miskraam en opnieuw zwanger worden - Babyforum

kyra - schreef op 06-06 om 14:08
Ik heb onlangs een miskraam gehad toen ik vijf weken zwanger was.
Ik heb nu dezelfde symptomen als die ik toen had toen ik zwanger was, ik wil nog niet testen daar wil ik nog even mee wachten maar ik wil weten of dat zo snel kan, ik heb 1 Mei de miskraam gehad.
Ik ben 39 jaar en dit wordt mijn eerste zwangerschap..
Heeft iemand hier ervaring mee?????
1 antwoord en 39460362x bekeken
Kim (Gast) - schreef op 07-06 om 13:47
hoi,

Wat vervelend een miskraam meid. Ik heb in april een miskraam gehad... 2 weken daarna dacht ik ook dat ik zwanger was alle symptomen en ook misselijk maar het was niet zo 2 weken later kreeg ik mijn menstruatie. Niet om jou te ontmoedigen want je kan natuurlijk wel zwanger zijn.
Het is denk ik wel goed voor je lichaam om nog Eem keer je menstruatie te krijgen. Succes meid hoop dat je zwanger bent.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'miskraam en opnieuw zwanger worden' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan