Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Light22 - schreef op 11-04 om 11:51
Nou uitslapen moet kunnen he Tess90! haha.
Ben blij dat je buikpijn weg is! dat wordt zo je in de avond lekker laten bedienen door jouw mannetje haha laat je maar lekker goed verwennen dan!

Ja, vrijdag is erg vroeg inderdaad! maar goed wel leuk dat hij er ook zo mee bezig is! En zo blijf ik in iedergeval tot 'DE' datum dat het wel kan nuchter idd haha, allebei dus blij, hij zijn test en ik me nuchterheid 
1132 antwoorden en 45352517x bekeken
Tess90 - schreef op 11-04 om 12:12
Zo is dat! En idd, hij staat nu ook alweer af te wassen, lief he. Nou spannend, succes!
sarah7 - schreef op 11-04 om 12:17
Ja het is echt heel spannend tess!! En wat goed dat je lekker uitgeslapen hebt!! Ik heb de kleine net naar de kinderopvang gebracht en ben zo moe dat ik alweer in bed lig met mn misselijkheid. .ik ben wel echt blij met jullie dames!! Fijn dat we elkaar kunnen steunen en dat we met elkaar mee leven terwijl we elkaar niet echt kennen alleen via dit forum dan!! En dat je ziet dat je elkaar gunt..terwijl je soms met je eigen vrienden dit niet mee kan man..heel jammer!!

Ik heb vandaag een bel afspraak met mn fertiliteit arts ff kijken wat ze hiervan gaat vinden! Dames ik hoop dat het bij jullie ook zo snel mogelijk raak zal zijn en anders moeten we het gewoon even afwachten. .maar het wachten maakt het zo moeilijk maar dat komt wel goed we sleuren elkaar er gewoon door heen!!!
Mollie - schreef op 11-04 om 12:37
Veel te lezen net wat een onzekere periode he meiden?!
Naast pijnlijke borsten en onder rugpijn nu ook mega stinkplas. Ik heb op internet gevonden maar kan weinig vinden. Ik denk dat mijn geest iets wil en dat uit door mijn lichaam met andere woorden ik praat mezelf zwanger pffff. Denk dat ik er teveel mee bezig ben ik kan woe al vroegtijdig testen denk toch dat ik dat weer ga doen! Succes!!
sarah7 - schreef op 11-04 om 13:21
Mollie ik ben er ook veel te veel mee bezig. . Alleen ik ben zo misselijk dat kan je je toch niet inbeelden! Als ik dus ergens anders mee bezig ben en ik krijg opeens zo'n vlaag van misselijkheid dan is het toch echt zo een niet omdat ik het wil
Lies (Gast) - schreef op 11-04 om 12:59
Hallo Dames, daar was ik weer, na een weekje geleden haha.

Ik heb volgende week zaterdag mijn niet nod .
Zal denk ik volgende week vrijdagochtend testen  

Ik kan al een paar nachten niet slapen en heb vreselijke honger, gevulde eieren haha.
Voor de rest enorme steken in me borsten aan de zijkant/oksel.

Hmm ben benieuwd ..
Mollie - schreef op 11-04 om 13:35
Toch denk ik dat je geest soms sterker kan zijn dan je lichaam vaak onbewust
sarah7 - schreef op 11-04 om 13:38
JA dat kan idd..nou arts wik dat ik morgen ochtend ff een test doe..aks die negatief is moet ik volgende weeklangskomen. ..hmmm
Light22 - schreef op 11-04 om 15:29
Sarah7 hoop voor je op goed nieuws.

ben net thuis van ff winkelen met me moeder (me vriend is zaterdag jarig en me stiefvader binne kort) ik kon haast geen stap meer zetten! mie! niet normaal, en misselijk waar je u tegen zegt pff
zo gaat het goed.. en uit het niets komt het erg duidelijk opdagen. hebben jullie dit ook zo? dat het ff ophoud en daarna volop weer aanwezig is? ben blij als ik vrijdag ff die test ga doen ff nuchter worden is ook ff goed! me lichaam moet ff afkicken van me jeeetje pfff
Dreamer - schreef op 11-04 om 15:52
Iedereen bedankt voor de felicitaties,
Door de visite er minder aan gedacht wat wel fijn was (ondanks een vriendin die er was 7 maanden zwanger is  ), ben wel lang misselijk geweest. Maar misschien was het dan toch 'stress'
Had net het gevoel alsof ik ongesteld werd en begon te lekken maar zag toen ik ging plassen alleen maar wit verlies. 
Merk wel aan mijzelf dat ik was humeurig ben en wat minder kan hebben als normaal. Maar ja na al dat pil gebruik kan het best zijn dat ik nu weer echt last van hormonen heb voor ik ongesteld wordt. 
Het is dus nog onduidelijk, maar dat is goed! 15 april NOD we zijn er bijna, dus ik kan nog wel even wachten! 

Sarah 7, ik zie dat je 4 weken zwangerschap hebt genoteerd!? Aangezien je het hier nog niet hebt aangekondigd wil ik je voorzichtig feliciteren!
sarah7 - schreef op 11-04 om 18:43
Hoii dreamer..nee klopt niet helemaal want ben hier nieuw en wist niet wat het precies inhield. .dus ik doodleuk ingevuld hihi..maar ik ben nu 4 dagen overtijd, maar zwangerschapstest werkt niet mee helaas..ik heb ook erg last van humeurigheid en dat ik sneller op mijn teentjes ben getrapt dan normaal. .. en heel de dag al misselijk.!! Ik had een week na mijn eisprong wat bruin/ roze slijm verlies wat zich omzette naar oud bloed maar heel weinig je kon het geen menstruatie noemen. . Maar ik moet morgen ochtend weer testen. ..heel spanned! !!
sarah7 - schreef op 11-04 om 18:44
Hoii dreamer..nee klopt niet helemaal want ben hier nieuw en wist niet wat het precies inhield. .dus ik doodleuk ingevuld hihi..maar ik ben nu 4 dagen overtijd, maar zwangerschapstest werkt niet mee helaas..ik heb ook erg last van humeurigheid en dat ik sneller op mijn teentjes ben getrapt dan normaal. .. en heel de dag al misselijk.!! Ik had een week na mijn eisprong wat bruin/ roze slijm verlies wat zich omzette naar oud bloed maar heel weinig je kon het geen menstruatie noemen. . Maar ik moet morgen ochtend weer testen. ..heel spanned! !!
Tess90 - schreef op 11-04 om 17:44
Hee Sophia,

Om eerlijk te zijn alleen 1 keer op een avond steken rechts onderin, wat achteraf de innesteling geweest is. Verder alleen moe (maar heb ook zware hersenschudding gehad, dus dit kan ook dat geweest zijn) en dus witverlies. En op den duur iets gevoelige borsten, maar dat heb ik altijd wel ietsjes voor NOD.
Op mijn werk mag ik geen röntgenfoto's meer maken. Wat ik wel heel jammer vind, maar er is genoeg anders te doen  alleen mijn baas en een collega weten het. Ze vinden het erg leuk!

Nee Light22, ik heb dat gelukkig niet  blegh, misselijk zijn.. niets voor mij!

Spannend voor je Lies! En ook voor Sarah7.
Light22 - schreef op 11-04 om 20:07
Tess90 fijn voor je dat je daar niet last van hebt! dit is ook helemaal niks voor mij! ook al zou ik dood ziek zijn... dan nog zou ik niet misselijk zijn! Dus ik schrok hier best van eerlijk gezegd... met het avond eten net was al helemaal een ramp bah bah :-/
me onderbuik zet een beetje op.... is dat normaal?
ik ben serieus echt bang dat ik doordraai... dat ik me zwanger aan het praten ben.. terwijl ik serieus echt alles gewoon duidelijk voel en zie.. durf haast niet meer te zeggen wat ik precies voel.
Nou ik ga ff op bed liggen zwanger of niet zwanger... ben bekaf en kots misselijk!
Fijne avond voor jullie! en spreek jullie morgen wel!  Vrijdag avond / zaterdag ochtend de test doen, laat jullie het wel weten, maar zal wel negatief zijn nu, tenminste daar ga ik vanuit
Tess90 - schreef op 11-04 om 20:59
Nee is niet fijn! Zijn hier wel wat mensen met buikgriep, hoop niet dat dat het is  dat zou helemaal een domper zijn. Ja mijn buik zet ook op, ik doe 's avonds ook vrijwel niets meer.
Je moet jezelf niet zwanger praten hoor!! Dat is nog vervelender denk ik  
Ga maar lekker op bed chillen. En als je dan toch wilt testen, doe het dan  's morgens...
sarah7 - schreef op 12-04 om 07:58
Goedemorgen dames!!
Heb net even de boterhammen van mn man gesmeerd, netjes mn foliumzuur ingenomen en ben mn bed weer ingestapt. . Ik wil heel graag testen maar ben zo bang voor de teleurstelling!
Light 22 jij mag ook vandaag testen he. . Nou is het wel verstandig om sochtends te testen. . Ik heb tegen mezelf gezegd als hij nu weer negatief is dan ben je gewoon niet zwanger en doe je geen test meer punt uit! Maar toen moest ik weer keihard om mezelf lachen omdat ik weet dat ik dat toch niet geloof. .. en dat ik het testen toch niet kan laten..
Libelle jouw nod komt er bijna aan he! ! Ik duim voor je en hoop dat het raak is! !!
Mollie - schreef op 12-04 om 08:22
Niemand duimt voor mij?
sarah7 - schreef op 12-04 om 08:25
Natuurlijk mollie duim ik ook voor jou!! 
Ikk hoop dat alle dames maar snel de uiyslag krijgen waar ze zo naar verlangen!  En daar hoor jij natuurlijk ook bij! ! 
 Mijn test zei vanochtend weer nee
manuela93 - schreef op 12-04 om 08:38
Ik duim natuurlijk ook voor je mollie!
Voor iedereen hier!
En natuurlijk stiekem ook voor mezelf want zondag is mijn nod.
X
libelle - schreef op 12-04 om 09:03
Een beetje stom dat ik de helft van de namen op noem! Was een gehaast berichtje,tuurlijk gun ik het iedereen

Die van mij is nog even sarah de 23 ste, let us know girls!!
Light22 - schreef op 12-04 om 09:10
mijn nod is de 24e maar ik moet ff nuchter worden, dus vandaag me extra vroege test haha. en Tess90 zou idd een domper zijn als het buikgriep is! al 'verzin' ik de klachten dan niet of mijn lichaam.. dus dan valt die domper wel erg mee hahah
na goed slapen, nu nog steeds een beetje steken onder in me buik maar niet zo erg nog. Ja zaterdag ochtend doen we de test weer een dagje langer wachten maar dan ook maar gelijk goed idd haha.
Fims - schreef op 12-04 om 09:54
Oehhh spannend dames!

Ik heb vandaag mijn nod als ik van 28 dagen uitga. Nog niet ongi...
Dreamer - schreef op 12-04 om 11:11
Volgens mij ben ik nog steeds aan het ontpillen. 
nadat ik met de pil ben gestopt ben ik zeker twee maanden niet ongesteld geweest, toen netjes twee keer een cyclus van 28 dagen, daarna 32 dagen en vorige maand 27 dagen. Nu moest ik mijn nod hebben op 14 april volgens de ovulatiekalander van Brabbels.
De afgelopen dagen/weken heb ik al mijn symptomen met jullie gedeeld die konden duiden op een zwangerschap en wel steeds gezegd dat ik het gevoel heb alsof ik toch ongesteld ga worden! 
Vanmorgen bij het opstaan zag ik 'bruin'slijmerig oud bloed, Dat is vreemd want van de innesteling kan het niet zijn toch!? (ovulatie was rond 31 maart) en als ik nu ongesteld zou zijn heb ik een cyclus van 26 dagen! (Ik dacht dat je bij ontpillen geen korte cyclus had maar juist een lange)
met plassen zie ik ook geen bloed en het enige wat ik na nog een keer plassen zag was nog een dikke drup bruin bloed! Ik hou het in de gaten maar voel wel echt van die krampen die ik heb als ik ongesteld ben (maar die voel ik dus al 2 weken ofzo) 
Nu dus afwachten of het bloeden doorzet! Als het niet doorzet hebben jullie dan misschien enig idee waarom ik nu bloed? 

Succes iedereen, ik bereid me hier alvast voor op de derde ronde!
Fims - schreef op 12-04 om 11:50
Hmmm.. Snap dat je het vreemd vind dreamer.
Mijn eerste cyclus was ook korter 24 dagen.Volgensmij is het niet zo dat je cyclus perse langer is bij ontpillen, maar vooral eerst onregelmatig. Als je het niet vertrouwd kun je altijd de huisarts eens bellen.
sarah7 - schreef op 12-04 om 11:56
Ja dreamer Ik vind het ook lastig.. Ik had op 26 maaart mn eisprong een week later verloor Ik ook slijm en oud bloed. . Maar na een paar dagen was het over. Maar nu zit ik inmiddels al wel 5 nod en nog steeds negatieve test! Als je het niet vertrouwd zou ik even de huisarts bellen. .alhoewel de assistente je denk niet serieus zal nemen. . Omdat hun gauw al zoiets hebben van niks aan de hand ff afwachten. . Kijk het ff aan tot na het weekend en als je klachten in het weekend erger worden en je bent er niet gerust op kun je nog de huisartsenpost bellen. Ik hoop dat het zal stoppen en dat het misschien innesteling bloed was en je binnenkort een positieve zwangerschapstest in je handen hebt! !!
Tess90 - schreef op 12-04 om 14:18
Hoihoi!

Ik was ff druk vanmorgen

Euuuuhm nou Libelle, ik heb totaal geen idee wat het zal zijn! Ik dacht eerst een meisje, daarna ineens een jongetje, en nu weet ik het eigenlijk niet. Zou ook niet weten hoe ik dat zou moeten voelen eigenlijk  En het maakt me ook niet uit. We hebben al wel een meisjesnaam, maar goed, ook nog lang de tijd om te denken over een jongensnaam. Alhoewel ik die denk ik ook al wel weet, en vriendlief vind het prima zolang het maar kort en stoer is.

Ik weet het, ik weet het.. voel me ook echt bevoorrecht dat ik nu al zwanger ben!!! Hoop dat jullie binnenkort allemaal zwanger zijn  dat zou gezellig zijn!
Light22 - schreef op 12-04 om 21:08
Meide... Als er op de test een heel licht streepje staat... Doet ie dat vanzelf automatisch... Of is ie dan positief? Morgen vroeg nog maar 1 wat ik weet het nu echt niet meer :-l kon niet wachten en me vriend flipt al haha maarja ik wil wel zekerheid. Ben ik nu zwanger of niet?
Blacksunday (Gast) - schreef op 12-04 om 21:12
Light, ze zeggen; een licht streepje is ook een streep
Als je t zeker wilt weten test je morgenochtend gewoon nog een keer. Alvast voorzichtig gefeliciteerd!
Light22 - schreef op 12-04 om 21:13
Zal ik doen! Dankje wel alvast
Zal het morgen ff laten weten
Sophia - schreef op 12-04 om 21:15
Light, in welke dag van de cyclus ben je nu?
Welke merk test heb je?
Spannend!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36