voeding - Babyforum

do (Gast) - schreef op 07-09 om 18:29
hoi! 
Ik ben sinds 24 juni trotse moeder geworden van een flinke zoon!
Hij is nu 11 weken oud, is 68 cm lang en maar liefst 7 kilo.  Hij krijgt nu 6/7 flesjes van 180cc, 6 schepjes. In de nacht slaapt hij goed door, ongeveer van 22:00 tot 6:30. overdag wil hij om de 3 uur voeding en soms zelfs eerder! Hij doet vrij lang over een flesje, meestal een dik half uur tot 3 kwartier. Dit betekend dat met verschonen en het flesje klaarmaken ik een uur onder de pannen ben, en 2 uur later begint het feest weer opnieuw.. 
Nu hoorde ik van iemand die veel met baby's werkt, dat hij vanaf 3 maanden ook al wel zou kunnen beginnen met fruithapjes omdat het een vrij grote baby is en al ver is in zijn ontwikkeling. Nu mijn vraag: is dit verstandig? Ik zou zelf misschien wel willen beginnen met een pap flesje zodat hij wat langer verzadigd is. 
iemand ervaringen of ideeën? 
groetjes do
1 antwoord en 6131248x bekeken
Merel - schreef op 08-09 om 07:57
Ik ben ook wel benieuwd! Onze kleine meid eet ook goed en overweeg ook pap voor de avondvoeding!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'voeding' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan