Koalavisje Koalavisje Koalavisje

32 jaar en zwanger van mijn tweede kindje! Eerste kindje werd een jongen die ik Jesse Noemde.. nummer twee was eerst een meisje, maar bij laatste echo opeens een jongen haha Ik hoop dat ze het nu juist gezien hebben, want ik ga aan het geboortekaartje beginnen...

Nog steeds een jongetje en eentje die wel erg actief is in mijn buik De laatste 7 weken gaan nu in .. spannend!

Groetjes !

Nio Aertgeerts

Nio Aertgeerts is geboren op dinsdag 30 november 1999 en is een een jongen.

Over Nio Aertgeerts

 

Nio

Nio is geboren op donderdag 3 oktober 2013 en is een een jongen.

Over Nio

 

Laat een berichtje achter voor Koalavisje

laura
Wow hele late reactie van mij! ;) ben je nu op de uitgerekende datum bevallen? Ik ben vanaf 32 weken in en uit het zh geweest opgenomen enz. Met weeen activiteit. De ene riep je hebt 3 cm ontsluiting en je baarmoederhals os verstreken maar dochterlief wou niet in dalen. En een ander riep nee hoor nog steeds 1 cm en geen verstreken baarmoederhals. Uiteindelijk doorverwezen naar de gyn en die zei dat ik ingeleid werd tusse. 38 en 39 weken. Uiteindelijk is noor Christine geboren met 37.3 weken :) in het ziekenhuis. En hoe is het bij jou gegaan?

Koalavisje
Hallo Laura, Hoe vlot het bij jou? Ik word een beetje gek van al die onduidelijke dingen die er gebeuren .. uren hevige weeeen tot enkele minuten ertussen maar dan blijkt dat de baby nog steeds te hoog zit .. wel al 1.5 cm ontsluiting maar een hals die nog hoog ligt. Vreemd en frustrerend allemaal. Nu weer geen weeeen meer, wel voortdurend harde buiken en wat vochtverlies en slijmverlies? Allemaal heel vreemd.. je weet gewoon niet meer wanneer je nu wel naar het ziekenhuis moet gaan en wanneer het weer eens vals alarm is. Bij jou ook zo onrustig? Het duurt niet lang meer dus we zullen het wel merken als het kindje daar is zeker? Hoop ik ;) groetjes!

Koalavisje
Hallo Laura, Ben daar inderdaad ook heel erg nieuwsgierig naar. Spannend he, niet weten wanneer onze ukjes geboren zullen worden. Heb jij ook zoveel last van die bandenpijn en van harde pijnlijke buiken? Het wordt best al wel pittig nu , vind ik. Maarja, het hoort er allemaal bij he. We moeten erdoor! Nog veel succes met je zwangerschap! groetjes!

laura
Wat leuk dat we op de zelfde dag uitgerekend zijn. Ben benieuwd wanneer ze zich aan kondigen :)

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan