Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Poesh - schreef op 26-04 om 19:36
Goede avond ^^

Heb nu al heel de middag het gevoel dat mijn ongie er doorkomen. Ik ga soms naar het toilet om te controleren.. Dus echt het gevoel gecombineerd met de gekende buik en rugkrampen.. Maar niet ongie, zou trouwens wat vroeg zijn ook...
1132 antwoorden en 45351735x bekeken
Fims - schreef op 26-04 om 23:07
Hee dames,

Ik heb alles gelezen hoor.
Nog niemand zwanger dus... Poesh ik had dat ook afgelopen ronde. Toch wel ongesteld geworden een week later ongeveer.

Libelle: wat een domper voor je! Kan me voorstellen dat je er even helemaal doorheen zit. Ik hoop dat jullie er samen gauw uitkomen! Probeer tot rust te komen en dan eens de tijd nemen om goed met elkaar te praten en weer op 1 lijn te komen!
Poesh - schreef op 28-04 om 09:41
@Libelle, ik begrijp je volledig hoor!
Er zijn altijd dingen aan elkaar die minder leuk zijn.. Maar er over praten is inderdaad de boodschap . Gelukkig maar dat jullie er terug voor kunnen gaan! Ook geloof ik jou als je zegt dat je relatie stabiel is, niemand hier kan dat weten van die enkele flitsen uit jou relatie die hier op komt..

@Blacksunday, hoop voor je dat het toch NOD dagje is ik duim voor je.

Hier is het rustig voor de moment, nog veel witverlies, maar ik heb niet dat constant natte gevoel niet meer, dus ben wel blij.. Denk wel dat ergens in die periode mijn ei geweest is.. We hebben we geklust deze week, dus hopelijk ook op de juiste dagen . Ofwel was het iets anders al dat witverlies, want ik heb nog steeds buik en rugpijn, en met momenten krampen alsof ik ongie zou moeten worden...
Ik heb eens paar datums uitgerekend, met iets kortere cyclus valt NOD rond 6 mei.. Dus is dan nog te vroeg om mijn ongie al te krijgen..Ik weet het dus even niet meer dames, hoe mijn cyclus nu in elkaar zit. Afwachten, het enige wat ik kan doen
Blacksunday (Gast) - schreef op 28-04 om 10:38
Ow die is al een stukje ouder dus..ja contact met de ex is altijd lastig ja, dat heb ik ook wel.
Hier is de situatie gewoon lastig omdat zij alles bepaalt en hij vindt alles wel best omdat hij bang is dat ze hem anders bij hem weg houdt. En ik vind t vervelend dat zij daardoor veel invloed heeft op ons leven. Ik had ook graag het "eerste kindje gevoel" samen meegemaakt, maar dat is helaas niet anders. Het blijft voor mn vriend wel bijzonder natuurlijk helemaal omdat zijn ex destijds stiekem gestopt is met de pil en ze dus nooit samen beslist hebben.
Poesh - schreef op 28-04 om 11:37
@libelle, mijn laatste ongie was op 4 april.. Maar met 40 dagen cyclus kom ik dan volgende ongie 14 mei uit.. Nog 2 weken dus.. Maar ik weet niet goed wanneer ik zal testen, heb echt het gevoel dat deze cyclus korter is.. Heb terug spotting gehad, net zoals vorige cyclus maar vroeger.. Dus vandaar dat ik denk dat toen mijn eisprong was.. Ook omdat er bij de vorige cyclus toen nog ongeveer 16 dagen tussen zat, tussen spotting en ongie. Voor het zekerste wel goed klussen rond 1 mei je weet nooit.. Maar ik denk misschien rond 10 mei eens te testen, afhankelijk hoe ik me erbij voel dan.. Ik hou jullie allesinds op de hoogte

Tess, hoe is het nu met jou? Wanneer was of is je eerste echo nu weer?
Poesh - schreef op 28-04 om 14:26
Hoi dames,

ik moet even iets van me neerschrijven.
Heb nu al heel de voormiddag vanalles gedaan, maar toch niet overdreven veel.. We hebben kunnen uitslapen, op het gemak boodschappen doen, ik heb nog wat kamerplanten verpot, heb nog was ingestoken en eten gemaakt.. Net mijn ventje zijn haar geknipt en nu moest ik mij toch echt wel even zetten! Heb al heel de voormiddag steken in mijn onderbuik.. Steken die ik nog niet gehad hebt.. Steken die ik dus niet weet waar ik ze ergens moet plaatsen in mijn cyclus.. Als ik dan even zit gaat het wel weer beter..
Pff, vind dit zo lastig, ik ben juist graag heel de dag met vanalles bezig..
Maar goed, zal me nu maar even rustig houden.
Fims - schreef op 28-04 om 14:31
Dat kan ook je ei zijn, dan heb ik ook steken
Poesh - schreef op 28-04 om 15:04
Kan.. Maar ik dacht dat dat langs een kant was dan.. Bij mij is het echt volledig mijn onderbuik voor de moment... Maar als het mijn ei was, ook geen probleem.. Gisteren nog goed gespeeld
Dreamer - schreef op 28-04 om 15:21
Libelle erg blij te lezen dat je terug bent! Fijn dat alles is uitgesproken!

Poesh, die steken kunnen inderdaad van je eisprong zijn!

Ik had 25 of 26 april mijn eisprong moeten hebben. Ik had gister heel veel buikpijn aan de rechterkant vooral. uiteindelijk de huisartsenpost gebeld. Afgesproken paracetamol te slikken en zondag ochtend urine te brengen. Ik zelf dacht aan een niersteen of blaasontsteking of een darm koliek, die heb ik het afgelopen jaar allemaal gehad. Uit mijn urine bleek dat ik geen niersteen of blaasontsteking heb. Het zouden mijn darmen kunnen zijn geweest, maar dat voelt normaal anders (pijnlijker anders)
Ze hadden ook een zwangerschapstest gedaan, die was negatief (logisch aangezien dit de klusweek was) ik heb nog steeds krampen in mijn onderbuik, alles is erg gevoelig! Zou dit de eisprong of misschien een innestelling kunnen zijn!? kan een eisprong of innestelling zolang en zoveel pijn doen!?
Poesh - schreef op 28-04 om 18:36
Ja inderdaad, zou kunnen..
Ik weet het allemaal zo goed niet meer, voor de moment voelt het alsof ik elk moment mijn ongie kan krijgen..
Ik weet het dus niet...

Maar hoe is het met al de rest hier ? Het is hier zo stil dit weekend?
Fims - schreef op 28-04 om 18:47
Ja ik had dat vorige ronde ook dat ik een week van te voren steeds buikpijn had wat voelde alsof ik ongesteld moest worden. Heb dat normaal ook nooit. Nog wel meer dames hadden daar last van... Misschien toch nog ontpillen?

Hier is alles oke, de brabbels kalender zegt dat ik vandaag mijn ei heb, maar ik voel het niet. Vorige 2 rondes was het steeds 2 dagen na wat brabbels voorspelde dus we spelen gewoon om de dag!

Libelle, fijn dat het uitgepraat is!
Fims - schreef op 28-04 om 18:54
Ik denk alleen dat het niks wordt deze ronde voor mij.
Ik ben een beetje aan,het afvallen, was een paar kilo te zwaar. Wil graag voor de zomer weer lekker in mn vel en als je zwanger wilt worden is dat ook beter. Maar ja, het is dan oom weer niet goed om gewicht te verliezen als je zwanger probeert te worden las ik..

Daarnaast denk ik dus dat mijn ei nu dan dinsdag komt... Koningsdag, dus mijn vriend gaat echt wel een paar biertjes drinken, daar schijnt het zaad behoorlijk traag van te worden.

Dus ik zie het somber in, alsof ik deze ronde alweer wat kan overslaan. Nou ja, we zien het wel!
libelle - schreef op 28-04 om 23:04
Thanks girls! Ohja natuurlijk jij hebt een 40 dagen cyclus poesh, nou het kan het allebei zijn meid! het kan een ongi worden maar het kunnen eisprong krampen zijn of misschien zelfs innestellingskrampen.

Ik had het vorige ronde ook, veel krampen! Ik denk dat ik nu wel onderscheid kan maken wat bij mijn ongi hoort, ondanks dat die een week te vroeg kwamen die krampen of dat het geen ongi is. Dus ben benieuwd of het de volgende ronde bij mij hetzelfde gevoel is....en dan is het weer een helaas of dat het wat anders gaat voelen.

Spannend meiden voor sommige alweer de eisprong en dan binnnkort alweer testen.
Ik vind het op die manier wel fijn, dat het misschien voor mij nog niet zover is maar dat ik wel mee kan leven voor jullie! Bijna hetzelfde gevoel
libelle - schreef op 28-04 om 23:13
@ blacksunday, jeetje zeg ik zou daar echt niet tegen kunnen als zij de macht eigenlijk heeft.
Ik zou dan (ookal is het gemeen) wel laten merken dat als zijn zoontje bij jou is....jij en je vriend de touwtjes in handen hebben maar goed ik snap dat dit een vervelende situatie is!

Ik heb gisteren met zijn dochtertje geskypt en ik ben eigenlijk volgens mij de enthousiaste haha. We komen waarschijnlijk in augustus naar Nederland en engeland voor 3 weekjes dus dan ontmoet ik haar.
bloem (Gast) - schreef op 29-04 om 06:59
Hallo. Ik heb een tijdje niets van me laten horen omdat ik er te veel mee bezig was... Dacht ga nu even reageren... Ik zit momentueel op dag 30 normaal 28..ik heb vanaf vrijdag mega last van mij darmen borrelen aan een stuk door.. Vind het zo spannend wil morgen een test doen omdat we dan beide vrij zijn
libelle - schreef op 29-04 om 08:31
Hoi Bloem, leuk dat je weer bij bent gelezen en weer meepraat! ERG SPANNEND! Ik hoop het van harte voor je!

Het lijstje voor mei is bijna bijgewerkt.
Alleen weet ik van sommige nog iets niet
Van jou bloem en blacksunday is het nog onzeker

Belly*dancer: 23 jaar,.. ronde, nod op

Fims: 26 jaar, 3de ronde, nod op

Emmy19: 19 jaar,2de ronde, nod op

Sabje: 27 jaar, 8de ronde, nod op
manuela93 - schreef op 29-04 om 08:37
Hoi Libelle,
ijn nod gaat nog lang duren want ben nu 1 dag van mijn ongie af hihi.
Mijn volgende nod is op 22 mei.
Maar aangezien mijn cyclus de laatste keer 38/39 was test ik pas 10 dagen ná mijn nod. Rond of op 1 juni dus.
Lang wachten nog!
X
Dreamer - schreef op 29-04 om 09:22
Dreamer: 24 jaar,..ronde 3 nod op/rond 10 mei!

Poesh ik denk dat gebruik van vitamine een persoonlijke keuze is. Ik slik nu al een tijd foliumzuur (kruidvat, goedkoop) Als ik zwanger ben wil ik de dure vitamines slikken omdat je dan minder foliumzuur en meer andere vitamines of mineralen nodig hebt. Dit lijkt mij ook goedkoper.
Maar als jij je goed voelt bij zwangerschapsvitamine moet je dat doen, kost wel veel geld inderdaad! Heeft Hema of kruidvat ze niet voordelig(er)!?
libelle - schreef op 29-04 om 09:50
Dankjewel Emmy! Ik had jouw gegevens al dreamer  maar thanks again.
Alleen van jullie hieronder nog niet...de rest heb ik alwel en kunnen jullie 1 mei het volledige lijstje zien.

Belly*dancer: 23 jaar,.. ronde, nod op

Fims: 26 jaar, 3de ronde, nod op

Sabje: 27 jaar, 8de ronde, nod op

Ik gebruik ook alleen foliumzuur maar ik ben zelfs zo erg dat ik het alleen twee en halve  week voor mijn eitje weer begin te gebruiken....dus de week van mijn ongi en de week erna niet want anders wordt het inderdaad erg duur en ik vind het zelf een beetje overbodig want straks duurt het nog een half jaar en dan ben je het maar continu aan het slikken en die bloedband komt toch pas 2 weken ofzo na de bevruchting toch?
libelle - schreef op 29-04 om 09:55
voor mij eitje= voor mijn volgende ongi. Ik begin dus rond mijn eisprong met slikken en zodra ik weet dat ik weer ongi ben stop ik 2 en halve week
Fims - schreef op 29-04 om 10:07
Haaai!

Mijn nod is 12 mei!

Ik slik alleen zwangerschapsvitamines van de kruidvat, die hebben soms aanbiedingen 2 voor de prijs van 1, zit al foliumzuur in ook.
libelle - schreef op 29-04 om 10:42
Ohja en Sophia als je dit leest, ik zet je wel bij het lijstje alleen weten we dat je de volgende ronde even niet volledig meedoet vanwege je vakantie meid

Hoe oud ben je en welke ronde en nod?

Thanks Fims
Dreamer - schreef op 29-04 om 10:52
Libelle, ik dacht dat ik mijn nod nog niet had gemeld, vandaar!

Ik dacht dat je foliumzuur juist een (maand?) voor je zwangerschap moet slikken, dan werkt het optimaal. Op mijn potje van kruidvat staat: te beginnen 4 weken voor de bevruchting tot 8 weken daarna.
Poesh - schreef op 29-04 om 12:45
Foliumzuur is nu niet zo duur.. Doosje van 90 of 84 tabl heb je toch al vlug rond de 7 euro dacht ik.. Dus valt goed mee.
En inderdaad het werkt het best als je het al 1 maand voordien geslikt hebt.. Dit omdat de concentratie in je bloed dan het beste is voor open ruggetje te voorkomen..
Maar goed, ik zal dan nog eens nadenken wat ik hierna slik
manuela93 - schreef op 29-04 om 12:56
Ik heb foliumzuur bij de etos gehaald eigen merk en dat waren 150 tabletten voor 3 euro. Das pas goedkoop! Zeker een aanrader! x
Poesh - schreef op 29-04 om 13:04
Haha Emmy, dat is inderdaad veel goedkoper
Hoe heb jij jouw NOD nu gerekend? Op je cyclus van nu of...?
manuela93 - schreef op 29-04 om 13:11
Ja goedkoop he!
Ja op mijn cyclus van laatst die was toen 38/39 en het is het beste om van je langste laatste cyclus uit te gaan daarom verwacht ik nu weer een cyclus van ongeveer 38/39.
X
Light22 - schreef op 29-04 om 13:43
Hey meide, ik hou een beetje afstand van het forum om er niet zo op te focussen. Maar ik lees jullie berichtjes wel mee!
Heb ondertussen gehoord dat mijn nichtje ook zwanger is, dus ben erg blij voor haar. Mijn andere zwangere nichtje (bevalt over ongeveer 7weken) vertelde ook al tegen me dat ze wist dat ik en mijn vriend bezig waren, moeder instinkt zei ze haha.

Voor de rest heb ik op de 23e mijn ongesteldheid gehad in totaal 3 dagen
dus volgende week weer lekker klussen haha.

Ik antwoord snel even uitgebreid op jullie
Blacksunday (Gast) - schreef op 30-04 om 09:37
Hier gister toch ongesteld geworden. Weer keurig op de 29e dag. Wel alleen maar donkerbruin bloed, maar ongesteld is ongesteld. Dus ik heb heerlijk een paar jillzjes gehad gister
Iedereen uit NL hier een fijne koninginnedag! En de rest natuurlijk ook een fijne dag

Ow, vanaf morgen gaan we naar het mei-topic dus? Althans, ik hoop dat ik mee mag?
libelle - schreef op 30-04 om 09:42
Tuurlijk hoor jij daar net zo bij als alle andere

Ik ga morgen voor mij, vanavond voor jullie de nieuwe mei topic beginnen en dan zal ik hier een link plaatsen zodat iedereen weet daar verder te gaan.

Blacksunday is jouw volgende nod dan op 28 mei? Dan zet ik dat bij het lijstje

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan