Tweeling zwangerschap - Babyforum

Ilse - schreef op 27-07 om 07:42
Hallo, 
Ik ben 10 weken zwanger van een mooie tweeling en het worden mijn eerste kindjes. Daarom weet ik niet zo goed wat ik allemaal kan verwachten.
Nu heb ik sinds zondag last van buikpijn en mijn onderrug. Dit is makkelijk te verdragen. Maar soms maakt ik me toch zorgen. 9 augustus heb ik pas weer een echo.
Nu zegt mijn verloskundige dat dit banden pijn kan zijn. Iemand gier ervaring mee?
1 antwoord en 32136196x bekeken
Maria (Gast) - schreef op 17-07 om 19:53
Hoi allemaal, 

Ik ben nu bijna 17 weken zwanger van onze jongens tweeling. Na onze dochter van 5 en onze zoon van 2 gingen we voor een derde..

En toen hadden we dubbel prijs! Heel bijzonder natuurlijk, maar ik vind het vooral ook erg zwaar, pittig en eerlijk gezegd niet fijn. In mijn andere zwangerschappen vond ik het heerlijk om zwanger te zijn, maar nu heb ik alleen maar last van mijn lijf, pijntjes, misselijkheid etc. Is dit herkenbaar? Ik kijk er echt naar uit hoor, maar poeh!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tweeling zwangerschap' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan