Jouw webshop op Brabbels aanmelden

Brabbels.com is een onafhankelijke website en alleen de allerleukste, mooiste, origineelste webshops komen in aanmerking voor een plekje op Brabbels.com. Benieuwd of Brabbels.com jouw webshop als een waardevolle aanvulling ziet op de Shoppingpagina? Laat je gegevens achter in het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  • 1 > 20.000 bezoekers per dag Met een Brabbels shopvermelding maak je je webwinkel direct bekend aan een groot en vooral geïnteresseerd publiek.
  • 2 Gratis toegang tot onze nieuwsbrief Je kunt iedere dag gratis aanbiedingen en kortingscodes versturen in onze nieuwsbrief. Zonder extra kosten.
  • 3 Eigen shoppagina op Brabbels Naast een banner met tekst op onze shoppagina krijg je ook je eigen pagina op brabbels waar je jouw shop extra kunt promoten!

Ja, ik wil mijn webshop promoten op Brabbels.com

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij beoordelen binnen 24 uur of jouw webshop in aanmerking komt voor een plekje op de shopping pagina.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Naam van uw webwinkel
Website

Contactgegevens

Contactpersoon
E-mail
Adres
Postcode
Plaats

Brabbels Shopping

Alleen de leukste shops komen in aanmerking voor een plekje op de Brabbels Shoppingpagina. Heeft jouw shop een geweldig design, perfecte service, originele producten of het grootste assortiment ? Dan komt jouw shop in aanmerking !

Wat zijn de kosten ?
Voor een shopvermelding betaal je slechts €12,50 per maand. Dit bedrag wordt vooruit per jaar gefactureerd. Hierna is de shopvermelding per maand opzegbaar!

Wat zijn de voordelen ?
Wat krijg je van ons op het moment dat je jouw webshop aanmeld op Brabbels ?

  • 400.000 unieke potentiële kopers per maand
  • Brabbels heeft een goede band met haar bezoekers en een goede naam door veel kwalitatief hoge content. hierdoor genieten wij veel vertrouwen van onze bezoekers in de producten die wij aanbevelen.
  • Je wordt op de shopping pagina en maximaal 3 subcategorieen passend bij jouw webshop vermeld
  • Een individuele winkelpagina op Brabbels, geheel zelf aan te passen, met volop promotie mogelijkheden
  • Brabbels promoot haar shopping pagina actief op de website (homepage) en social media
  • Je krijgt een onbeperkte toegang tot onze mailing * (20.000 leden)
  • Dagelijks gratis vermelding in de nieuwsbrief (op basis van beschikbaarheid)

Vul het aanmeldformulier in en wie weet wordt ook jouw webshop straks op Brabbels vermeld!

*) op bais van onze fair use policy

Meer informatie aanvragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op met:
Jackelien Stoop
Telefoon: 0164 856938

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan