Vergelijk het gewicht bij de zwangerschap van Geheimpje !

Geheimpje

Geheimpje is geboren op zondag 10 november 2013 en is een een jongen of een meisje.

Gewicht van wanina vergeleken met een normaal gewicht

Hieronder kun je het gewicht van wanina vergelijken met mensen die normaal aankomen tijdens de zwangerschap. Als je tussen de 2 lijnen zit zit je dus in het normale gedeelte. Dit zijn ongeveer 66% van de zwanger vrouwen.

Gewicht van wanina vergeleken met zwangeren die bovengemiddeld veel of weinig aankomen

Hieronder kun je het gewicht van wanina vergelijken met mensen die bovengemiddeld veel of weinig aankomen tijdens de zwangerschap. Als je tussen niet tussen de de 2 lijnen zit in de vorige grafiek maar wel in deze grafiek hoor je bij de 30% van de vrouwen die veel of weinig aankomt. Als je buiten deze lijnen zit hoor je bij de 5% van de gvrouwen die erg veel of erg weinig aankomt.

Gewicht van wanina vergeleken met het gemiddelde

Hieronder kun je het gewicht van wanina vergelijken met het gemiddelde gewicht en het modate gewicht (het modale gewicht is het aantal kilo's die de meeste vrouwen aankomen)

Gewichtstoename per trimester van wanina

Hieronder kun je de gewichtstoename van wanina bekijken per trimester

Hoe vaak kon wanina haar baby voelen ?

Hieronder kun je zie hoe vaak wanina haar baby kon voelen
De waarden staan voor:
0 :: nog niet gevoeld/ geen antwoord gegeven
1 :: heel soms gevoeld
2 :: bijna iedere dag gevoeld
3 :: iedere dag gevoeld
4 :: iedere dag meerdere malen gevoeld
6 :: ieder uur gevoeld

Wil je ook jouw zwangerschap vergelijken en bijhouden ?

Als je het leuk vind om ook jouw zwangerschap te vergelijken en bij te houden kan dat natuurlijk ook ! Dit is leuk tijdens je zwangerschap en ook daarna om het nog eens een keertje terug te kijken. Klik snel op: Vergelijk jouw zwangerschapsgewicht !

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan