Madelene madelene madelene

Hoi brabbels ik ben Madelene 29 jaar
Heb 2 schatten van dochtertjes
En zwanger van ons derde prinsjes
Ik wil graag komen mee kletsen met andere hier op brabbels random het moederschap

Geheimpje

Geheimpje is geboren op vrijdag 25 augustus 2017 en is een een jongen of een meisje.

Foto's van Geheimpje

Over Geheimpje

 

Laat een berichtje achter voor madelene

Lili92
We zijneven ver !!

chantieeeee
hi hi, was even benieuwd hoe het met je ging :-) heb je al even niet gesproken. Las ik nou ergens dat je in verwachting bent?? Toch nog een 4de!! Wat leuk. Nu een jongetje :-)

MamaN
Hi meis, ik kon het niet laten om even een berichtje achter te laten want wat een schatjes zijn jouw meisjes! Liefss

MamaN
Hi meis, ik kon het niet laten om even een berichtje achter te laten want wat een schatjes zijn jouw meisjes! Liefss

kruimel
Gefeliciteerd met jullie 3e meisje! Geniet van haar! Xkruimel

*
Wat ik al zei op witte donderdag wordt je dochter geboren ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️24-03-2016

*
Nou de uitgerekende datum nu je meisje nog :)18-03-2016

madelene
Dankjewel Lilly :) Ja inderdaad ik ben er bijna Morgen ben ik uitgerekend 18 maart . Ik begin nu wel zenuwachtig te worden En dat terwijl het al de derde keer is Maar toch elke bevalling is weer anders he En ook deze zwangerschap was heel anders dan mijn vorige twee. Hoe gaat het verder met jou ?

hartje
Ja gaat goed, met jou ook? Bijna uitgerekend :)

chantieeeee
nog rustig bij je of begint het al te rommelen?? Duurt niet lang meer voor je je kleine meid ontmoet :-)

Lili92
Succes meid ! Jebent er bijna !

madelene
Hoi chantieee ja schattig he van die koffie en harde tv . 8 maandjes je dochtertje gaat ook al hard Leuke leeftijd is dat weet ik nog van mijn dochtertjes. ze ziet er zo schattig en vrolijk uit je dochtertje Knap meisje. Mijn dochtertjes waren eigenlijk heel verbaast toen ik vertelde dat ik zwanger was Ze vonden het ook gelijk heel leuk Maar hadden er denk ik nooit aan gedacht Mijn jongste van 5 wilde graag een broertje En mijn oudste wilde heel graag dat het een meisje Zou zijn . Ze wilde absoluut geen broertje zei ze Het moest een meisje zijn . Dat moeten ze weten toen ik vertelde het te horen bij de 20 weken echo. Mijn oudste dochtertje word zondag 7 Maar ze viert het vrijdag op school . Ik heb nooit verteld tegen mijn dochtertjes dat we voor een derde gingen Vandaar denk ik dat mijn meisjes er verbaasd over waren in het begin Ik heb nog nooit gezegd of gedeeld met hun een derde kindje te willen. Lees ik het nu goed is jou dochtertje vandaag jarig ? Gefeliciteerd .

chantieeeee
wat schattig van die harde tv en de koffie :-) gelukkig maar dat je verlof al begonnen is. Kun je lekker rustig naar je bevalling uitkijken. maar je dochters hadden er nooit aan gedacht dat het weer een meisje kon worden :-) die hadden hun zinnen al op een broertje gezet blijkbaar hihihi. Mijn dochtertje is vandaag precies 8 maandjes oud.

madelene
Hoi chantieee Ja gaat inderdaad hard nu Eerlijk gezegd word het nu wel heel zwaar Veel steken avonds en als ik te lang sta of ze beweegt heel druk dan krijg ik zo trekkende stekende Pijn helemaal onder bij mijn kiezen Ik heb nu verlof dat scheelt gekukkig :) Bevalt beter dan ik dacht . mijn dochtertjes vinden het heel erg leuk dat ze een zusje krijgen Ze waren wel verbaasd toen ik het ze vertelde Daar hadden ze echt nooit aan gedacht merkten ik Maar ze kijken er naar uit . Vooral de jongste is heel lief al Dan zegt ze mama geen harde tv aan daar schrikt de baby van zo lief :) En ze letten er op dat ik niet veel koffie drink zo schattig. leuke foto van je dochtertj zo lief en mooi Hoe oud is ze ?

chantieeeee
alweer 32 weken zie ik... Jeetje wat gaat het ook snel zeg!!! Hoe voel je je? Nog te doen allemaal met die dikke buik? Al klaar met kamertje enzo? Zien je dochters er naar uit naar hun kleine zusje? :-)

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan