baby weigert de fles en drinken - Babyforum

lia - schreef op 23-03 om 20:09
Hallo allemaal,
Mijn zoontje van 9 maanden is gezond, vrolijk, eten zonder moeite, alleen sids een paar weken weigert hij de fles en drinken. Ik meng pap, fruit hapje en warme maaltijd met extra water. Hij krijgt weinig water binnen dus. Ik heb nieuwe merken (hema en avant) geprobeerd, geen succes dus. Iemand ervaring mee?
Graag een advies, ben helemaal gefrustreerd. Alvast bedankt
4 antwoorden en 45171701x bekeken
Iza - schreef op 25-03 om 16:45
Misschien kun je proberen het drinken in een tuitbeker of gewone beker aan te bieden? Maakt het misschien wat interessanter en dan kan hij meer 'zelluf' doen. Hij moet wel aan z'n 600 ml vocht komen, lukt dat wel?
zwijgt - schreef op 17-07 om 03:28
misschien overstappen naar een plantaardige vervanging van melk?
zwijgt - schreef op 17-07 om 18:46
misschien helpt het ook als ie wat te doen heeft tijdens het drinken.. vroeger (maar toen was ik wel veel ouder) ging mijn moeder met mij wandelen en gaf me dan pas mijn brood... dan at ik het zonder in de gaten te hebben op.
Corwi (Gast) - schreef op 04-05 om 13:28
Probeer anders ook eens deze morsvrije drinkbeker. Kan helpen met het overstappen naar andere drinkmethoden omdat je baby de fles weigert.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'baby weigert de fles en drinken' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan