Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Poesh - schreef op 24-04 om 14:24
Emmy, ik dacht dat je 2 dagen helderrood moest hebben voor echt van menstruatie te spreken. En vanaf die dag beginnen tellen..
Maar heb hier ook al dames gehoord die enkel bruin echt donkerbruin verlies hadden ook..
1132 antwoorden en 45350664x bekeken
manuela93 - schreef op 24-04 om 14:51
En was dat hun menstruatie dan?
manuela93 - schreef op 24-04 om 14:51
En was dat hun menstruatie dan?
Light22 - schreef op 24-04 om 14:27
Inderdaad makkelijk zo'n lijst !
Ik zit in me 2e ronden nu en me nod is op 20 Mei
manuela93 - schreef op 24-04 om 14:50
Dat wordt dan maar afwachten of de menstruatie deze week doorzet.
En anders weet ik ook niet wat het is. :$ x
Poesh - schreef op 24-04 om 16:22
Emmy, ja dat was dan hun menstruatie, 5 dagen lang veel bruinverlies.. Of hier gingen ze toch vanuit Een vrouwenlichaam zit zo moeilijk en complex in elkaar..
manuela93 - schreef op 24-04 om 16:26
Hm oke nja we zullen zien of het nog doorzet of dat het ook 5 dagen donkerbruin blijft.
X
Let - schreef op 24-04 om 18:04
Hallo Libele, ik zit eigenlijk altijd op het andere forum(bezig vanaf februari) ik zou het wel gezellig vinden om het samen te voegen hoe meer zielen hoe meer vreugde!!.  Alsde andere meiden het niks vinden of als de groep te groot word kom ik gewoon hier ook af en toe kijken, als jullie het gezellig vinden.

@Poesh hoop voor je dat het je ei was, je hebt bij Eveliengezien dat ze er op het laatst ook mee in de war was en ze is nu zwanger!!hoop het zo voor je!!

@Fims, ik drink wel gewoon maar wat meer met maten. Ik benwel van de wijntjes dus helemaal stoppen zou echt opvallen, haha. Ik ben nu ongesteld dus Koninginnedag kan ik gewoon aan de oranje bitter (iel gatsie hahaha)
Let - schreef op 24-04 om 18:23
haha Poesh, ik had mijn klus dagen ook met alle mogelijke cyclus dagen uitgerekend 
en die van mij is van 33 vorige maand naar 28 nu dus kan best een verschilletje in zitten, zo eerste keren na de pil, zolang onze kerels het niet erg vinden dat ze weer aan de slag moeten... blijf ik lekker ruim rekenen. Oja aan de andere kant al op je vraag gereageerd haha lekker duidelijk.
libelle - schreef op 24-04 om 22:36
Zo meiden ik ben weer wakker  half negen sochtends hier.
Gezellig Let! Kom erbij! Ik voeg je toe aan het lijstje, moet je alleen even zeggen hoe oud je bent, welke ronde en welke dag je nod is.
Van mij part komt iedereen er gezellig bij hoor uit die andere groep. Ik start vanaf mei een nieuwe post, want deze wordt erg lang op de 36ste pagina. Dan kan iedereen mee doen die mee wilt doen.
@poesh, ik vind het niet erg hoor om die leeftijd aan te passen tenslotte moet je ook elke maand de nod dan aanpassen.
@Emmy, ik had hetzelfde voor drie dagen, en alleen maar bij het afvegen, zoo vervelend want het kan ook betekenen dat je zwanger bent als het niet overgaat in bloed, maar bij mij was het ook een negatieve test dus dan weet je genoeg.

Fijne avond meiden!
libelle - schreef op 24-04 om 22:38
Spannend Blacksunday, bijna je nod! en ik zal het ook voor jullie aanpassen (dreamer en blacksunday)
libelle - schreef op 24-04 om 22:39
oh en light!
manuela93 - schreef op 24-04 om 22:54
@libelle ik ga er inderdaad vanuit dat dit mijn soort menstruatie is.
En ga in begin mei gewoon weer klussen en eind mei weer een testje wagen.
We'll see.
X
manuela93 - schreef op 25-04 om 05:56
Pff ik heb zo'n hevige buikpijn nu in bed..
Ik loop naar de wc en jup, ik ben ongesteld gewoon rood ipv bruin. Heerlijk!
Weten we in iedergeval dus zeker dat ik niét zwanger ben en we na mijn menstruatie naar ronde 2 kunnen!
X
libelle - schreef op 25-04 om 06:50
Ja ik heb zelf ook voorgenomen dat als ik de volgende keer weer bruinverlies heb dan is dat gewoon een teken dat mijn ongi komt want ik denk toch dat een eisprong bij mij in ieder geval een heel klein beetje bloed is of helemaal niets maar waarschijnlijk geen bruinverlies.

Wel jammer Emmy maar je weet ook waar je aantoe bent nu
Poesh - schreef op 25-04 om 08:09
Emmy, langs ene kant jammer dat je ongesteld geworden bent. Maar het is een goed gevoel omdat je nu weet waar je aan toe bent dat die onzekerheid weg is.. Dit was bij mij toch zo. Hoelang was je cyclus nu?


Haha dames, mijn ventje krijgt het ook op zen heupen van mijn lange cyclussen.. Hij heeft er gisteren een opmerking over gemaakt dat dat toch echt wel veel te lang duurt die 40 dagen.. Ik zit nog maar op dag 22 Hij laat het niet altijd merken hoe erg hij er mee bezig is, maar zulke opmerkingen bewijzen dan altijd dat hij er veel meer mee bezig is dan dat hij toegeeft .
Ik hoop dat dinsdag echt mijn eisprong was.. Dan kan ik ietsje vroeger testen, ik hou jullie op de hoogte. Veel zal afhangen van hoe ik mij voel denk ik
libelle - schreef op 25-04 om 08:24
ik zit niet ver van je vandaan poesh met me 35 ...ik hoop het erg voor je dat het je eisprong was en raak is!
Dreamer - schreef op 25-04 om 09:15
Libelle, Ik heb door mijn prikkelbare darmen (en een paar kilo's overgewicht) een erg opgeblazen buik. Er wordt mij soms al gevraagd hoeveel maanden ik zwanger ben. vooral omdat bij mij zich alles bij mijn buik concentreert en niet op andere plekken, zelfs ik denk soms dat ik wel 4 of 5 maanden zwanger lijk!
Erg vervelend als je op dieet bent, wel afvalt maar het door je (opgeblazen buik) niet kan zien.
Ik heb dus al een aardig beeld van ern zwangere buik bij mij. Ben erg benieuwd of die klopt en hoe groot mijn buik wordt, ik verwacht namelijk best snel een buikje te krijgen dan.
sabje - schreef op 25-04 om 09:22
zo dames das al weer tijdje geleden, ik lees wel met jullie mee maar ben nie nie meer zo mee bezig.
en ook vdaag ongestelt geworden dus ach we gaan gwoon voor gemiddelt jaar hoor. dit was maand 7 op naar maand 8.
@blacksunday ben bij jou ook benieuwd inderdaad.
manuela93 - schreef op 25-04 om 09:54
Mijn cyclus was nu 38/39. Dus we zullen zien wat het is na ronde 2!
X
Let - schreef op 25-04 om 10:19
@Libelle zit je in het buitenland, waar zit je ergens? ik ben zelf hele maal gek op reizen. krijg al weer zin om te gaan als ik zie dat iemand zoals jij nu niet hier zit (je hebt dit vast al aan de meiden hier verteld maar ik heb niet alle 36 pagina's terug gelezen) Ik zou nog even mijn NOD doorgeven, vind het een beetje lastig omdat ik pas naar de 3de ronde ga en er veel verschil tussen ronde 1 en 2 zat (33 dagen en 28 dagen) dus nog geen vaste cyclus heb. Maar als ik uit ga van een cyclus van 28 dagen zou 22 mei mijn nod zijn. oja ik ben 30 jaar. (oud wijf hahah)

@Emmy, Jammer dat je ongesteld bent geworden helemaal na z'n lange cyclus.  ik vond het na de eerste ronde niet zo erg dat ik ongesteld geworden was , ook de 2e ronde maak ik me nog nergens druk om (had natuurlijk anders gehoopt) het gaf mij wel rust van je lichaam kan het nog zelf. ik  hoop dat het jou die rust ook kan geven. ik had ook 16 jaar de pil geslikt dus dat is misschien ook anders. good luck in ronde 2 voor je!
Poesh - schreef op 25-04 om 13:11
Ow Let, ik wist niet dat er zo een verschil zat tussen jou rondes, geeft mij weer beetje moed


hier terug twijfel, deze ochtend op mijn werk bukte ik mij en toen ik mij wou rechtstellen had ik een serieuze steek.. Paar uur daarna naar toilet geweest en ik had terug een heel klein beetje bloederig slijm.. Echt niet veel, even daarna nog eens naar het toilet en terug een beetje... Als ik nu iets doe blijft die plek gevoelig waar ik die steek gehad heb..
Pff, gelukkig deze middag terug gaan werken, zo denk ik er toch beetje minder aan..
Voor de rest voel ik mij nog steeds zo vochtig
libelle - schreef op 25-04 om 22:14
Oh wat grappig let en leuk dat jij daar ren huwelijk ben gevraagd zeg! Ik woon in Christchurch waar alle aardbevingen waren...nu gelukkig niet meer wat vrij traumatisch..Auckland is leuker.

Meiden ik moet even wat kwijt.... Hebben jullie ook wel eens dat je tijden je ongi heel onzeker bent? Nou was dat gisteren een hele issue geworden met mijn vriend en dat ik eigenlijk on Een gezelschap nooit zo goed weet te communiceren en nu weet hij zelfs niet meer of hier mee te leven valt....het zal heus wel weer goedkomen maar het doet z'n zeer! dat alles soms opeens weg kan vallen.... Ik heb ook een reden dat ik onzeker ben omdat ik al twee keer ben bedrogen in een relatie....en iedereen vind me altijd zo mooi dus dan word ik juist onzeker waarom dat is gebeurd...

Sorry hoor ik moet eigenlijk niet mijn hele leven hierop uiten maar als je zover weg bent en eigenlijk geen vriendinnen hier hebt dan doe je dat sneller.

@let qua rondes zitten we gelijk maar qua cyclus niet want ik ben bijna klaar met mijn ongi
Mollie - schreef op 25-04 om 23:05
Zo iets raar van het weekend ongesteld geweest en nu begin ik weer met vloeien zowel bruin als helder rood. Snap er helemaal niks meer van
Poesh - schreef op 26-04 om 08:01
Libelle, je hoeft je niet te excuseren, iedereen heeft wel eens een zwak moment
Ik had vroeger ook veel last van mijn ongie. Was ook slecht gezind enzo, maar nu heb ik dat allemaal niet meer, niet met de pil en gelukkig ook niet zonder de pil.. Dus bij mij was het van voorbijgaande aard.. Maar die tijd was ik vaak kwaad op mezelf, omdat ik zo het leven van mijn ouders en broer wel vrij zuur maakte... En misschien is het daardoor dat ik dat heb kunnen plaatsen, en ik er nu beter tegen kan, dan hoef ik ook op mezelf niet meer kwaad te zijn Weet niet of je me begrijpt wat ik bedoel, komt misschien beetje raar over..  

Voor de rest heb ik hier vlagen van misselijkheid, dit wil natuurlijk niks zeggen.. Dit had ik vorige cyclus ook.. Maar ik blijf echt heel veel witverlies hebben
Iemand enig idee hoelang je dat normaal het rond je eisprong?
Let - schreef op 26-04 om 10:47
@Libelle, nou je mag best je hele leven hierop gooien hoor, daarzijn we toch voor, het hoeft heust niet alleen zwangerschap gerelateerd te zijn. En sorry zeggen hoeft echt niet! Wat kut dat het even niet lekker loopt tussen je vriend en jou. Tijdens mijn ongesteldheid ben ik nooit chagrijnig maar wel heel erg aanhankelijk (naar mijn man) en onzekerder, dus dat licht ZEKER niet aan jou (trust me!). Hij kent je toch al langer als vandaag. Misschien zit hij zelf wel even niet zo lekker in z’n vel en reageert hij dat op jou af. De andere kant van de wereld zitten is heerlijk maar op sommige momenten best wel alleen. Heel veel sterkte en als er wat is, stort je hart hier uit wij zijn er om je te helpen of een luisterend oor te zijn. Zelfs de sterkste vrouwen hebben wel eens een dipje, daar hoef je je niet voor te schamen (mannen ook maar dat zeggen ze ons alleen niet ). Wat je zegt je bent een mooie meid!  Doe vandaag iets om jezelf te verwennen zodatje weer even blij word. Koop iets leuks of een extra make upje op ofzo of geef een keertje toe aan die lekkere bonbon winkel  even iets wat je anders misschniet doet. Succes! Hoop dat je je snel weer beter voelt!

Oja ik denk dat dit mijn laatste ongi dag is of morgen. Ik hadgister ook mijn onzekere dag  dus we lopen redelijk gelijk, alleen jou cyclus is iets langer dacht ik.

@Mollie, wat vreemd, jou lichaam loopt je weer te pestenhoop dat het mee valt. Misschien had hij alle ongesteldheid er nog niet uit??? Hoop dat het niks ernstigs is.

@Poesh, ik vind het voor jou nu ook wel spannend worden hoor…….

@Deamer, kijk een keer als je je goed voelt in de spiegel schrijfop wat leuk aan jezelf is wat jou uniek maakt, of vraag het op een moment dat je je goed voelt aan je man. Dan kun je dat op z’n onzeker moment terug halen wand je zou je niet af moeten hoeven vragen wat hij leuk aan je vind. Misschien is dat een trucje om de KUT Hormonen te lijf te gaan (girl power). Als ik het zo lees ben jeeen leuke sterke vrouw die nu goed onderweg is mama te gaan worden. Ik lekte vroeger ook wel eens door mijn truc was een trui of vestje mee nemen en die dan ombinden ( ik weet het niet erg charmant haha:ermm o en wat jij en Poesh omschrijven over het lekken van afscheiding (ok dat klinkt goor haha) ken ik helemaal vorige maand werd ik er gek van ik bleef naar de wc gaan omdat ik dacht dat ik ongesteld was. aan het einde maar maand verbandje ingedaan.

Good luck meiden, we kunnen het!!! die hormonen gaan onsniet klein krijgen, maar ons wel mama maken!!! misschien niet snel genoeg naar onze wens … (duurt lang….) maar ik geloof dat het ons allemaal gaat lukken!!

 

 
libelle - schreef op 26-04 om 11:36
Wat een verschrikkelijke lieve antwoorden daarop op zich word ik al emotioneel van.

Meiden ik heb voor mij iets heel pijnlijks op dit moment mede te delen....mijn vriend wilt een tijd stoppen met proberen... Ik ben natuurlijk van slag want ben nrt gestopt met de pil en dan moeten we het dus of met condoom gaan doen of weer aan de anticonceptie gebeuren..... Hij vindt onze relatie te onstabiel en het vervelende is dat ik me helemaal heb gegeven! Dus word ik onzeker...maar hij wilt me niet kwijt....heel erg onduidelijk.....en om heel eerlijk te zijn wilt hij naar Brazilië met de worldcup en zei dat hij daar naartoe gaat of ik mee kan of niet....dus ook als ik net een baby zou hebben dus het ziet er naar uit dat ik nog totjuni 2014 het uit me hoofd kan gaan zetten.....doet zeer meiden ongelofelijk....ik ben ddenk ik even een dag of twee afwezig en alles op een rijtje aan het zetten.

Ik duim voor jullie ...!
Dreamer - schreef op 26-04 om 12:00
Oh Libelle ik snap dat je hierdoor helemaal van slag bent!
Wat naar dat jullie op een andere manier naar jullie relatie kijken. 
Ik denk wel dat het goed is dat hij zegt te willen wachten als het voor hem onstabiel is. Maar wel erg pijnlijk voor jou als je je helemaal hebt gegeven. Als ik jou was zou ik goed met hem praten (als je dat nog niet hebt gedaan) en hem vragen waarom hij denkt dat jullie relatie niet stabiel is en wat jullie eraan kunnen doen. 
Het lijkt me hoe pijnlijk ook wel verstandig om geen baby te willen als je relatie niet stabiel is. 
Wat ik denk wat wel belangrijk is voor jou dat je duidelijkheid krijgt. Hij wil je niet kwijt maar er is iets niet in orde, dat moet hij je uitleggen. 
Jij zegt dat je je volledig hebt gegeven, dus voel je daar niet onzeker over, jij hebt het goed gedaan! 

Persoonlijk zou ik woest worden als ik mijn kinderwens moest uitstellen voor een worldcup! Is dat echt belangrijker voor hem dan een gezin? 

Ik hoop dat jullie er samen uit gaan komen Libelle!
Ik zal voor je bidden! 

Ondanks je verdriet, probeer toch leuke dingen te doen deze dagen! 
Liefs, Dreamer
Let - schreef op 26-04 om 12:08
@Libelle, he gatsie wat naar voor je.  Kan me voorstellen dat je even helemaal kapotvan bent en even niet weet wat je moet doen. ik wens je heel veel succes en sterkte.
Poesh - schreef op 26-04 om 12:47
@libelle, heel veel sterkte! De rest is allemaal hierboven al verteld door Dreamer..


En Dreamer, ik ben al blij dat ik niet de enige ben met dat vochtige gedoe.. Vind het vrij vervelend, maar goed, dat hebben we er wel voor over om een kindje te krijgen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan