13:39
Ja Ik heb precies hetzelfde. Voel me echt anders dan anders, maar ik probeer mezelf maar de hele tijd voor te houden dat het nog steeds van het ontpillen is.
manuela93 - schreef op 09-04 om 13:45
Ik voel dus helemaal niks. (meer)
En dat maakt me zooo onzeker.
A.s sondag 14 april is mijn NOD.
Heb echt het gevoel dat ik niet zwanger ben.
Ik wacht tot woensdag 17 april totdat ik een test doe.
Ik ben zenuwachtig!
En klinkt misschien raar maar wil zo graag nu buikkrampen voelen :$ dan voel ik me tenminste wat zekerder hierover!

X
Light22 - schreef op 09-04 om 13:46
Ja inderdaad Fims, dat doe ik ook. Weet wel dat ik me eisprong heb gevoelt.. in dat weekend dat we bezig waren... maar als zelfbescherming voor evt. teleurstelling houd ik dat ook gewoon in me achterhoofd. Wacht gewoon (ongeduldig) af op me nod, al is dat wachten wel knap irritant.
Light22 - schreef op 09-04 om 13:52
Hey Emmy19, dat kan ik me ook voorstellen inderdaad!
Ik zal voor je gaan duimen! Als ik jou was zou ik er niet zoveel op gaan letten, want je kunt nu sowieso toch niets meer doen dan afwachten
Ik ga duimen voor je meid!
mijn nod is 24 April,.. dus nog 15 dagen voor ik meer weet (iedere dag is er echt 1 te veel, zooooo ongeduldig! en nieuwsgierig!)
manuela93 - schreef op 09-04 om 14:38
Dankjewel Light22!
Ik zal ook voor jou duimen!

X
libelle - schreef op 09-04 om 13:52
Haha geweldig dreamer en tess, ben blij dat ik niet de enige ben! Net toch nog even gespeelt dus heb niks te klagen .
yay spannend voor de mensen waar de nod nu dichtbij komt succes, ik ga weer slapen fijne dag daar!
Mollie - schreef op 09-04 om 13:54
Daar ben ik weer ik schrijf op twee forums niet zo handig dus. Vandaag weer mega krampjes en mijn tepels doen echt pijn. Ik heb zaterdag pas mijn eisprong gehad dus als het raak zou zijn lijkt het me wel heel vroeg dat mijn lichaam daar al op reageert. Ik vrees dat het nog steeds ontpillen is. Weet iemand hoelang dat ontpillen duurt, ook constant het gevoel ieder moment ongesteld te moeten worden. Pfff wat een ellende die onzekerheid  xx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan