Te oud? - Babyforum

MissVenice - schreef op 11-05 om 16:05
Hi,
Ik zou graag wat meningen willen horen. Ik ben een laatbloeier. Nooit rammelende eierstokken gehad, batterijen van biologische klok leeg, ik weet het ook niet..echter nu ben ik 40...en blijkt er ineens toch eea te gaan rammelen, grappig genoeg ook bij mijn vriend...maar wat vinden jullie? Te laat? We gaan het wel proberen maar stemmetje blijft toch beetje door mijn hoofd gaan..
7 antwoorden en 7486691x bekeken
Marleen (Gast) - schreef op 27-05 om 15:59
Ik zou het gewoon proberen! Ik ken 2 moeders die pas na hun 40e zwanger werden. Vaak lukt het ook niet meer natuurlijk, maar je weet maar nooit.
Knuffel - schreef op 27-05 om 16:05
Inderdaad proberen.. Meningen zijn er genoeg.. Ik ben 29 en zwanger van de derde.. Ook daar zijn wel genoeg meningen over.. Het is voor de buitenwereld toch nooit goed en als je het nu niet probeert dan krijg je misschien spijt.. 
Anoniem (Gast) - schreef op 28-05 om 11:56
Te oud, te jong, te veel kinderen, te weinig kinderen, mensen hebben altijd wel hun mening klaar staan. Zou ik me niet veel van aantrekken. Gewoon doen waar je je goed bij voelt en hopen dat het je nog gegeven is.
Tori - schreef op 28-05 om 15:09
Gewoon doen waarbij jullie je goed bij voelen. Ik word de 31e 40 en wij zijn net begonnen voor een kindje van ons samen.. Wij hebben al 3 kinderen  12,11, 9 daar gaan ook diverse meningen over komen maar dat boeit ons niet. Het is ons leven en wij zouden het graag nog willen. Dus hoop dat het ons gegeven is.
Anoniem (Gast) - schreef op 09-07 om 21:38
Gewoon proberen, wat is te oud? 
Ik ben 38 en onverwacht zwanger.. 
Ik wordt nu wel de oudste moeder van de klas zeggen mn pubers maar ach... Ik hoop voor jullie dat lukt. Groeten 
Anoniem (Gast) - schreef op 30-10 om 14:15
Ervoor gaan als jullie er goed bij voelen!
Ik heb zelf een dochter van 17 , heb sinds 3 jaar een nieuwe partner en we zijn zwanger ons kindje samen! Ik ben nu ,net 2 weken, 39 jaar en vandaag 34.4 weken zwanger . Mijn vriend is 45 en had nog geen kids . Heeeerlijk vinden wij het ! Ook mijn dochter is
super enthousiast ! Heel veel meningen om mij heen gehad maar geven wij niets om... wij krijgen een wondertje van ons zelf .. een zoontje
Iris (Gast) - schreef op 16-02 om 14:30
Zoals iedereen zegt, trek je niets aan van wat anderen er mogelijk van vinden en volg jullie eigen gevoel, het is jullie leven. Je kunt t beter proberen dan dat je spijt krijgt omdat je t niet gedaan hebt.
Ik ben 38 en net zwanger dus ook een last minute mom 2 be. Kan ook zo z'n voordelen hebben denk ik 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Te oud?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan