Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Mollie - schreef op 15-03 om 13:46
Ja ik ben ook nieuwsgierig!
Ik heb momenteel echt kleine krampjes in mijn onderbuik het kan wel het ontpillen zijn natuurlijk. Maar ik dacht ik meld het even
1132 antwoorden en 45353634x bekeken
Zusje - schreef op 15-03 om 14:35
vraag: ik kreeg een brief om me te laten testen op baarmoederhalskanker  bevolkingsonderzoek ..normaal bel ik gelijk terug voor afsprak ..maar nu dat het we bezig zijn ben ik bang om hier door beschadiging  of miskraam of dat   er gewoon wat fout gaat .. ook al denk ik niet zwanger te zijn wat ik wel stiekem hoop hihihih


mijn innesteling zou rond de 17 moeten zijn en nod 26 /27 ... 

ik dacht om te wachten tot mijn nod en dan een afsprak maken als ik toch niet zwanger blijk te zijn ..
Zusje - schreef op 15-03 om 15:48
thanks tess90 , ik den dat ik maandag toch maar ga bellen voor een afsprak ik heb net gelezen op het net dat het geen kwad kan alleen dat de onderzoek zelf niet meer betrouwbaar is als je zwanger bent of net bevallen dan moet je min een half jaar wachten.. tja dit jaar 30 het hoort er bij hihihih lol
druk gemaakt om niks hihihih

maar hoe gaat het met jou? 

en wie zal de eerste zijn met positieve test hihih hihihih ????
Mollie - schreef op 15-03 om 17:09
Ik ben net heel erg geschrokken want ik heb bruin bloedverlies en echt krampjes in mijn buik.
Is dat mijn ongesteldheid? Ik moet eigenlijk pas de 25ste worden
Zusje - schreef op 15-03 om 17:13
@ Mollie , wanneer ben je gestopt met de pil? en wanneer was je laste menstruatie?
Mollie - schreef op 15-03 om 17:21
laatste menstruatie is 25 februari geweest. daarna geen pil meer genomen laatste pil 22 februari x
Fims - schreef op 15-03 om 17:32
Ik heb dat ook mollie... Maar helder bloedverlies.

Heb van alles over opgezocht maar kan ook je innestelingbloed zijn maar dan moet het niet doorzetten en is het niet heel veel.

Het kan ook door het ontpillen komen, dan moet je lichaam zich weer opnieuw instellen en bloed je soms tussendoor dat heet spotting ofzo.

Ik zelf denk inmiddels echt ongesteld te zijn geworden... Heb erge krampen en nu ook misselijk, moe enz.
Zusje - schreef op 15-03 om 17:50
Mollie kan zijn wat fim zegt maar ik had dat ook in januari. . En toen duurde mijn cyclus 29 dagen.. febr 27 was mijn laste nod. Kwam door het stoppen met de pil maar rustig aan doen .

Fim helder bloed is idd nod maar krampen en misselijkheid had je dat ook eerde bij he ongi ?
Moe misselijk en krampen kan ook zwangerschap zijn ...
Zusje - schreef op 15-03 om 17:52
Meiden als het niet in de eerste ronde lukt dan maar naar de tweede hihihi
blacksunday - schreef op 15-03 om 18:11
Ik deeeeeeenk dat vandaag mijn eisprong was, maar ik weet niet precies wat ik da zou moeten voelen want ik lees allemaal verschillende omschrijvingen..
Ik had buikpijn en net een paar steken rechtsonder, maar dat laatste kan ook komen doordat ik net gegeten heb ofzo..en die buikpijn heb ik eigenlijk al een paar dagen af en toe..maar gister wel ineens veel witverlies..

Iemand een idee?

Prachtig hoe we elkaar lastig blijven vallen met allerlei rare kwaaltjes, hahaha
Mollie - schreef op 15-03 om 18:25
ik voel me al een moeder ineens  hoezo lichtelijk gefocust hihi
ik denk inderdaad ontpillen al hoop ik dat het innestelenwel is wel precies 5 dagen na het klussen en mijn ovulatie.
Misschien kunnen je denken je lichaam beinvloeden
Sophia - schreef op 15-03 om 18:50
@Zusje, als ik jou was, zou ik met dat baarmoederhalskankeronderzoek wachten. Ik heb het vorig jaar ook gehad. Het is een uitstrijkje - een klein ingreep, maar kan toch gevaarlijk zijn als je nog niet weet of je zwanger bent. Dat denk ik. Die oproep is 1 jaar geldig. Je hoeft niet gelijk je laten onderzoeken. Ik zou op je menstruatie wachten en erna laten testen. En als die niet komt , na de bevalling dan.
Zusje - schreef op 15-03 om 22:39
Meer gelezen op het net en ze raden het ook af... toch maar mijn gevoel volgen ..dus die kan wachten hihihi
X
Zusje - schreef op 15-03 om 19:07
Ja dat zei mijn vriend ook .. gewoon wachten het gaat om 2 weken ... maar wat duurt het lang het wachten. .. hihih.. xx
Poesh - schreef op 15-03 om 19:44
Rustig blijven allemaal, ik test pas als ik een paar dagen overtijd ben.. heb nog niet beslist wanneer.. We hebben volgende week paar dagen verlof ook dus weet totaal niet wat wanneer zal kunnen gebeuren.. Ik heb mijn vast ritme niet zo volgende week

blacksunday: veel, helder en slijmachtig witverlies kunnen van eisprong zijn. Maar heb al gelezen dat je dit pas na je eisprong te zien zou zijn...

Mollie; bruinverlies met krampjes kan innesteling zijn!

FIms: helder rood bloed is meestal niet zo goed.. NOD of tussentijdse bloeding..

Ik heb hier ook terug twijfels, ga direct op internet nog eens opzoeken.. Maar het is nu al 2keer dat ik de dag nadat we geklust hebben, ik een heel klein beetje (maar echt heel weinig) bloed verlies. Ik merk het ook enkel op het toiletpapier dus echt heel weinig..
Dit heb ik vroeger nooit gehad, kan me ook niet voorstellen dat dit ontpillen zou zijn.. Maar is het bij een zwangerschap daar niet allemaal beter voorzien van bloeddoorstroming..? Of heb ik dat mis op?

Ik hou jullie op de hoogte!
Poesh - schreef op 15-03 om 20:10
Het bloedverlies is eerder rozig niet rood dus.. En ik blijf heel veel witverlies hebben..
Dit wou ik nog even vermelden
Tess90 - schreef op 15-03 om 20:50
Hee Zusje, ahh ik wist niet dat die oproep zolang geldig is... =$ haha. Ik heb daar nog niet zoveel verstand van. Ik word straks 23  met mij is het nu wel okee, kalm aan doorgaan he, gnagna. Ik probeer mezelf niet vanalles aan te praten (vorige maand wel beetje, oops) en maar te hopen dat het goed zit. We zullen zien. Ik blijf wel heldere afscheiding houden ofzo, niet echt wit. Heb het idee dat ik nu wel langer afscheiding heb dan normaal, maar misschien let ik er nu ook meer op... maar om nou een compleet afscheidings-schriftje bij te gaan houden gaat me ook net weer te ver whaha!

Ja idd, wie zal de eerste positieve test in handen krijgen??? Wel spannend voor jullie, ook met dat ontpillen. Pff ben blij dat ik die stress niet heb, ben nooit aan de pil geweest laatste jaren (slikte hem veeeels te onregelmatig.. soms 5 in 1 keer, en dan weer om de dag, en dan weer elke dag... pff) dus dat scheelt. Van het ontpillen zelf ook nooit iets gemerkt. Moet ook zeggen dat ik helemaal niet zo'n gevoelig typje ben. Ik moet echt "leren" luisteren naar mijn lichaam wat dat betreft....
Zusje - schreef op 15-03 om 22:36
Geeft niks tess hihi hier bijna 30 en voor de 2 gaan en nog steeds met veel vragen hihi lol wel leuk dat we zoveel gemeen hebben ... alle klachten zijn herl erg herkenbaar en ja het is bij iedereen toch weer anders .. Beste grappig .. normaal kom ik tijd te kort en nu.. jeeey ongelooflijk ..

Innesteling ia iets heel raars ik was moe en mijn benen deden zeer alof ik een marathon had gelopen bij de 1ste .

Ik voel me helemaal niet zwanger .. wel kraampjes en zo .. maandag wachten op innesteling en dan op 3 dagen voor nod misschien testen ...
Dreamer - schreef op 15-03 om 22:02
Pff al die gevoelens zijn inderdaad zo verwarrend!
Ik heb ook vaak krampen in mijn buik en het borrelt veel. Maar ja het zou ook van mijn darmen kunnen komen. Soms wat misselijk en moe maar dat gevoel heb ik ook voor ik ongesteld moet worden. heb het soms erg warm, dit nog nooit eerder gehad. wel al aardig wat wit verlies, maar dat gebeurt ook wel voor ik ongesteld moet worden. Soms ook het gevoel alsof ik meer ruik, maar ja je hoofd kan je zo voor de gek houden!
Maandag ga ik dus zeker testen! ik dacht ongeveer rond de tijd dat de innestelling zou moeten zijn een drupje slijm/bloed te hebben gezien, meer niet. Zou dat innestellingsbloed kunnen zijn!? Ik heb het gevoel dat ik niet zwanger ben, had verwacht me misselijk en/of emotioneel te voelen. Maar dat hoeft niet toch!?
Nou ik moet nog wachten tot maandag! Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen! Veel succes met wachten en een fijn weekend!
Zusje - schreef op 15-03 om 22:41
Je zou zwanger kunnen zijn hihihi klachten komen later .. suc6
Zusje - schreef op 15-03 om 22:44
Wat me nu heel erg opvalt is dat er zoveel zwangere vrouwen zijn on mij heen .. echt erg ..en dan kijk je naar de moeders met babys wat voor kinderwagen ze hebben hihihi echt .. hoezo we zijn er aan toe ...
Dreamer - schreef op 15-03 om 22:56
Ja Zusje! Erg he! Ik zie ook alle zwangere vrouwen en kijk inderdaad ook naar kinderwagens etc! We zijn er inderdaad echt aan toe! Nu hopen dat het snel lukt!
Poesh - schreef op 16-03 om 13:30
1 dagje voor NOD.. En gewoon nog steeds moe en veel witverlies, deze morgen smaakte mijn koffie ook ineens niet meer.. Maar ik ga toch nog niet testen, ik heb zo schrik dat mijn eisprong misschien een andere dag geweest is, dat ik het verkeerd gezien en gevoeld heb.. Het enige wat ik dan hoop is dat ik of dit weekend mijn ongi krijg ofwel eind volgende week een positieve test, vroeger ga ik niet testen uit schrik van mijn eisprong. Als ik dan negatief test en ik krijg paar dagen later mijn ongi ook goed, maar negatief testen en nog voor 2 weken geen ongi krijgen dan ga ik zot komen denk ik.. Dus vandaar, spannend
Voor iedereen een leuk weekend!
Zusje - schreef op 16-03 om 16:27
Wat spannend meid .. nog een paar dagen en dan weten we het.. hihihi
Tess90 - schreef op 16-03 om 18:10
Ohhh spannend allemaal... ik heb nu ineens witverlies, hmm.. zal wel niet goed zijn. Najah we zullen het zien! Ik ga nu ff op een babytje passen, hihi! Ik hoop dattie nog wakker word vanavond, ghehehehe!! Van MIJJJJJ vanavond, hahaha!
Fims - schreef op 16-03 om 21:40
Oh wat een spannende verhalen allemaal zeg!
Leuke berichten zo na het werk

Ik ben iig niet zwanger, ben echt ongi... Merk echt dat lichaam wat van slag is na stoppen met de pil.. Pfff! Mijn emoties gaan ook alle kanten op hehe. Mijn eerste ronde was dus maar 24 dagen, niet helemaal goed dus. Hopen dat het nu beter wordt.

Nieuwe ronde nieuwe kansen!

Ik hoop dat jullie wel zwanger zijnnn! en anders gezellig met mij door kletsen en onzeker wachten hihi
Zusje - schreef op 16-03 om 21:52
Lichaam heeft tijd nodig voor herstellen .. maar je bent al goed bezig om te luisteren naar je lichaam en dus goed leren kennen.. dat houd in dat als je gaat bevallen heel natuurlijk zou kunnen doen .. bvb thuis bevallen of in bad..

Spannend. . .:-D xxx
Dreamer - schreef op 16-03 om 22:03
Fims wat vervelend dat ontpillen! Hopelijk is je lichaam snel weer in balans en het de volgende ronde wel raak is!
Poesh wat spannend! Ben erg benieuwd, je hebt zeker symptomen!

Ik heb nog steeds verwarrende symptomen. Het kan een zwangerschap zijn maar kunnen ook gewoon pms klachten zijn. Wel nieuwe klachten die ik normaal niet heb als ik ongesteld moet worden. Wat mij betreft is het 50/50! Maandag is mijn nod dan ga ik testen! Vind het zo spannend!
blacksunday - schreef op 17-03 om 08:08
Ohhh jullie zijn allemaal aan t aftellen al!
Kunnen we hier niet een nod-lijst maken?
Ik wil t ook wel doen, maar niet vanaf mn mobiel, dus zou dan pas woensdag worden..
Zusje - schreef op 17-03 om 08:52
Dag blacksunday ik moet de 28 ongi worden of niet.. morgen mijn innesteling ...

28 ongi

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan