Maantje Maantje Maantje

sisi

Geheimpje

Geheimpje is geboren op woensdag 25 mei 2022 en is een een jongen of een meisje.

Foto's van Geheimpje

Over Geheimpje

 

Onbekend

Onbekend is geboren op vrijdag 20 mei 2022 en is een een jongen of een meisje.

Over Onbekend

 

Laat een berichtje achter voor Maantje

Proudmommy
Wauw maantje gefeliciteerd! Alweer 9 weken zwanger mooi hoor geniet ervan xxx

Moonlight
Maantje lang niks van je gehoord op t forum. Hoe gaat t?

Moonlight
He maantje, die privé berichten werken echt niet voor me haha. Echt een gedoe. Dus ik Dus niet even zo. Hier gaat het goed. Op mn profiel staat een foto en daarop zie je dat mn testen mooi oplopen. Dinsdag heb ik een vroege echo (ik ga er vanuit dat ik dat 5 weken ben, miss langer). Dan gaan we kijken of de zwangerschap op de goede plek zit. Ik probeer er nog niet teveel van te verwachten ;). Denk dat ik een laat ei had ivm een late positieve test. Kwaaltjes beginnen steeds duidelijker te worden. Hopelijk heb je nog niet teveel last.

wonder
Is het hier Maantje voor het berichtje? Of nog ergens anders?

wonder
Hallo maantje,kan het zijn dat je mij een privé berichtje had gestuurd? Ik ken er nog niet zo veel van.Laat je mij iets weten?

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan