Hoe lang wakker? - Babyforum

fransje - schreef op 23-05 om 14:21
Hoi allemaal!
Ik ben heel benieuwd naar hoe lang jullie kleintjes ongeveer wakker zijn ieder 'blok'. Nathan is nu bijna 7 weken en soms wil hij niet slapen, het lukt dan ook echt niet en uiteindelijk gaat hij heel lang en hard huilen. Of hij nou in zn wiegje ligt, of bij mij, of bij papa, of in de draagzak, noem maar op het maakt allemaal niet uit! Misschien leg ik hem te laat in zn wiegje? Vandaar mijn vraag: hoe lang zijn jullie wondertjes wakker? ????

3 antwoorden en 28064037x bekeken
Hartje - schreef op 23-05 om 15:16
Hier zijn ze ruim 4 weken, en hebben ze soms ook een wakkere bui. Liggen ze maar te kijken, een beetje te happen en ik heb et idee dat ze zich niet comfortabel voelen. Met lang wakker bedoel ik langer dan de 5 tot 10 min normaal na 't voeden. Soms wel een uur, ik vind dat erg lang. Gaan dan niet krijsen, wel huiltje van ongemak. Vasthouden helpt hier wel. Wat ik nu doe als ze weer zo'n bui hebben: strak in een doek pakken en wegleggen. Zijn ze steeds nog rustig van geworden. 
Check altijd 't lijstje: warm koud schone luier of eten? Maar soms gewoon die bui!
Is het steeds op 't zelfde tijdstip? Of is er dan veel onrust of prikkels geweest? Kan ook helpen, dan redden ze 't niet om tot rust te komen. 
Lastig soms hé, zo'n klein mensje te begrijpen! 
Hartje - schreef op 23-05 om 15:18
Lukt 't hem wakker weglegt zelf in slaap te komen? 
fransje - schreef op 24-05 om 04:57
Nee helaas niet. Hij slaapt heel slecht. Zelfs als hij gewoon moe is duurt het echt lang voordat hij in slaap valt. Ik heb nu een beertje dat zeegeluiden maakt gekocht en dat gaat wel goed! Snachts in ieder geval. Enig nadeel is dat hij nu 'moppert' in zijn slaap. Wel iedere keer rond etenstijd, maar dan moppert hij en slaapt hij gewoon verder. Ook weer zoiets, dan wakker maken of mopperend laten slapen. Misschien verwerkt hij zijn dag wel op deze manier ofzo. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe lang wakker? ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan