Katrien katrien katrien

Ik ben Katrien, 29jaar; Bevallen op 4 okt 2014 van mijn lieve schat Emma.

Geheimpje

Geheimpje is geboren op woensdag 8 oktober 2014 en is een een meisje.

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor katrien

*
Hi Katrien hoe is t met jullie :)

*
Het gaat goed we zijn nog druk aan t klussen voor een beebje was nu anders bijna uitgerekend... Zit nu op t wachtbankje :)

*
gefeliciteerd met je dochter meis ik hoop dat jeeen goede bevalling hebt gehad..liefs ju of wel mavanmi <3

lies
Hey katrien. Het berichtje op mijn tijdlijn zie ik nu pas. Ik krijg er blijkbaar geen melding van. Clomid is een medicijn, dat je dag 1 tm 4 van je cyclus slikt. Of alleen 1tje op dag 4? Als t goed is, is al weer lang geleden. Maargoed. Dit zorg ervoor dat je zoveel dagen later een eisprong krijgt. Dus die helpt het seintje van hersens naar eierstok om zn werk te doen. Moet de vriendin van jou hier ook mee starten? Grt

katrien
Dankje Jessie om te antwoorden! Ben al meer op mijn gemak nu. En wat het schema betreft, enig idee wat het meest ideale zou zijn om te doen? Overdag flesje en 's nachts bv, of beter van maar 1 flesje per dag te geven en de rest bv.

jessie
Dat is zeker aan te raden. Ik heb tot 2,5 mnd alleen borstvoeding gegeven met een beetje bijvoeding in fles want ik had te kort. Na 3,5 heb ik in de avond gekolfd en mijn zoon moedermelk met rijstebloem gegeven zodat hij door ging slapen. Nu krijgt hij nog steeds moedermelk maar af en toe de fles met kunstvoeding als ik er niet ben. Waarom dit een voordeel is, dan went je kind vanaf het begin al aan borst en fles, moedermelk en kunstmelk. Ideaal!

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan