Opeens geen melk meer - Babyforum

Goof (Gast) - schreef op 09-07 om 19:54
Hoi, 
Mijn dochter is nu bijna 10 maanden, en altijd live gevoed. Om de 4 uur 1 borst. 
Nu heeft ze voor het eerst een weekend gelogeerd. Ik heb misschien te weinig gekolft, maar ze krijgt nu niks meer uit mijn borst. De toeschiet reflex blijft uit. Daardoor zeer ontevreden en boos. En hapt ze onrustig aan en laat snel los. Ik raak compleet in de stres en ben er enorm verdrietig van. Is dit van ene moment op andere ineens einde borstvoeding?  Ik kolf al om de 2 uur.. en leg haar zo veel mogelijk aan.  Verder nog tips.. 
7 antwoorden en 27661612x bekeken
Goof (Gast) - schreef op 09-07 om 19:57
Oh ja, en ik zelf krijg ook niks uit men borsten gekolft!! Help.. kan toch niet ineens op zijn.. 
proud_mommy - schreef op 09-07 om 22:00
Heel vervelend. Ik heb er geen ervaring mee; maar ik zou borstvoedingthee proberen, heb je bij de kruidvat. Heel veel succes.
Anoniem (Gast) - schreef op 09-07 om 22:04
Oxytocinespray werkte bij mij heel goed om de toeschietreflex op te wekken. Kun je krijgen bij de apotheek op recept via huisarts of verloskundige....
Suuske - schreef op 09-07 om 23:06
Misschien een stomme vraag, maar is je menstruatie al terug of zou je zwanger kunnen zijn? Hiervan kan je toeschietreflex ook uitblijven of langer duren. .. Hier stopte dochterlief van het ene op andere moment toen ik zwanger bleek te zijn. 
Idd aan de bv-thee en/of de huisarts vragen om oxytocine neusspray, schijnt idd goed te helpen voor je toeschietreflex! 
Goof (Gast) - schreef op 09-07 om 23:20
Euh.. zwanger? Niet aan gedacht. Nee ik heb nogsteeds geen menstruatie gehad. 
Ik ga morgen wel even bellen met de ha voor spray oid.  En langs de kruitvat voor thee..  was van plan nog niet te stoppen. 
Anoniem (Gast) - schreef op 22-07 om 21:43
Misschien iets langer dan 2 uur wachten.

Ik hand afgelopen week ook weinig melk omdat ik in het weekend niet genoeg gekolfd had. Maar ik moest wel echt de tijd die ik normaal tussen de voeding heb (4 aan 4,5) uur er tussen laten om niet helemaal voor niets te kolven. Maar nu zijn mn belasten wel weer helemaal vol (helemaal na een nacht)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opeens geen melk meer' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan